Coke.hu - Coca-Cola nyereményjáték 2013
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 2 / 149 oldal |
Valaki nyert már valami heti nyereményt ?O.o
Valaki hívjon meg a csapatába! Köszi!
Valaki engem is hívjon meg egy csapatba, legyetek szívesek!
bevesz valaki engem is a csapatába?
Én is rengeteget töltök fel napi szinten,de semmi kezdem megunni pedig általában nyerek,de ez valahogy fura,tényleg több napi nyertes kéne hogy legyen itt kiirva sokan játszunk
Köszi,venni nem fogok az egy biztos!
Biztos, hogy sokan játszanak vele, de furcsa, hogy a nap minden szakában töltöttünk már fel és ahogy a szabályzatban szerepelt nem kevés a napi nyeremény sem. Egy idő után a kezdeti lelkesedés alábbhagy, ha már egy csapat ennyi feltöltés után sem tud kifogni semmit
Jojó én az első nap az első feltőltéssel egy pólót de a határidő már lejárt hogy jeentkezzenek
meg páran mozijegyet írtak be
meg páran mozijegyet írtak be
Egyáltalán nyer valaki? Miért nem írják a nyerteseket?
Sziasztok! Van esetleg tippetek hogy mikor érdemes kódot feltölteni, mert kb. 50 feltöltött kódból még egy törölköző sem akar sikerülni
Köszi
Köszi
Csapatot keresnék?
egyenlőre én úgy vagyok vele, hogy úgysem nyerjük meg ha meg igen, nem az lesz a legnagyobb problémám, hogy kikkel megyek
Nem értem,miért görcsöltök annyira ezen a csapat témán.Azért családtagokkal,jó barátokkal szívesebben mennék nyaralni,mint virtuális ismerősökkel...de ti tudjátok!
szuperek vagytok, már kaptam is, ez igen!
Sziasztok!
Szeretnék valahol csapattag lennei, ha lehet....
Szeretnék valahol csapattag lennei, ha lehet....
mell-i!
Légyszi csatlakozz!!!!!
Légyszi csatlakozz!!!!!
Még mindig van egy szabad helyem a csapatomban.
Hali!
Csatlakoznék egy csapathoz!
tomin80@gmail.com
Csatlakoznék egy csapathoz!
tomin80@gmail.com
Várom a jelentkezőket a csapatomba. Aktív kóla fogyasztó a család. Sok baráti összejövetelt is rendezünk szóval sok kódot fogunk feltölteni. Jelentkezéseteket várom. aki csatlakozni szeretne írjon ide: drenzer007@gmail.com
drenzer007
Az e-mailben kapott kód a jelszó, amivel be tudsz lépni.
Az e-mailben kapott kód a jelszó, amivel be tudsz lépni.