Őszinte részvétem!
Akik elmentek...
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 2 / 3 oldal |
Őszinte részvétem..
Őszinte részvétem Pityesz.
Őszinte részvétem.
Részvétem.
Őszinte részvétem Erika és Pityesz :-(
Nagyon sajnalom...
(Pár szösszenetet szeretnék még mondani... sokan ismertétek Őt, meg a Papát is, személyes cseréket intéztek nekünk, meg ugye az esküvőn is ott voltak.
Páran megszólták Pityi szüleit, milyenek. stb.. Öregek, szegények, vidékiek stb... mit tudnak róluk ilyesmi. Pisti ezen kicsit befordult, de én erre azt mondanám és "akinek inge vegye csak magára nyugodtan."
Szegénységi bizonyítványa mindenkinek meg LEHET ezen a fórumon, erre rájöttem az esküvő után. Én szüleimet senki nem vette fel a szájára, mert ha az én anyukám ott lett volna, szép ruha, talpig smink, szép ajándék, ha olyan kedve lett volna kilóra megvesz bárkit, kétszer akkora házuk van mint bárkinek, 3szor több autója.
...és manapság ez a lényeg főleg Pesten kinek mije van, mennyi pénze, hogy néz ki, milyen a ruhája, és ha az rendben akkor minden oké...
Hozzátenném, hogy a két anyuka munkássága egy átlagos gyerekvállalásra (1-2db)-ra levetítve egy lapon nem említhető.
Csak némi fejszámolás:
7 gyerek 2 felnőtt 18 láb, heti 3-4 mosás 128db zoknit mosott egy héten.
Ha csak minden gyerek 1 pohár kakaót, tejet, teát, szörpöt ivott otthon/ nap... az 49 ital.
Ha 1 tányér ételt evett akkor 49 étel.
Ha 2szelet kenyeret evett/gyerek/ az 98db szelet kenyér.
Mindenki csak 1 puszit és ölelést kapott/nap, az 49 puszi, és 49 ölelés. De ha erre nem volt idő vagy igény, akkor mondjuk ennek a fele.
...és stb...
Közben nálunk a mamám panaszkodott mennyit kell főzni, meg mosni ránk. (3fő.)
Közben apám mondta mikor már ott laktam huh de nehéz az élet 1 gyerek, meg 2 macska. (Úgy, hogy én elég aktívan segítettem otthon.)
Közben anyám mondta amikor előkerült, "kicsit sokat eszel..." cinikusan megjegyeztem, még jó h. nem 18-19 évig kellett etetned.
(Ehhez hasonló beszólásokért, inkább mellőzi a társaságom... )
Mamink besegített a legkisebb lányának a gyerekei nevelésébe is. Volt 4 gyerekkel fogadta be őket amikor baj volt.
Pont ma gondoltam arra vajon engem ki fogadott volna be?
Hozzátenném, amikor egyszer találkoztunk Szegeden éppen az Árkád nyereményjátékot intéztük..
Majd rohanás a vonat irányába, én olyan ölelést és puszit sosem láttam amit Pistinek adott.
Egyformán szerette a gyerekeit, és ha a gyerekek nem mentek, hát akkor ők járták körbe őket.
Egyszer mondta nekem 1 dolgot sosem bánt meg, hogy ennyi gyereke van, pedig szerintem sosem mondtam neki minek ennyi pedig én nem vagyok híve a felelőtlen gyerek vállalásnak, bele a nagyvilágba aztán majd csak lesz vmi, hiszen Pisti az 5. volt.
Szóval sose ítélkezzünk úgy h. ki hogy néz ki, és mennyi pénze van.
Kérdezd meg a munkásságát.
...és tudjátok mennyit ér 7 gyerek, és 4 gyerek mellett 20 év munkaviszony? 60 000 nettót.
Komoly mi?
Közben a krónikus alkoholista munkakerülőknek, meg sorolhatnám, azoknak meg van h. 90 000...
Úgyhogy minden tiszteletem az Anyukáknak, Mamáknak, és csak remélni tudom, minimum annyira jó a viszonyotok családilag, mint Pistiéknél.
Remélem szép csokor virágot kaptok Anyák napján. ...és boldogságotokat megtaláljátok a gyerekeitekben.
Most akartunk menni Szegedre húsvét, anyák napja, meg kipakolni Pisti régi szobáját a nyereményjátékos lomoktól, és ha a Mamit "kidobták" volna a kórházból, akkor én lettem volna vele, mint D terv.
Terveztük ha nyerünk utazást Mami utazik, hátha nekem még van időm utazni bár ki tudja, meg amúgy se szeretek repülni.
Meg terveztünk házat venni, de hát már neki nem veszünk, hogy ott lakjon.
Szóval senki se higgye, hogy az ideje végtelen, sajnos véges, és Te döntésed mivel töltöd el. ..és kikkel. )
Bocsánat h. leírtam.
Páran megszólták Pityi szüleit, milyenek. stb.. Öregek, szegények, vidékiek stb... mit tudnak róluk ilyesmi. Pisti ezen kicsit befordult, de én erre azt mondanám és "akinek inge vegye csak magára nyugodtan."
Szegénységi bizonyítványa mindenkinek meg LEHET ezen a fórumon, erre rájöttem az esküvő után. Én szüleimet senki nem vette fel a szájára, mert ha az én anyukám ott lett volna, szép ruha, talpig smink, szép ajándék, ha olyan kedve lett volna kilóra megvesz bárkit, kétszer akkora házuk van mint bárkinek, 3szor több autója.
...és manapság ez a lényeg főleg Pesten kinek mije van, mennyi pénze, hogy néz ki, milyen a ruhája, és ha az rendben akkor minden oké...
Hozzátenném, hogy a két anyuka munkássága egy átlagos gyerekvállalásra (1-2db)-ra levetítve egy lapon nem említhető.
Csak némi fejszámolás:
7 gyerek 2 felnőtt 18 láb, heti 3-4 mosás 128db zoknit mosott egy héten.
Ha csak minden gyerek 1 pohár kakaót, tejet, teát, szörpöt ivott otthon/ nap... az 49 ital.
Ha 1 tányér ételt evett akkor 49 étel.
Ha 2szelet kenyeret evett/gyerek/ az 98db szelet kenyér.
Mindenki csak 1 puszit és ölelést kapott/nap, az 49 puszi, és 49 ölelés. De ha erre nem volt idő vagy igény, akkor mondjuk ennek a fele.
...és stb...
Közben nálunk a mamám panaszkodott mennyit kell főzni, meg mosni ránk. (3fő.)
Közben apám mondta mikor már ott laktam huh de nehéz az élet 1 gyerek, meg 2 macska. (Úgy, hogy én elég aktívan segítettem otthon.)
Közben anyám mondta amikor előkerült, "kicsit sokat eszel..." cinikusan megjegyeztem, még jó h. nem 18-19 évig kellett etetned.
(Ehhez hasonló beszólásokért, inkább mellőzi a társaságom... )
Mamink besegített a legkisebb lányának a gyerekei nevelésébe is. Volt 4 gyerekkel fogadta be őket amikor baj volt.
Pont ma gondoltam arra vajon engem ki fogadott volna be?
Hozzátenném, amikor egyszer találkoztunk Szegeden éppen az Árkád nyereményjátékot intéztük..
Majd rohanás a vonat irányába, én olyan ölelést és puszit sosem láttam amit Pistinek adott.
Egyformán szerette a gyerekeit, és ha a gyerekek nem mentek, hát akkor ők járták körbe őket.
Egyszer mondta nekem 1 dolgot sosem bánt meg, hogy ennyi gyereke van, pedig szerintem sosem mondtam neki minek ennyi pedig én nem vagyok híve a felelőtlen gyerek vállalásnak, bele a nagyvilágba aztán majd csak lesz vmi, hiszen Pisti az 5. volt.
Szóval sose ítélkezzünk úgy h. ki hogy néz ki, és mennyi pénze van.
Kérdezd meg a munkásságát.
...és tudjátok mennyit ér 7 gyerek, és 4 gyerek mellett 20 év munkaviszony? 60 000 nettót.
Komoly mi?
Közben a krónikus alkoholista munkakerülőknek, meg sorolhatnám, azoknak meg van h. 90 000...
Úgyhogy minden tiszteletem az Anyukáknak, Mamáknak, és csak remélni tudom, minimum annyira jó a viszonyotok családilag, mint Pistiéknél.
Remélem szép csokor virágot kaptok Anyák napján. ...és boldogságotokat megtaláljátok a gyerekeitekben.
Most akartunk menni Szegedre húsvét, anyák napja, meg kipakolni Pisti régi szobáját a nyereményjátékos lomoktól, és ha a Mamit "kidobták" volna a kórházból, akkor én lettem volna vele, mint D terv.
Terveztük ha nyerünk utazást Mami utazik, hátha nekem még van időm utazni bár ki tudja, meg amúgy se szeretek repülni.
Meg terveztünk házat venni, de hát már neki nem veszünk, hogy ott lakjon.
Szóval senki se higgye, hogy az ideje végtelen, sajnos véges, és Te döntésed mivel töltöd el. ..és kikkel. )
Bocsánat h. leírtam.
Őszinte részvétem!
mindenkinek köszönjük
Erika és Pisti, őszinte részvétem! Átkozott ez a betegség! Sajnos egy éve tudom milyen küzdeni vele.
Pityesz és Paintuci: Őszinte részvétem nektek.
Őszinte részvétem.
Pityesz és Paintuci: Őszinte részvétem!
Akár 6 év, akár 20...az idő is csak kicsit enyhít szüleink elvesztésén.
A fájdalom és a hiányuk örökre megmarad.
De legalább már ott vagytok egymásnak!
Őszinte részvétem mindkettőtöknek és a családtagoknak.
A fájdalom és a hiányuk örökre megmarad.
De legalább már ott vagytok egymásnak!
Őszinte részvétem mindkettőtöknek és a családtagoknak.
Pityesz és Paintuci: Őszinte részvétem 😪
Pityesz és Paintuci: Kívánok őszinte részvétet!
Pityesz és Paintuci: Őszinte részvétem nektek.
Paintuci @ Pityesz
Fogadjátok részvétem
Nyugodjon békében !
Fogadjátok részvétem
Nyugodjon békében !
Sosem volt fórumos, de mióta Pityesz csatlakozott hozzánk, s 12 éve elvitte anyukáját nyaralni Malorcára, sokszor hallottunk róla.
www.webnyeremeny.hu/forumtartalom.php?tid=544
Nehéz élete volt. Legyen neki könnyű a föld!
www.webnyeremeny.hu/forumtartalom.php?tid=544
Nehéz élete volt. Legyen neki könnyű a föld!