Soproni Ászok - Sörbarátok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 2 / 51 oldal |
Sógi grat, szép teljesítmény
Soproni végeredmény - napi 9 sms-el :
20 db korsó
3 db MP3 lejátszó
2 db házimozi
100000 Ft kártyán
20 db korsó
3 db MP3 lejátszó
2 db házimozi
100000 Ft kártyán
Waky73!
A söröskorsókat 1-2 héten belül kihozták ../ inkább egy héten belül/ ...de a házimozit biztos nem akkor viszik ki..
A söröskorsókat 1-2 héten belül kihozták ../ inkább egy héten belül/ ...de a házimozit biztos nem akkor viszik ki..
Július 26. -án kaptam az sms-t hogy nyertem 1 HÁZIMOZIT, másnap felhívtam a megadott számot adategyeztetés céljából ez meg is történt, de még a mai napig nem kaptam meg. Nektek mennyi időt kellet várni a nyeremény átvételéig vagy hogyan kaptátok meg a nyereményeket?
Sopronin nyert MP3 lejátszó, bontatlan állapotban eladó.
Soproni kódokat / 150-200 db /cserélnék szinte bármire.Írj!
Nagyon sok soproni kódomtól megválnék Delikát vonalkódért, vagy eladnám kb. 500 db
Delikátnál adok kilónként akár 25-30-at is
Delikátnál adok kilónként akár 25-30-at is
Kódok elkeltek!!!
Elnézést ha bántottalak vmivel sada a tudtomon kívül.Szerintem mindenkinek el kell kezdenie valahol.Én sem ismertem senkit 2éve,de már sok barátom van.Remélem azért nincs harag???
Elnézést ha bántottalak vmivel sada a tudtomon kívül.Szerintem mindenkinek el kell kezdenie valahol.Én sem ismertem senkit 2éve,de már sok barátom van.Remélem azért nincs harag???
1.)
Attól, hogy vmit cserére ajánlanak, nem biztos, hogy el is kel.
2.)
Nem gondolunk mi rólad semmi rosszat. Csak ilyesmit az ember, biztos ami biztos, olyantól szokott elfogadni, akit már jól ismer.
Attól, hogy vmit cserére ajánlanak, nem biztos, hogy el is kel.
2.)
Nem gondolunk mi rólad semmi rosszat. Csak ilyesmit az ember, biztos ami biztos, olyantól szokott elfogadni, akit már jól ismer.
Lehet,hogy úgy kellett vna írnom,hogy cserére vár.Olvasgattam és biza találtam aki cserébe ajánlja.
fozo.gabi: mivel hosszú a játék,az lesz,majd nyitok az összes barát nevére regit és tarolok..... mert ott is egy név 4 kupak naponta
törpi, akkor meg te beküldöd, és tarolsz ha nem éri meg a csere, akkor ez van
A soproninál meg ha valakinek megmarad a kódja, mert nem tudja elcserélni, az a legjobb, ha beküldözgeti... hátha jól jár vele...
Mondjuk száz körüli kupaknál azért már van sms költség, nem úgy mint a drehernél, mert az ingyen van
A soproninál meg ha valakinek megmarad a kódja, mert nem tudja elcserélni, az a legjobb, ha beküldözgeti... hátha jól jár vele...
Mondjuk száz körüli kupaknál azért már van sms költség, nem úgy mint a drehernél, mert az ingyen van
a Dreher visszajelez,mégsem akar senki cserélni,vagy ha mégis,akkor meg olyan feltételekkel,hogy nekem nem felel meg.pl. 800ft-os cseréért 3200ft értéknyit,az meg nekem nem buli
ehene, valószínűleg így van, hogy nem használtak a kódjaid, de mivel a soproni nem jelzi ha már használt kód lett újra beküldve, így nagyon kevesen kockáztatják meg, hogy lutrira cseréljenek.
Kedves sada!
Vannak még olyan emberek akik mikor issza a párja a sört,leveszi a kódót hátha szüksége van vkinek rá.A neve:becsületesség! Amúgy teljesen igazad van,vannak úgynevezett "unatkozó" emberek akik ilyenekkel szórakoznak,de hidd el én nem szoktam unatkozni!
Vannak még olyan emberek akik mikor issza a párja a sört,leveszi a kódót hátha szüksége van vkinek rá.A neve:becsületesség! Amúgy teljesen igazad van,vannak úgynevezett "unatkozó" emberek akik ilyenekkel szórakoznak,de hidd el én nem szoktam unatkozni!
Mert senki sem bízik az idegen kódokban. Sosem tudhatja, hogy használtra v. szűzre pazarolta az sms-t.
Sziasztok!
Szegény árva soproni kódok még mindig gazdira várnak!
Szegény árva soproni kódok még mindig gazdira várnak!
marycsiga: igen,boszi vagy jó boszi
sada,jó lennede "csak " 2 korsó
de eljön az én időm
igaz Marcsi,törpi???
hisz boszi vagyokvagy mi
de eljön az én időm
igaz Marcsi,törpi???
hisz boszi vagyokvagy mi
2*100.000-et?