Kupakolás avagy kupak gyűjtés jótékony célból
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 2 / 18 oldal |
Miskolcon a Villanyrendőrnél lévő Mancs szoborral szembeni fénymásolóban gyűjtik a kupakokat az egyik miskolci óvodának. Passz, melyiknek, de be lehet vinni az összegyűlt kupakokat. Zsákra nem kérdeztem rá, inkább kis adagokban vigye, akinek van.Nem hirdetik, én is úgy vettem észre, hogy pont ott voltam és láttam, adják be a kupakokat és megkérdeztem.
http://www.boldoggyermekkor.abbcenter.com/?id=113276&
cim=1
ÉLET A KEZEDBEN ALAPÍTVÁNY
Élet a kezedben Alapítvány 2011-ben jött létre. Célja a daganatos,leukémiás,sérült gyermekek segítése.Adományok gyűjtése,műanyag kupakok gyűjtésével beteg gyermekek támogatása.
Keresünk üzleteket,intézményeket adománygyűjtő urnák kihelyezésére,hisz sok kicsi sokra megy.
cim=1
ÉLET A KEZEDBEN ALAPÍTVÁNY
Élet a kezedben Alapítvány 2011-ben jött létre. Célja a daganatos,leukémiás,sérült gyermekek segítése.Adományok gyűjtése,műanyag kupakok gyűjtésével beteg gyermekek támogatása.
Keresünk üzleteket,intézményeket adománygyűjtő urnák kihelyezésére,hisz sok kicsi sokra megy.
pityesz76 Hozzászólás - 2011. szeptember 13. :: 22:58
www.kisslaura.fw.hu szomorú sorsáról.
Lassan 2 éve küzd a betegséggel és a kemoterápia miatt végzett hatalmas agykárosodással Laura.
Aki tud, az OTP 11773449-05464616 számlaszámon is segíthet.
www.kisslaura.fw.hu szomorú sorsáról.
Lassan 2 éve küzd a betegséggel és a kemoterápia miatt végzett hatalmas agykárosodással Laura.
Aki tud, az OTP 11773449-05464616 számlaszámon is segíthet.
Mi Kispesti Óvodának gyűjtjük a kupakokat.
Nagyobb mennyiségért személyesen mennék XVIII. XIX. XX kerületben.
Köszönöm előre is mindenkinek
Nagyobb mennyiségért személyesen mennék XVIII. XIX. XX kerületben.
Köszönöm előre is mindenkinek
pityesz76 után szabadon:
www.kupakverseny.hu/
www.kupakverseny.hu/
Sajnos a váci MÁV állomáson nem jártam sikerrel, nem tudtak a szállításról... még telefon kapcsolatban vagyok egy kedves, ott dolgozó hölggyel, aki próbál utánajárni a dolognak, de....
még mindig nem tud senki váci elérhetőséget, ahol le lehetne adni a kupakokat?
Egy nagy, teli zsák már van, és már gyűlik a következő is....
még mindig nem tud senki váci elérhetőséget, ahol le lehetne adni a kupakokat?
Egy nagy, teli zsák már van, és már gyűlik a következő is....
MINDIG KERESEK PÉCSEN SEGÍTŐT!!! PÉCS: Időközben kiderült,hogy a hölgy nem bírja tárolni Pécsen a kupakokat,mert 1,5 szobás panelban lakik!!!! KERESEK OLYAN PÉCSI SEGÍTŐT AKI ELVÁLLALNÁ EGY HÉTRE A KUPAK TÁROLÁSÁT,ÉS ÁTVESZI AZ OTT LEADOTT KUPAKOKAT!!A szállítás ugyan úgy marad 23.a után!!!!!!!!!!!!!! Akinek megadtam a Kis Réti utcát Pécsen,az kérem ne vigye oda!!!!!!!!!!!! Kérem valaki jelentkezzen,aki elvállalja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Köszönöm!
Szia!!!Sziasztok!!
KISS LAUARA Nyíregyházi beteg kislánynak segítségetek szívesen elfogadjuk!!!!
A cím ahova lehet postázni Kissné Kovács Rita Nyíregyháza Szőlő u 59/e 4405 www.kisslaura.fw.hu vagy itt megnézhetitek az elérhetőségeket!!
Köszönjük a kupak gyűjtéseket!!!!!!
KISS LAUARA Nyíregyházi beteg kislánynak segítségetek szívesen elfogadjuk!!!!
A cím ahova lehet postázni Kissné Kovács Rita Nyíregyháza Szőlő u 59/e 4405 www.kisslaura.fw.hu vagy itt megnézhetitek az elérhetőségeket!!
Köszönjük a kupak gyűjtéseket!!!!!!
Szia!!!
Igen a MÁV még szállít ingyenes LAURÁÉKNAK Nyíregyházára kupakokat,csak legyen ráírva,hogy KISS LAURA NYÍREGYHÁZI BETEG KISLÁNY,SZIKSZAINÉNAK!!!!
Köszönjük gyűjtésed!
www.kisslaura.fw.hu
Igen a MÁV még szállít ingyenes LAURÁÉKNAK Nyíregyházára kupakokat,csak legyen ráírva,hogy KISS LAURA NYÍREGYHÁZI BETEG KISLÁNY,SZIKSZAINÉNAK!!!!
Köszönjük gyűjtésed!
www.kisslaura.fw.hu
Ez a MÁV-os ingyenes kupakszállítás Nyíregyházára még aktuális?
Összegyűlt egy nagy zsákkal, vegyes kupakok.
Vagy nem tud valaki Vácott átvevőhelyet?
Összegyűlt egy nagy zsákkal, vegyes kupakok.
Vagy nem tud valaki Vácott átvevőhelyet?
Husii
Én az egri TV-hez szoktam bevinni.
Én az egri TV-hez szoktam bevinni.
Olvastam a Meglepetésben, hogy egy nyíregyházi család gyűjti, Laura nevű kislányuknak. Meglepetés szerkesztőségét kell hívni, ha valaki segíteni akar és tud.
Husii
Egerben nem tudok, de Miskolcon gyűjtenek
Egerben nem tudok, de Miskolcon gyűjtenek
Debreceniek!
Borsodi Barbinak 2 éves kislánynak gyűjtenek kupakot a létai utcán lévő Létai csemegébe. Az ajtón látható olvasható a felhívás és képek a kislányról és a családjáról. Aki tud kérem segítsen.
Borsodi Barbinak 2 éves kislánynak gyűjtenek kupakot a létai utcán lévő Létai csemegébe. Az ajtón látható olvasható a felhívás és képek a kislányról és a családjáról. Aki tud kérem segítsen.
a MÁV vállalja a vonattal való szállítást a nyíregyházi MÁV állomásra.
Dobozolva az aktuális állomásról a dobozra ráírva: műanyag kupakok Kiss Laura leukémiás kislány részére.
Dobozolva az aktuális állomásról a dobozra ráírva: műanyag kupakok Kiss Laura leukémiás kislány részére.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy Egerben nincs gyűjtő pont? Van egy pár zsák kupakom... Szívesen segítenék!
Működik a MÁV-os szállítás a műanyag kupakoknak!!!!
Ma voltam az állomásunkon,persze nem tudtak semmit,de a kedves hölgy,utánajárt és visszaszólt,hogy a csomagküldősök elszállítják ingyen!!!!!!!!!!!!!!
Hivatkozzatok a csomagküldőkre,ők ezek szerint tudnak róla!
Lényeg:megcímezve legyen egy erős zsák(egy zsák max.20kg!)!
VAGY DOBOZ!
LEGYEN RÁÍRVA : KISS LAURA LEUKÉMIÁS KISLÁNY NYÍREGYHÁZA!!!
mozdonyvezetőnek
...és Budapesten csak oda adom a kallernak v. ráteszem a vonatra?
MÁV vállalja a vonattal való szállítást a nyíregyházi MÁV állomásra.
Dobozolva az aktuális állomásról a dobozra ráírva: műanyag kupakok Kiss Laura leukémiás kislány részére. mindenki elviheti a saját városában lévő állomásra vagy a legközelebbi városban lévő állomásra,és csak jól leragasztott papír dobozban
Dobozolva az aktuális állomásról a dobozra ráírva: műanyag kupakok Kiss Laura leukémiás kislány részére. mindenki elviheti a saját városában lévő állomásra vagy a legközelebbi városban lévő állomásra,és csak jól leragasztott papír dobozban