Én a 2 nagyobb gyerekem miatt nem jöttem hamarabb,csak olyan 11-12 éve,mert minél később szerettem volna számítógépet a lakásba,hogy ne legyenek "függők",de én lettem az!
A webnyereményre kb.a számítógép első bekacsolása után pár órával rátaláltam!
Nem emlékszem pontosan de talán 2007, 2008-tól látogatom rendszeresen az oldalt. először csak olvasó voltam. Néha jókat röhögtem a bejegyzéseken, néha kinyílt a bicska a zsebemben a beszólogatások, adok-kapok, nem idevaló magjagyzések miatt. Aktívabb 1-2 éve próbálok lenni hozzászólásokkal is.
Régi játékok. A könnyebb visszakereshetőség miatt ide is beírtam.
1993. június
- Philips borotvával: 1 hét Firenzében, kamera, video
1993. július
- Atlasz utasbiztosítással: mexikói utazás
- 6 Stollwerck csokipapírral: szörf, 100 ajándékcsomag
1993. augusztus
- Maggi termékkel készült étel receptje + terméknév a csomagolásról: 500ezres álomkonyha, 10 vacsora a Gundelben, 100 ajándékcsomag
1993. szeptember
- Magyar Könyvklubnál történt vásárlással: Mercedes, 99 db könyv
- új Suzuki vásárlásával Suzuki Cabrio
1994. október
- Csemege-Meinl üzletben 1000 forint feletti vásárlással: 2 Opel Astra, 30 Gorenje fagysztóláda
1994. november
- Milka Leo csoki csomagolásáról kivágott háromszöggel: értékes nyeremények, de nem írták, hogy pontosan mi
1995. április
- 3 Maggi vonalkóddal: 1, 2 vagy 3millió forint
1995. június
- Philips borotvával: BMW motor, Philips termékek, pólók
- Gold Sztár gyümölcslé dobozairól dominók gyűjtése: 500 forintos vásárlási utalványok, 10ezres értékjegyek, 3 X 1milliós értékjegy
- Lipton tea: 3 X 50ezres belföldi üdülés, 300 baseball sapka
- Sunlicht: 12 címkével garantált Pyrex üvegtál
1995. október
- 15 db kecskeméti bébiétel címkéért 15 X 15ezres ajándékutalvány
- Movida hajszínező: párizsi út, 50 X 1 évre elegendő hajszínező, 100 selyemsál
- Plussz pezsgőtabletta: 500ezres külföldi út, 25 X 10ezres ajándékutalvány
1995. november
- Liberoval 399 nyeremény
- Coccolino cimkékkel: 10ezer maci
- 3 Knorr leves csomagolásáról kivágott névvel: 5 tűzhely, 33 szagelszívó, 66 ajándékcsomag
1995. december
- Mol 2000 forint feletti tankolással: 100ezres és 10ezres vásárlási utalványok, autós ajándékcsomagok, falinaptárak
1996. április
- repülési élmény megírásával 2 repülőjegy a Malév bármely európai járatára
- minden 100 új Skoda vásárló közül kisorsoltak egyet, aki 40ezer kilométerre elegendő benzint kapott
1996. május
- Philips: holland út, Philips termékek
1996. július
- Gold Sztár gyümölcslével 16milliós össznyeremény
1996. augusztus
- Douwe Egberts: 10ezer db aromatartó fémdoboz
- telefonkártya: 100ezer forint és napi 10 értékes ajándék
- Wella: Sony videokamera, walkman-ek, Wella ajándékcsomagok
1996. szeptember
- Kodak termékek vásárlásával pontgyűjtés. Fődíj: atlantai út.
1996. október
- Raffaello: milánói utazás operabelépővel, 2 X 70ezres ruhavásárlási utalvánnyal, 30 db arany karkötő
1996. november
- Libero: 3 Philips termék, 1000 Gerber ajándékcsomag
1996. december:
- Kodak film: 2 fős Karib tengeri körút
1997. május
- Rauch: 2 db Renault Mégane, 7 db robogó
- Pond’s bőrápoló: 2 X 2 fő utazás New York-ba és 100 db ajándékcsomag
- Kodak: 100ezres, 50ezres utazási utalvány, 25ezres vásárlási utalvány
1997. június
- Dove szappan: fürdőköpenyek, ajándékcsomagok
1997. július
- Completa: korfui és rodoszi nyaralás
- Pickwick: 460 literes hűtő és 100 ajándéktárgy
1997. október
- 2 Ajax vonalkóddal: 500ezres brill nyakék, 50 db aranynyaklánc, 25 db aranykarkötő
1997. december
- Osram fénycső vonalkódjával: brazil út, 3 X 300ezres lakásvilágítási felszerelés, 10 db fénycső
1998. január
- Quelle katalógusból történő vásárlással pontgyűjtés. Beváltás háztartási gépekre.
1998. február
- Plussz Junior pezsgőtabletta kupakjában nyomda. A négyféle összegyűjtésével, nyomat beküldésével: 3 mountain bike, 20 görkorcsolya, 50 fényképezőgép
1998. március
- 3 db Atlasz vagy Szeleno kenyércímkével: LG termékek
1998. április
- 3 db dr. Oetker tészta- vagy süteménypor csomagolásáról kivágott terméknévvel: 1 mikrosütő, 3 robotgép, 50 fémdoboz, 100 sütőforma
- Completában található kuponokkal: 10 hűtő, 20 kávéfőző, 10 kávéskészlet, 60 termosz, 200 esernyő, 200 kávéscsésze
- 2 Bonduelle babkonzerv címkéjével: mexikói út, 5 robotgép, 20 db 5ezres ajándékcsomag
1998. június
- Whirlpool hűtő vásárlásával: Renault Mégane, 100e forint, mikrosütő
- Otto katalógusból történő vásárlással: Moulinex mikro, olajsütő és 13 db turmixgép
1998. július
- Finlandia vodka: Mercedes A osztály, 3 X 2 fős VIP jegy Hungaroring/Forma 1, 500 db baseball sapka
- Maggi: az összegyűjtött pontokat ajándékokra lehetett váltani (mérleg, bögrék, evőeszközök, edények stb.)
- Mol: 3ezres tankolásért Stollverck ostya. Az ostya csomagolásán található matricák gyűjtésével havonta Suzuki Swift. Ha Mol törzsvásárlói kártyát is igényelt: Suzuki Grand Vitara.
1998. augusztus
- Epasel kapszulával: vérnyomásmérők
1998. október
- TicTac hűségpontok beváltása: póló, zokni, kis és nagy sízsák, pénztárca, csúszka, szendvicstartó, kesztyű, karóra, pulóver, bob
- Otto katalógusból történő vásárlással: 5 db 33 részes étkészlet, 100 db gyümölcsfacsaró
- Metaxa: 3 görög út, 100 üveg Metaxa 5¬*
1999. május
- Organics sampon vagy balzsam: Mazda 323, 100 db Philips hajszárító, 200 db Organics ajándékcsomag
- Biopon: Mazda Demio
1999. július
- Uncle Ben’s: indiai út
1999. augusztus
- Uncle Ben’s: mexikói és olasz út
- Kodak: Izrael – Egyiptom hajóút, izraeli körút, Sidney olimpiai út és 25ezer egyéb nyeremény (térkép, strandlabda, táskák…)
1999. december
- Uncle Ben’s: kínai út
2000. március
- Herendi porcelán: 200ezres mokkáskészlet
2001. szeptember
- Kalcia vitamin: 100ezres utazási utalvány
2001. december
- Törley: 10millió
Idézek: ... valamikor 2000 körül... Tehát +/- 1 év belefér

Szóval, sorry, hogy napra pontosan nem emléxem a kezdetekre..
Nekem az Unilever játéka volt még emlékezetes(talán Gazdálkodj okosan volt a neve),mert rengetegen nyertek,sokáig is tartott és nagyvonalú volt a főnyeremény is,ami természetesen a fórumon landolt.
Nálam még jellemző volt, hogy amit nagyon meg akartam nyerni, az nem nagyon jött össze. Egy időben a Kolping hotel wellness volt nagyon sok játék nyereménye, na az még véletlenül sem.

Hát voltak emlékezetes pillanatok... A játékok közül nekem azok, amelyekben volt egy kis csavar vagy tényleg többet kellett tenni a nyerésért. Dove egynapos játék, Hohes C, mikor a 100 maci nyertes közül sorsolták a fődíjat, CBA-Unilever évszakok játék még az elején. És ahol tényleg nagyvonalúak voltak, pl. Schwarzkopf a gyorsasági mobil és wellnessekkel. Ledo fórumtalálkozó. Ezektől az egytermékes blokkos játékoktól én is kivagyok, főleg az utóbbi egy-két évben.
Én elég későn csak 2008-ban találtam az oldalra, addig nem sokat játszottam, mert nem tudtam egy csomó játékról. Aztán nyertem egy Gilette borotvát, amire nem volt szükségem és a neten való kutakodáskor találtam meg az oldalt. Rögtön sikerült is elcserélnem Soproni focikra SÜTI jóvoltából, aki aztán ellátott egy csomó jótanáccsal. Ennek köszönhetem a legnagyobb nyereményem a Cote D'or csoki fődíját egyetlen blokkal egy 2 személyes 4 napos Brüsszeli utat csoki butik látogatással

Na akkor "fertőződtem" meg

Én 2011-ben találtam a wny-re, mert a kis falunknak akartam játszóteret nyerni a Delikáttal. (Elolvastam a jsz-t és rájöttem, hogy baromi nagy esélyünk van a lakosságszám arányos kategória megnyeréséhez.) Kellett a vk, a neten mindenhol kerestem, honnan tudok szerezni. Így találtam ide a csere-berébe. Egyedül csináltam az egészet, de végül patrik4 is segített sok vk-dal (amit azóta is köszönünk!

) A játszótér meglett, közben született még 3 gyerkőcöm, szóval élvezzük az eredményt!
Mostanában elég kevés időm van erre, de azért így is került most 2 nagy nyeremény.

Ha nem lennék itt, biztos nem mentek volna ezek. Szóval jó itt lenni.

Bár régebben tényleg mintha összetartóbb és őszintébb lett volna a csapat, nem ment ez az összekapás, harácsolás, beszólogatás.
Egyébként egyre jobban utálom a blokkos játékokat, de sajnos szinte csak ez van.

Ja, és a like gyűjtősöket is...

Mindkettőben nagy a csalási lehetőség, és igazságtalannak tartom. A szervezők meg bénák.

2003 óta napi szinten nézem ezt az oldalt, igaz, az utóbbi években "takarékon".

Majd elmúlik...

Amúgy ez már eszperente...

2001 tavaszán egy nyereményjátékot keresve leltem e remek helyre

eme tettem vezetett szerelmemhez

A párizsi szilveszter tök jó lehetett!
Még nem is volt wny, csak 2000. nov-ben indult.
Valamikor 2000 körül találtam rátok, kb.2011 ig intenzíven játszottam. A blokk beküldős sms, net játékok nem vonzonak. Illetve egyre kevesebb kreatív, utánajárós játék. A nyerjen bögrét, törcsit kacatot, már meg se pályázom. Életemben 3 nagy nyeremény volt, Coop Suzuki, Magnum Jamaha Chopper, Párizsi szilveszter 7 nap extra ellátással. Meg sok apróbb elektronikai cucc... ha többet nem nyernék is örökké hálás leszek. Köszi, hogy itt lehetek.
Boldog születésnapot kívánok mindnyájunknak!
2003-ban érkeztem, 2-3 éve már ritkábban játszok, mióta gyakori a blokkos játék. Hogy szerettem az sms-eket küldeni.

A lányom 2008-ban született és arra emlékszem, hogy már jóval előtte itt voltam. Boldog születésnapot 😀
Sziasztok!
2004-ben már biztosan én is itt voltam és persze vagyok is....
Bár játékosságunk miatt sokan egy kicsit zizinek tartanak minket, én mindig azt mondom, hogy ameddig ezt a "szenvedélyünk"-et meg tudjuk őrizni, addig nincs baj... és persze nagyon sokáig így maradjon.

Pár Fundango pólónk még nekünk is van.

Ditke (a régi!

) nyerte nekem az utalványokat, mert én az istennek sem találtam el a nyerő időpontokat.