Nyereményút-élmé
nyek
Összes fórum téma
Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 2 / 18 oldal |
A Medison Square Gardenben? Az fantasztikus lehetett!!!
Annyit tudok, hogy boldog-boldogtalan kint van tőlük. Van híres ember (direkt nem írom ki név szerint) akinek ránézésre semmi köze nincs a céghez, de most ott van, mert az övé az online hírfelületek valamelyike amit a HELL használ.....+a barátnője is....
De minden egyes országból vannak az ottani HELL képviseletétől, ahol csak forgalmazzák az energiaitalt + sajtósok.....
2 teljes szintén laknak a szállodában.
Van aki Peti "miatt" van jelen, aki vele foglalkozik. De hát őt nem kell babusgatni, tegnap a délutáni pihenő időben felfedezte a környéket, este még közös "iszogatás" helyett megnézte a Knicks-Jazz mérkőzést (amire már itthon megvette a jegyét. ...)
De minden egyes országból vannak az ottani HELL képviseletétől, ahol csak forgalmazzák az energiaitalt + sajtósok.....
2 teljes szintén laknak a szállodában.
Van aki Peti "miatt" van jelen, aki vele foglalkozik. De hát őt nem kell babusgatni, tegnap a délutáni pihenő időben felfedezte a környéket, este még közös "iszogatás" helyett megnézte a Knicks-Jazz mérkőzést (amire már itthon megvette a jegyét. ...)
Pár éve Dubaii utat nyertem pótnyertesként. Az utazás előtt talán 4-5 nappal hívtak, mert akkor derült ki, hogy az eredeti nyertes nem 1000 Ft-ért vásárolt, hanem kevesebbért. A balf@sz Nem volt útlevelünk, de végül az ismerősi körben jó helyre került az út
Bocs a helyesírási hibákért telefonról nyomom... Meg az erettsegim vegyipari. (Telhetetlen egy t víbefulladas meg í... és stb...)
Azért kíváncsi lennék a előző nyertesek ezért buktàk az utat mert vki azt mondta nem mindegy hány napos az útlevél az Esta igénylésnel???? Szerintem mindegy csak legyen... És ezt tanacsoltam...
Ez kb olyan h. több bért azért nem kaptam vhol mert ugyan van erettsegim de vegyipari... 🤔 Hát bakker érettségi az érettségi csak max. van hozzá szakma is.
Meg a másik helyen ugyan jó ha van vmi érettségi de meg lehet csinálni anélkül. Ha elvárás akkor a magasabb bért kell adni.
Meg egy hasonlat vizbefulladt egy helyi lakos.... Hány méteres volt a víz?
Nem mindegy???? 3mbe is simán bele lehet fulladni mint 5mbe...
Sőt térdig érőbe is ha segítenek. 😁
Szóval tök mindegy h. hány napos egy útlevél....
Nem tudom aki ezt kérdezte van e érettségi bizonyítványa...? 🤔
Meg a szervezőknek meg lebonyolitoknak nem az utolsó pillanat előtt
kellene nyertest felhívni és adni egy hetet elintézni mindent. Vhol ilyen hirtelen el se engednek szabira.
Na de a lényeg sikerült!!!!!!
Meg azon is elgondolkoztunk itthon... Frei Tamás 3*2fos utat sorsolt míg a Hellnek 1db 1fosre futja... 🤔
Tudom ne legyek telhetettlen.
Remélem nem jutunk odáig étteremi fogyasztasos nyeremenynel egy fős és kaját vinni kell.
Ez kb olyan h. több bért azért nem kaptam vhol mert ugyan van erettsegim de vegyipari... 🤔 Hát bakker érettségi az érettségi csak max. van hozzá szakma is.
Meg a másik helyen ugyan jó ha van vmi érettségi de meg lehet csinálni anélkül. Ha elvárás akkor a magasabb bért kell adni.
Meg egy hasonlat vizbefulladt egy helyi lakos.... Hány méteres volt a víz?
Nem mindegy???? 3mbe is simán bele lehet fulladni mint 5mbe...
Sőt térdig érőbe is ha segítenek. 😁
Szóval tök mindegy h. hány napos egy útlevél....
Nem tudom aki ezt kérdezte van e érettségi bizonyítványa...? 🤔
Meg a szervezőknek meg lebonyolitoknak nem az utolsó pillanat előtt
kellene nyertest felhívni és adni egy hetet elintézni mindent. Vhol ilyen hirtelen el se engednek szabira.
Na de a lényeg sikerült!!!!!!
Meg azon is elgondolkoztunk itthon... Frei Tamás 3*2fos utat sorsolt míg a Hellnek 1db 1fosre futja... 🤔
Tudom ne legyek telhetettlen.
Remélem nem jutunk odáig étteremi fogyasztasos nyeremenynel egy fős és kaját vinni kell.
jelica 2020-03-04 :: 13:48
Köszönöm mindenkinek! A férjemnek nyertem, ő Amerika mániás, pedig még sosem járt kint.
Élmény beszámolóval is ő tud majd szolgálni.
Viszont itt is szeretném megköszönni Vágási Feri, paintuci, pityesz segítségét, mert ők első kézből tudtak információt adni az útlevéllel, beutazási engedéllyel kapcsolatban! Mikor hívták a férjemet és gratuláltak megkérdezték van-e 3 hónapnál régebbi útlevele, mondta, hogy nincs, erre azt mondták akkor sajnálják de nem jogosult a nyereményre. Nem emlékeztem ilyesmire a játékszabályban, megnéztem és nem is volt benne. Visszahívtuk őket és jeleztük a "problémáinkat", erre az volt a válasz, hogy nehezebben kap olyan ember beutazási engedélyt akinek nem régebbi az útlevele és mivel ez egy kötött út, így sajnos olyan embert keresnek akinek van útlevele, régebbi. De továbbra sem hagytuk magunkat, azonnali útlevél 1 nap alatt elkészült, igaz Pestre kellett érte menni, a beutazási engedélyt, pedig egy éjszaka alatt megadták!
Szóval itteni idővel nézve éjjel 3 óta New York-ban van már, csak babonából nem akartam addig beírni amíg valójában be nem engedték az országba, hiszen a repülőről leszállva még mindig mondhatják, hogy nem engedik be, a beutazási engedély ellenére.
Köszönöm mindenkinek! A férjemnek nyertem, ő Amerika mániás, pedig még sosem járt kint.
Élmény beszámolóval is ő tud majd szolgálni.
Viszont itt is szeretném megköszönni Vágási Feri, paintuci, pityesz segítségét, mert ők első kézből tudtak információt adni az útlevéllel, beutazási engedéllyel kapcsolatban! Mikor hívták a férjemet és gratuláltak megkérdezték van-e 3 hónapnál régebbi útlevele, mondta, hogy nincs, erre azt mondták akkor sajnálják de nem jogosult a nyereményre. Nem emlékeztem ilyesmire a játékszabályban, megnéztem és nem is volt benne. Visszahívtuk őket és jeleztük a "problémáinkat", erre az volt a válasz, hogy nehezebben kap olyan ember beutazási engedélyt akinek nem régebbi az útlevele és mivel ez egy kötött út, így sajnos olyan embert keresnek akinek van útlevele, régebbi. De továbbra sem hagytuk magunkat, azonnali útlevél 1 nap alatt elkészült, igaz Pestre kellett érte menni, a beutazási engedélyt, pedig egy éjszaka alatt megadták!
Szóval itteni idővel nézve éjjel 3 óta New York-ban van már, csak babonából nem akartam addig beírni amíg valójában be nem engedték az országba, hiszen a repülőről leszállva még mindig mondhatják, hogy nem engedik be, a beutazási engedély ellenére.
jelica 2020-03-04 :: 10:19
Hell-el New York-i út, találkozás Bruce Willis-szel+ Zuleyka Riviera-val (többedik pótnyertesként).
Hell-el New York-i út, találkozás Bruce Willis-szel+ Zuleyka Riviera-val (többedik pótnyertesként).
Libresse - Párizs
Nem, nem voltunk még, csak egyeztettünk időpontot.
4 nap, 3 éjszaka
De az első napunk már oda, mert este érkezünk.
Hazafelé a 4. napon kora délután már a reptéren kell lennünk és a kisbusz, ami minket (is) kivisz majd az erportra dél körül már jön értünk mert ugye össze kell szednie a sofőrnek a többi utast is.
Ergo a 4 nap gyakorlatilag kettő meg egy pici.
Nem, nem voltunk még, csak egyeztettünk időpontot.
4 nap, 3 éjszaka
De az első napunk már oda, mert este érkezünk.
Hazafelé a 4. napon kora délután már a reptéren kell lennünk és a kisbusz, ami minket (is) kivisz majd az erportra dél körül már jön értünk mert ugye össze kell szednie a sofőrnek a többi utast is.
Ergo a 4 nap gyakorlatilag kettő meg egy pici.
Meg Nascarról jön vissza a busz, és az egyik nyertes elvesztette a sálját a pályán, Karennek mondja.
Karen néz nagyokat, de hát most menjünk vissza és az egész csapat keresse a sálat? Ez nem megoldható.
Karen néz nagyokat, de hát most menjünk vissza és az egész csapat keresse a sálat? Ez nem megoldható.
Azt még nem meséltem, mentünk Budapesten a repülőtéren szinte nyakamba ugrik egy csaj... hello, sziasztok... minden együtt, együtt a csapat juhéj….
Pislogok... de hát a monster hosstessek nem itt várnak, és nem beszélnek magyarul...
Meg minden nyertes innen indul? Annak mi értelme????
Majd Pisti megszólal nem veszed észre, egy wizzair kártyát akarnak rád sózni?????
Aztán az volt a szlogen amikor mentünk vhová… együtt a csapat.
Nem értem milyen csapat volt együtt?
Pislogok... de hát a monster hosstessek nem itt várnak, és nem beszélnek magyarul...
Meg minden nyertes innen indul? Annak mi értelme????
Majd Pisti megszólal nem veszed észre, egy wizzair kártyát akarnak rád sózni?????
Aztán az volt a szlogen amikor mentünk vhová… együtt a csapat.
Nem értem milyen csapat volt együtt?
A saját fbs regemre is feltöltöttem képeket...
https://www.facebook.com/pityesz76?epa=SEARCH_BOX idővonalán, van videó is versenyről meg a többi képet ami nálam van azt én fogom feltölteni. Csak még kigondolom hova.
Miért irigy?
Amerikába az út nem azért drága mert jó hely, jobb mint akár itt, hanem mert messze van... (Üzemanyag... meg az óceán miatt...)
Nem kell elhinni más hozzáállását külföldön minden sokkal jobb mint itt.... milyen szar itt nekünk.
Van jobb is, rosszabb is, meg ugyanolyan.
Hidd el Debrecen, meg Eger is van olyan jó... (Most csak ez a kettő jutott eszembe....)
Miért irigy?
Amerikába az út nem azért drága mert jó hely, jobb mint akár itt, hanem mert messze van... (Üzemanyag... meg az óceán miatt...)
Nem kell elhinni más hozzáállását külföldön minden sokkal jobb mint itt.... milyen szar itt nekünk.
Van jobb is, rosszabb is, meg ugyanolyan.
Hidd el Debrecen, meg Eger is van olyan jó... (Most csak ez a kettő jutott eszembe....)
Köszi a beszámolót! Hol lehet képeket nézni? :-)
Köszönjük Paintuci!
Tényleg jò volt olvasni. Akiktől negatív kommenteket kaptàl, nem lehet, hogy csak írigyek? 😌
És tudom én voltam az 1. aki azt hitte...azért nem mersz gépre szàllni😊
Tényleg jò volt olvasni. Akiktől negatív kommenteket kaptàl, nem lehet, hogy csak írigyek? 😌
És tudom én voltam az 1. aki azt hitte...azért nem mersz gépre szàllni😊
Köszönöm a beszámolót, nagyon jó volt olvasni. :-)
...és mennyire szimbólum nekünk is... Magyaroknak.
Én még nem töltöttem fel hozzám képeket mert az új munkahely miatt tanakodom, lássák ne lássák stb...
Kaptunk jó illetve rossz megjegyzéseket is... (Mivel Pisti már osztott meg dolgokat)
1. Pista meg a boszorkány Miamiba nyertek egy utat.. 7 napost... (Amúgy 4...)
2. Nagymenő Pesti Pisti...
3. Dögölj meg...
Ezeket én pl. rosszindulatúnak tartom....
(Ezt a család produkálta hiába addig "sikeresebb" volt a tesóknál Pisti amíg nem Pesten élt és szingli volt....)
1. Jó kis sóderbánya strand...
2. kapd fel és süsd meg azt a gekkot… ami a medencénél járkált.
3. úgy néz ki mint egy jobb kocsma
Ezek pl viccesek.
Én amondó vagyok nekem a Balatonnál is volt ilyen jó... de még a Velence korzón is.... Kedvenc szállodám meg a Kisteleki 1db szálloda egy kisebb településen. Következő szálloda szerintem már csak Szegeden lehet.
Remélem Hollókő 1db szállodája is ilyen jó lesz.
(Bár én egy egyszerű gyerek vagyok... jó nekem ilyen kis településen is....)
Sőt az Óceán parton ültem utolsó nap vártuk a transzfert szóval ülök, és jól kicsapott a víz öltözhettem át, szóval ilyen nincs a Balatonnál...
45fokos lejtőn mész le az óceánba... Hullámok elképesztően erősek....
Kérdezem aki rutinosabb... ezek szerint az óceánban nincs vízszintes talaj?????? Egy lejtőn lehet csak állni??????
Csak azért mert akkor bizony jobban fel tud borítani a hullám, és a hullám nem csak kivisz, be is szív.
Őszintén, nem mertem bemenni.
Szerintem ide nyakig bemenni életveszély, Balatonból, Velencei tóból, kisebb tengerekből még ki lehet jönni. Ide max. derékig mentek be de már sípolt a vízimentő.
Viszont az emberek nem szemetelnek a parton. Minimális szemetet láttam.
Mi sem szemeteltünk, nem hoztuk el a szállodából a mini samponokat, nem vettem elő a párizsis zsömit…. (Vegaburgert vettem elő, ami maradt vacsiról… de a parton....)
Nem tömtük tele a hátizsákot Monsterrel….
Adtunk mindig borravalót, amikor kértek akkor pluszban.
Nem faltunk fel reggel mindent.
De egyébként ajánlani tudom az egészet, fárasztó, mert az... mentálisan is... hajtós a program... meg zajos... kicsit nem Európai az egész.... Nyüzsgés stb...
De jó...
Játszatok!!!!
Én még nem töltöttem fel hozzám képeket mert az új munkahely miatt tanakodom, lássák ne lássák stb...
Kaptunk jó illetve rossz megjegyzéseket is... (Mivel Pisti már osztott meg dolgokat)
1. Pista meg a boszorkány Miamiba nyertek egy utat.. 7 napost... (Amúgy 4...)
2. Nagymenő Pesti Pisti...
3. Dögölj meg...
Ezeket én pl. rosszindulatúnak tartom....
(Ezt a család produkálta hiába addig "sikeresebb" volt a tesóknál Pisti amíg nem Pesten élt és szingli volt....)
1. Jó kis sóderbánya strand...
2. kapd fel és süsd meg azt a gekkot… ami a medencénél járkált.
3. úgy néz ki mint egy jobb kocsma
Ezek pl viccesek.
Én amondó vagyok nekem a Balatonnál is volt ilyen jó... de még a Velence korzón is.... Kedvenc szállodám meg a Kisteleki 1db szálloda egy kisebb településen. Következő szálloda szerintem már csak Szegeden lehet.
Remélem Hollókő 1db szállodája is ilyen jó lesz.
(Bár én egy egyszerű gyerek vagyok... jó nekem ilyen kis településen is....)
Sőt az Óceán parton ültem utolsó nap vártuk a transzfert szóval ülök, és jól kicsapott a víz öltözhettem át, szóval ilyen nincs a Balatonnál...
45fokos lejtőn mész le az óceánba... Hullámok elképesztően erősek....
Kérdezem aki rutinosabb... ezek szerint az óceánban nincs vízszintes talaj?????? Egy lejtőn lehet csak állni??????
Csak azért mert akkor bizony jobban fel tud borítani a hullám, és a hullám nem csak kivisz, be is szív.
Őszintén, nem mertem bemenni.
Szerintem ide nyakig bemenni életveszély, Balatonból, Velencei tóból, kisebb tengerekből még ki lehet jönni. Ide max. derékig mentek be de már sípolt a vízimentő.
Viszont az emberek nem szemetelnek a parton. Minimális szemetet láttam.
Mi sem szemeteltünk, nem hoztuk el a szállodából a mini samponokat, nem vettem elő a párizsis zsömit…. (Vegaburgert vettem elő, ami maradt vacsiról… de a parton....)
Nem tömtük tele a hátizsákot Monsterrel….
Adtunk mindig borravalót, amikor kértek akkor pluszban.
Nem faltunk fel reggel mindent.
De egyébként ajánlani tudom az egészet, fárasztó, mert az... mentálisan is... hajtós a program... meg zajos... kicsit nem Európai az egész.... Nyüzsgés stb...
De jó...
Játszatok!!!!
Paintuci!
Azért összességében így végigkövetve az eseményeket+face fotók jó kis út volt ez 😊 üdv itthon!
Azért összességében így végigkövetve az eseményeket+face fotók jó kis út volt ez 😊 üdv itthon!
...még egy pár gondolat:
Szerintem Amerika egy téves képet ad magáról pl. Európa felé is.
Nem arról szól koktélt szürcsölve ücsörög mindenki a parton, fény, csillogás, hiper szuper autója van mindenkinek, gazdag... és happy.... háza van és a kutyája tud beszélni stb....
Ott is reggel felkelnek az emberek, elmennek dolgozni, meg gyötört a munkától, élettől, küzd a borravalóért ezért gondolom nincs túlfizetve... lepusztult üzletek is vannak, ha most az ilyen milyen volt 30 éve???? Tele gagyi cucokkal az üzletek, olyan telefonbolt mint itt a Blaha környékén...
Tény h. egy életérzés az Óceán partján ülni, látni olyan embereket akit itt nem. (Életben nem láttam még ennyi helyes fekete srácot, spanyol lányt... de még szeretnék...)
Szóval egy státusz szimbólum semmi más. Szerintem....
Szerintem Amerika egy téves képet ad magáról pl. Európa felé is.
Nem arról szól koktélt szürcsölve ücsörög mindenki a parton, fény, csillogás, hiper szuper autója van mindenkinek, gazdag... és happy.... háza van és a kutyája tud beszélni stb....
Ott is reggel felkelnek az emberek, elmennek dolgozni, meg gyötört a munkától, élettől, küzd a borravalóért ezért gondolom nincs túlfizetve... lepusztult üzletek is vannak, ha most az ilyen milyen volt 30 éve???? Tele gagyi cucokkal az üzletek, olyan telefonbolt mint itt a Blaha környékén...
Tény h. egy életérzés az Óceán partján ülni, látni olyan embereket akit itt nem. (Életben nem láttam még ennyi helyes fekete srácot, spanyol lányt... de még szeretnék...)
Szóval egy státusz szimbólum semmi más. Szerintem....
De egyébként odafelé 4 helyen 3an, visszafelé 4 helyen 2n ültünk, lehet figyeltettek... ennek nagyobb hely kell... ne ültessünk mellé senkit.
Monster rendes volt, mondtam a szélére vegyen már jegyet ne ablak mellé.
Ott nekem nem jó...
Monster rendes volt, mondtam a szélére vegyen már jegyet ne ablak mellé.
Ott nekem nem jó...
Játék:
Mitől tartottam a legjobban a gépen? Ez volt a kérdés...
Eddig 4 megfejtés érkezett...
1. terhes vagyok.... nem...
2. hogy bírok ki 10 órát.... nem...
3. agyon nyomom a mellettem ülőt... (Max. Pistit... Ő meg szereti ha nyomom... még... )
4. nem férek el a székbe... (Vmelyik szűkös volt... gondoltam is nem kell ide biztonsági őv, flexxel fognak kiszedni.... )
Az én félelmem az volt fel se engednek a gépre.... (Túlsúly, egészségügyi problémák miatt.... mert azért ez megterhelő a szervezetnek... )
De mondták volt kollégáim swissel menjünk azok jó nagy gépek.
...és ha nem engednek fel van kártérítés...
Úgyhogy nem találtátok el, de mindenki nyert adjatok címeket.
Kaptok vmi Monsteres bizbaszt…
De amúgy már szeretek repülni.... A nagy gép az tök jó....
Mitől tartottam a legjobban a gépen? Ez volt a kérdés...
Eddig 4 megfejtés érkezett...
1. terhes vagyok.... nem...
2. hogy bírok ki 10 órát.... nem...
3. agyon nyomom a mellettem ülőt... (Max. Pistit... Ő meg szereti ha nyomom... még... )
4. nem férek el a székbe... (Vmelyik szűkös volt... gondoltam is nem kell ide biztonsági őv, flexxel fognak kiszedni.... )
Az én félelmem az volt fel se engednek a gépre.... (Túlsúly, egészségügyi problémák miatt.... mert azért ez megterhelő a szervezetnek... )
De mondták volt kollégáim swissel menjünk azok jó nagy gépek.
...és ha nem engednek fel van kártérítés...
Úgyhogy nem találtátok el, de mindenki nyert adjatok címeket.
Kaptok vmi Monsteres bizbaszt…
De amúgy már szeretek repülni.... A nagy gép az tök jó....