McDonalds, Meki
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 2 / 28 oldal |
Mcdonaldsos coca colas poharak mindenfele tovabbra is elado !!!
bibo! nekem van olyan plussom ha még érdekel
Mindenféle mc donaldsos pohár eladó, van régebbi és ujabb is !!
Keresek régi Mc Donalds-os plüss zsebibaba figurát (azt hiszem majd 10 éve kiadott játék).
Írj ha van, azt is írd meg, mit szeretnél érte!
Írj ha van, azt is írd meg, mit szeretnél érte!
Mint kiderült nálunk van forgalomban, a csomagolását láttam itt ott.... van hozzá szilikonos karkötő is. Eddig zöldet láttam...
Van erről vkinek több infoja?
Van erről vkinek több infoja?
Londonban a Mc-iben volt vmi pohár akció úgyi? Ilyen olimpiás...
Olyat keresek...
Teszen láttam olyat.... Hány féle volt?
Olyat keresek...
Teszen láttam olyat.... Hány féle volt?
Sziasztok!
Sikerült beszereznem 1899-es poharat így az előző hozzászólásom
már nem aktuális!
Köszi!
Sikerült beszereznem 1899-es poharat így az előző hozzászólásom
már nem aktuális!
Köszi!
Mc Donald's-os Coca-Cola-s poharakat szeretnék. Mit kérsz érte?
Sziasztok!
Elcserélnék 2db 1994-es Mc Donald's-os Coca-Cola-s poharat 1db 1899-esre! Van valakinek esetleg?
Elérhetőségem:agica2888@freemail.hu
Elcserélnék 2db 1994-es Mc Donald's-os Coca-Cola-s poharat 1db 1899-esre! Van valakinek esetleg?
Elérhetőségem:agica2888@freemail.hu
Sziasztok!
Elcserélném McDonald's-os Coca Colás poharaimat 2 db 1994 az 1916 és 1961-es darabokra. Érdeklődni itt, vagy a lydike21@gmail.com címen.
Köszönöm.
Elcserélném McDonald's-os Coca Colás poharaimat 2 db 1994 az 1916 és 1961-es darabokra. Érdeklődni itt, vagy a lydike21@gmail.com címen.
Köszönöm.
Sziasztok!
Elcserélném McDonald's-os Coca Colás poharaimat (1955, 1994,1994), az 1900, 1916 és 1961-es darabokra. Érdeklődni itt, vagy a lydike21@gmail.com címen.
Elcserélném McDonald's-os Coca Colás poharaimat (1955, 1994,1994), az 1900, 1916 és 1961-es darabokra. Érdeklődni itt, vagy a lydike21@gmail.com címen.
Valakit erdekelnek angol olimpias mcdonaldsos coca colas poharak ? http://www.mcdonalds.co.uk/ukhome/promotions-coke-gla
sses.html oktoberben aktualis akar budapesti atvetellel
sses.html oktoberben aktualis akar budapesti atvetellel
Ismét Coke poharak a Plus menükhöz:
mcdonalds.hu/SpecPromo/SpecPromo03.aspx
mcdonalds.hu/SpecPromo/SpecPromo03.aspx
mától ismét vannak kuponakciós ajánlatok
sajnos van egy felesleges bordó, amit pirosra szeretnék cserélni
Van valakinek fölös bögréje?
mcdonalds.hu/ajandekbogrek/ajandekbogrek.aspx
szóval, hogy érthető legyek, most az a játék van, amikor a papírdoboz műanyagból van, és van benne egy pakli kártya is. de a lényeg, hogy nagyon klassz.
a mekiben az ajándékos doboz most műanyagból van, van benne játék is, nagyon klassz
A Mekis Madagaszkár Pingvinjei közül keresem a Közlegényt és Ricot.
Mindkettőt működőképes, jó állapotban. Akinek megvan, kérem írja meg, hogy mit szeretne értük. Köszönöm.
Mindkettőt működőképes, jó állapotban. Akinek megvan, kérem írja meg, hogy mit szeretne értük. Köszönöm.