Algida kvíz
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 2 / 5 oldal |
Már nem járt le véletlenül a játék határideje pénteken? Vajon mennyit kell még várni a sorsolásig? Tud valaki vmi infót? Már tiszta kíváncsi vagyok!!!
pappocs
Megmondom őszíntén,nekem 12.8 az eddig legjobbam,ez szerintem tényleg jóval nehezebb! A 10 mp. körüli idő fantasztikus!!!Gratulálok hozzá!
Megmondom őszíntén,nekem 12.8 az eddig legjobbam,ez szerintem tényleg jóval nehezebb! A 10 mp. körüli idő fantasztikus!!!Gratulálok hozzá!
hmm..nagy a csend itt..mindenki gyakorol? Ki hol tart? nekem sajna még nem sikerült 10 alá mennem..
Bizony nehzebb! Mert itt azért gyakran rá kell pillantani a kérdéskre is, pl. a sok vegá-s kérdésnél.
ez nagyon nehéz...:-( 2 óra hossza után 15 mp..
Jeeeee!!!!! 15 mp!!!!!!:)
Én még egyszersem tudtam hibátlanul tölteni, de még van 2 hét rá.:) Szerintem a legjobb eredmény 7 mp. körüli vagy talán annál is jobb lesz valakinek. Sok sikert mindannyiótoknak! Azért kíváncsi lennék az 1. forduló eredményére. :)
tényleg nehezebb egy picit, nekem most 24.184 van még mit faragni, Ti, hol tartotok?
Kedves Játékos!
Térj vissza az Algida honlapjára, mert elindult a "Ki tud többet a vitalitásról?" játék második fordulója. Ahhoz, hogy eljuthass az Algida Vitalitás Weekendre, mindkét kört teljesítened kell.
A játék idejét meghosszabbítjuk 2007. május 4-ig, tehát eddig az idõpontig bármikor elérheted a játékot, hogy megmutathasd a legjobb teljesítményedet.
Játék elérhetõ a következõ címrõl: http://www.algida.hu/f_index.asp?m1=2&m2=3&m3=&url=ht
tp://modules.algida.hu/kvizjatek
Üdvözlettel,
az Algida Vitalitás csapata
Térj vissza az Algida honlapjára, mert elindult a "Ki tud többet a vitalitásról?" játék második fordulója. Ahhoz, hogy eljuthass az Algida Vitalitás Weekendre, mindkét kört teljesítened kell.
A játék idejét meghosszabbítjuk 2007. május 4-ig, tehát eddig az idõpontig bármikor elérheted a játékot, hogy megmutathasd a legjobb teljesítményedet.
Játék elérhetõ a következõ címrõl: http://www.algida.hu/f_index.asp?m1=2&m2=3&m3=&url=ht
tp://modules.algida.hu/kvizjatek
Üdvözlettel,
az Algida Vitalitás csapata
MEGVANNAK AZ ÚJ KÉRDÉSEK AZ ALGIDÁN!!!!!!!Na,végre...:)
.-(
Nekem sem válaszoltak,már végképp nem értem a dolgot. Nem tudom hogy kell kétségbeesetten néző ábrát csinálni( nem tudom mit kell megnyomni),de én is értetlenül nézek.
pappocs!
semmi fejlemény, nem válaszoltak és nem hiszem, hogy ez lenne a 2. forduló is, mert azt írták, hogy nehezebb kérdések és így mi értelme lenne a 2fordulónak :S
semmi fejlemény, nem válaszoltak és nem hiszem, hogy ez lenne a 2. forduló is, mert azt írták, hogy nehezebb kérdések és így mi értelme lenne a 2fordulónak :S
Sziasztok! Van vmi fejlemény?
Létezik, hogy ez már a 2. fordulo?
Létezik, hogy ez már a 2. fordulo?
Még mindig semmi,mérgemben írtam nekik én is.
délink!
én már írtam nekik, remélem ma már válaszolnak vmit és akkor beírom ide is.
én már írtam nekik, remélem ma már válaszolnak vmit és akkor beírom ide is.
Persze,hogy nem indult még el a 2. forduló,csak hülyéskedtem. Várom én is,sokszor odakattintok,de látom,hogy semmi változás. Azért ez megdöbbentő. Hol késhet a 2. forduló? Holnap asszem' írok nekik mailt.
irtam Neked..és bocsánata Többiektől, hogy itt beszéltük meg..
OK:-)
jösz a TTTra dumcsizni???