Sziasztok!
Nekem a szenvedély '98-ban kezdődött, amikor egy lapkiadó új bulvár újságjának első számában többféle műszaki cikket lehetett nyerni egyenként külön regisztrációs telefonszámmal.Tv-re és videó magnóra pályáztunk és a videót meg is nyertük. Nem akartam elhinni, főleg azért sem,mert az átvétel körül voltak bonyodalmak,de aztán mégis megkaptuk.
Utána egy-két rejtvényes játék sikertelenül, majd rátaláltam erre az oldalra és utána beindult az őrület. Először csak gyorsaságikat és kisebb nyereményeket sikerült nyerni. Akkor még nem hittem, hogy akár utazást vagy nagyobb fődíjat is nyerhetek,mert azt gondoltam, hogy azok már "le vannak osztva" előre. Aztán azóta megcsíptem már én is egy-két fődíjat is.
Most már nem bírok leszokni, de "szerencsére" ez nem olyan káros,mint a dohányzás.
Sok nyereményt mindenkinek!
Ki mióta játszik...és mivel kezdődött?
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 2 / 7 oldal |
Nekem 2 éve kezdődött, amikor nyertem az OTP.hu-n 2 jegyet operaelőadásra. azóta volt sok apró nyereményem:könyvek, mozijegyek, bögrék, rendezvényekre belépők, stb. és voltak nagyobb nyeremények is: 1 wellness hétvége és 1 egyhetes salzburgi nyaralás. Általában interneten játszom, valahogy a vásárláshoz kötöttek nem jönnek be.
Én mindig is játszottam ezt-azt, de igazán komolyan úgy két éve kezdtem egy nagy nyereményt követően. A Balaton szelet Stégfoglaló játékának megnyertem a fődíját, egy siófoki vízparti villát három hétre , 12 főre, saját stéggel, vizibiciklivel, stb. Szuper volt. És a vicc, hogy csak kb. 8 kódot küldtem be. Azóta sokkal intenzívebben játszom, volt pár nagyobb nyereményem is pl. Kinder Bueno 50 ezres ajándékcsomag, 10 ezres könyvutalvány, too late karórák, vársárlási utalványok, legutóbb a köpönyeg.hu-n 60 ezres lézeres szőrtelenítési utalvány. És még sok apróság. Jó lenne most is egy nyaralást nyerni. Úgyhogy hajrá mindenkinek.
Gyerekkoromban is szerettem játszani, minden játékot meg akartam nyerni. De a " Fanclub"-ba kb. 3 éve vagyok tag. Azóta sok nyereményem volt, kicsik, kicsit nagyobbak is, de még a legnagyobbat is meg szeretném nyerni. Minden nap aktívkodok valamilyen nyereményjátékkal kapcsolatban. Ez persze a férjemnek először nem tetszett, de amikor sorban érkeztek a nyeremények, akkor már belenyugodott, rájött, hogy amennyi pénzbe kerül, annyit valahol vissza is nyerek. Az biztos, hogy törölközőt nem kell azóta venni
kezdődött...
Még Krisztus előtt
Hátha vannak újak, akik szívesen vallanának....
huhh, már énis legalább 5 éve játszom, kb 1 éve már fanatikus lett a dolog
nagyon nagy nyereményem még nem volt, vagy ha annak vesszük, akkor a cicámnak fél évre elegendő szárazkaja, meg egy lámpa...
...de én minden kicsi nyereménynek is örülök
nagyon nagy nyereményem még nem volt, vagy ha annak vesszük, akkor a cicámnak fél évre elegendő szárazkaja, meg egy lámpa...
...de én minden kicsi nyereménynek is örülök
Nálam kb. 10 éve kezdődött a nyereményjáték láz. Az interneten kitöltöttem egy kérdőívet és nyertem vele egy elég nagy értékű Vichy ajándékcsomagot. Azóta is voltak kisebb nyeremények: belépők, rádiós magnó, La Festa bögre stb.
Mániákus nem lettem és nem szoktam eltenni dolgokat, vonalkódokat. Csak azzal játszom, amit egyébként is használunk.
Mániákus nem lettem és nem szoktam eltenni dolgokat, vonalkódokat. Csak azzal játszom, amit egyébként is használunk.
Én ennyire konkrétan nem emléxem, de tudom, hogy a mamám többször vett gyerekkoromban sorsjegyet, és elég sokszor nyertem 50-100 Forintokat. Aztán amikor nagyobb lettem, elkezdtem beküldözgetnia füles rejtvényeket. Az első nagy nyereményem az volt, amikor sport szelet papírokból összegyűjtöttem egy egérpadra, és tudtomon kívül még ki is sorsoltak, és nyertem egy jó nagy utazótáskát. Onnan pedig már nem volt visszaút
Az első nyeremény kisgyerekként (1982. február 6) egy 100 Ft-os könyvutalvány az Állatvilág újság keresztrejtvényével. (Anyuval megfejtettük, és kértem, hogy küldje be . Sok-sok év szünet után, ha jól emlékszem a Danone tejföl pontgyűjtésével (fehér damaszt abroszért ) kezdtem gyűjtögető életmódot folytatni több-kevesebb sikerrel (általában "kicsiket" nyerek). Hát az se ma volt...
16 ÉVES KOROMBAN ÍRTAM EGY LEVELET A SZÓKIMONDÓ MŰSORNAK,A FELNŐTTÉ VÁLÁS VOLT A TÉMA ÉS MEGHÍVTAK A STÚDIÓBA,POPPER PÉTERREL BESZÉLGETNI. A LEGNAGYOBB NYEREMÉNYEM 2003-BAN KÉT SZEMÉLYES 3 NAPOS OLASZORSZÁGI UTAZÁS . A LENOR-RAL NYERTEM ÉS EGY BLOKKAL. 2 HÓNAP MÚLVA , AKKOR MÉG 10 ÉVES LÁNYOM OLASZORSZÁGI SÍTÚRÁT NYERT 1 RAJZÁVAL. NAGYON FÉLTÜNK ELENGEDNI ,DE ÚGY ÉREZTÜK ,HOGY EZT A LEHETŐSÉGET NEM HAGYHATJA KI.REMEKÜL ÉREZTE MAGÁT .ÉN ALIG VÁRTAM,HOGY ITTHON LEGYEN.
Én három éve kezdtem játszani.
Az első nyereményem rögtön egy autó volt a Westend jóvoltából.
Azóta is hűséges vagyok az áruházhoz.
Az első nyereményem rögtön egy autó volt a Westend jóvoltából.
Azóta is hűséges vagyok az áruházhoz.
Az úgy kezdődött, hogy szeretem a filmeket...A Cinema játékain nyertem apróbb filmes dolgokat/CD, póló,plakát../majd az éves filmes játékon 1998ban megnyertem a fődíjat egy AIWA 51 cm TV-t...3 videófilmmel..még az évvégén a DR,Oetkernél 10vonalkódért egy 300000ft-os vásárlási utalványt és a tuti fémdobozt amit azóta is ereklyeként őrzök.Lett új mosógép,porszi,hűtő és házimozi belőle!Épp lakásfekújítás után voltunk..jól jött!Atóta is szorgalmasan gyűjtjük a csomagolásokat,vkódot,kupakot...A Boci mobiltelefon is nagy élmény volt még a legelső ilyen játékon.Azóta is jó néhány CD,könyv,póló érkezett.A LEG mégis2005ben az FHM újság MEXX játéka volt..5napos Amszterdamiút teljes ellátással.programokkal.és repülővel...!Szóval játszunk.. és nyerünk .Sok sikert mindenkinek!
Le sem merem írni!
1989-ben a Petőfi rádióban a Reggeli Csúcs-ban minden héten voltak matematikai-logikai feladványok, a rendszeres játéknak köszönhetően 200 Ft-os! könyvutalványt nyertem.
Persze buzgón keresztrejtvényeztem is azzal 2000 Ft-os Centrum vásárlási utalványt nyertem - ez volt a harmadiknak kisorsolt díja! viszonyításként, hogy milyen értékes is volt ez az akkori nettó bérem kb.: 8 eFt volt!
Majd jött a 20 Ft-os kaparós sorsjegy hááááát az nálam nem volt nyerő
... és persze a mai napig is tart.... ez több, mint 20 év????
1989-ben a Petőfi rádióban a Reggeli Csúcs-ban minden héten voltak matematikai-logikai feladványok, a rendszeres játéknak köszönhetően 200 Ft-os! könyvutalványt nyertem.
Persze buzgón keresztrejtvényeztem is azzal 2000 Ft-os Centrum vásárlási utalványt nyertem - ez volt a harmadiknak kisorsolt díja! viszonyításként, hogy milyen értékes is volt ez az akkori nettó bérem kb.: 8 eFt volt!
Majd jött a 20 Ft-os kaparós sorsjegy hááááát az nálam nem volt nyerő
... és persze a mai napig is tart.... ez több, mint 20 év????
2009 októberében regisztráltam. Az oldalra a kinder buenos játék kapcsán találtam.Azóta naponta fennt vagyok. Már volt néhány cserém is.
Olyan ez az egész mint egy nagy család.Ismeretlenül is összetartozunk.
Ha valamilyen oknál fogva nem tudok felépni az oldalra már hiányzik.
( függő lettem!)
Olyan ez az egész mint egy nagy család.Ismeretlenül is összetartozunk.
Ha valamilyen oknál fogva nem tudok felépni az oldalra már hiányzik.
( függő lettem!)
Az oldalra 2006 tavaszán regisztráltam. Azóta sok-sok cserém és nyereményem volt, ha tehetem, napi szinten feljövök. Tavaly volt egy pár hónap kihagyásom a szülés miatt, ez látszik a tavalyi nyereménylistámon is.
Egyébként nálam ez a "nyereményszenvedély" akkor kezdődött, amikor Anyumékkal gyerekkoromban gyűjtögettünk sok mindent, és be is küldözgettük, és nyertünk is szép és nagy dolgokat többször. Azóta ők már nem gyűjtik, inkább nekem adják, én meg cserébe sok-sok mindent nyerek nekik is.
Egyébként nálam ez a "nyereményszenvedély" akkor kezdődött, amikor Anyumékkal gyerekkoromban gyűjtögettünk sok mindent, és be is küldözgettük, és nyertünk is szép és nagy dolgokat többször. Azóta ők már nem gyűjtik, inkább nekem adják, én meg cserébe sok-sok mindent nyerek nekik is.
Én 2008. decemberében fedeztem fel az oldalt!!!
Azóta minden nap feljövök,el nem tudom képzelni a napot, hogy ne fussak végig az oldalon,ne nézzek be a fórumba!!!
Mániákus vonalkód gyűjtő lettem!!
Amin csak tudok és a lehetőségeim engedik, játszom!
Kisebb nyeremények voltak,de tavaly év vége felé a nagyobb értékű ajándékok is megtaláltak!!!!
De én örülök mindennek, ami csak jön!!!
Egyszerűen szuper az oldal!!!
Sok szerencsét kívánok mindenkinek ebben az évben is!!!
Találjon meg minket FORTUNA!!!!!!!
Azóta minden nap feljövök,el nem tudom képzelni a napot, hogy ne fussak végig az oldalon,ne nézzek be a fórumba!!!
Mániákus vonalkód gyűjtő lettem!!
Amin csak tudok és a lehetőségeim engedik, játszom!
Kisebb nyeremények voltak,de tavaly év vége felé a nagyobb értékű ajándékok is megtaláltak!!!!
De én örülök mindennek, ami csak jön!!!
Egyszerűen szuper az oldal!!!
Sok szerencsét kívánok mindenkinek ebben az évben is!!!
Találjon meg minket FORTUNA!!!!!!!
Én tavaly július elején regisztráltam, amikor meglett az első kisebb nyereményem (Palmolive só-bors szett)! Korábban is már szemlélődtem az oldalon, de akkor még gőzerővel az államvizsgámra kellett koncentrálnom, szerencsére meg is lett az eredménye! Amióta fórumos vagyok, látszik azért hogy jönnek az ajik és nyeremények (remélem ezután is fognak jönni)!
Nagyon szeretem az oldalt, már nem tudnám elképzelni egy napomat sem, hogy ne nézzek be ide! Teljesen "nyereményjáték függő" lettem én is, és a gyüjtögetés szintén a szenvedélyem!
Nagyon szeretem az oldalt, már nem tudnám elképzelni egy napomat sem, hogy ne nézzek be ide! Teljesen "nyereményjáték függő" lettem én is, és a gyüjtögetés szintén a szenvedélyem!
2009. január 5 Ekkor regisztráltam.
Libero vk-ot kerestem...
Aztán rájöttem, hogy érdemes csere-berélni. Szépen lassan elkezdtem nyerni kisebb-nagyobb dolgokat.
Azóta nincs olyan nap (vagy csak nagy ritkán), hogy ne néznék be
Szeretem ezt az oldalt!
Libero vk-ot kerestem...
Aztán rájöttem, hogy érdemes csere-berélni. Szépen lassan elkezdtem nyerni kisebb-nagyobb dolgokat.
Azóta nincs olyan nap (vagy csak nagy ritkán), hogy ne néznék be
Szeretem ezt az oldalt!