ildicc
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 2 / 17 oldal |
Bár ma van az évforduló, nekem évközben is többször eszembejut, többször találkoztunk, beszéltem vele, Nyugodj Békében Ildicc!!!
Remélem nem baj,hogy felhoztam a topikot,gondoltam akik ismerték,megemlékezhetnek az évfordulóról!

Nekem is mindig eszembe jut
apukám pár nappal elötte halt meg, így ha akarnám sem tudnam elfelejteni.........

Október 2 nem 4.
Aug-ban volt 37 és okt. 4-én halt meg.
37 lett volna.... és egy vérrög elindult A pontból B pontba, és elakadt.
Ha rosszul tudom javítsatok...
Ha rosszul tudom javítsatok...
Sajnos nem ismertem, de nyugodjon békében.
Azt meg lehet kérdezni, hogy hány éves volt és , hogy halt meg?
Azt meg lehet kérdezni, hogy hány éves volt és , hogy halt meg?
irénke60: ok... ildicc pedig sok fórumos életében, talán mindennapjaiban kap egy-egy röpke v. akár tartós gondolatot... főleg így október környékén...
nov. elején, karácsonykor, névnapján, húsvétkor, nyáron, és sokszor... csak úgy máskor...
nov. elején, karácsonykor, névnapján, húsvétkor, nyáron, és sokszor... csak úgy máskor...
Nagyon sajnálom, hogy meghalt a férjed.
Ildicc tényleg gyakran eszünkbe jut: Része volt a fórumnak, (amikor még sokkal családiasabb volt az egész). Soha, senkihez nem volt egy rossz szava sem, mindenkinek segített, akinek tudott, v. aki kérte. Az ilyen embereket nehéz elfelejteni. Nagy játékos volt.
Ildicc tényleg gyakran eszünkbe jut: Része volt a fórumnak, (amikor még sokkal családiasabb volt az egész). Soha, senkihez nem volt egy rossz szava sem, mindenkinek segített, akinek tudott, v. aki kérte. Az ilyen embereket nehéz elfelejteni. Nagy játékos volt.

Bocsi ha észrevételemet bántónak vettétek,
Senkinek az érzéseit nem kérdőjelezem meg.
Nekem sem jutott volna eszembe ,ha nem keresem a gyertyagyújtás linkjét.ŐT nem ismertem,de az első cikk itt a fórumon amit elolvastam, az Ő haláláról szólt.Azóta van internetünk.
Bocsi Irén
Senkinek az érzéseit nem kérdőjelezem meg.
Nekem sem jutott volna eszembe ,ha nem keresem a gyertyagyújtás linkjét.ŐT nem ismertem,de az első cikk itt a fórumon amit elolvastam, az Ő haláláról szólt.Azóta van internetünk.
Bocsi Irén
Sőt még a fiára is gondolok, h. mi lehet vele, meg a párjára...
A fiát kifejezetten sajnálom... szerintem közel a fele nem lesz belőle, mint ami ildicc mellett lett volna, de azt szeretném ne legyen igazam.... és jó legyen Leventének...
A fiát kifejezetten sajnálom... szerintem közel a fele nem lesz belőle, mint ami ildicc mellett lett volna, de azt szeretném ne legyen igazam.... és jó legyen Leventének...
irenke60: honnan tudod h. senki nem emlékezett meg Róla.....?
Azért mert nem írjuk be, attól még elég sokan gondolunk rá. Őt nem lehet elfelejteni. Nap mint nap eszembe jut, és elszörnyedek, hogy hogy lehet hogy Ő meghalhatott? Elég gyakran a mhelye előtt megyek el... Buszról leszálva a mhelyét látom kivilágítva.... ahogy kinyitom a szemem azt a pallmall polcot látom meg először amit vele cseréltem...
Azért mert nem írjuk be, attól még elég sokan gondolunk rá. Őt nem lehet elfelejteni. Nap mint nap eszembe jut, és elszörnyedek, hogy hogy lehet hogy Ő meghalhatott? Elég gyakran a mhelye előtt megyek el... Buszról leszálva a mhelyét látom kivilágítva.... ahogy kinyitom a szemem azt a pallmall polcot látom meg először amit vele cseréltem...
Azt nem vettem észre, hogy törölték, csak én egy új kapcsolatrendszert építettem fel, mert az előző iwiw-es létemet töröltem, s azt hittem, csak azért nem tudtam felvenni az ismerőseim közé. Unokatesómat is törölték, biztos a gyerekei, ahogy meghalt.
lindababa: mert törölte valaki. Az én ismerőseim között sincs.
Én sajnos nem ismertem, nyugodjon békében.
Egy szép idézet, hisz közeledik "mindenszentek ünnepe":
"A betegnek látni kell előre a gyógyulását, a haldoklónak a föltámadását. És a gyászolónak látnia kell a felhőtlen örömét, és a nyugtalannak a békét, és szomorúnak a megvigasztalást, és mindenkinek az eljövendő, boldog össztáncot."
Müller Péter
"A betegnek látni kell előre a gyógyulását, a haldoklónak a föltámadását. És a gyászolónak látnia kell a felhőtlen örömét, és a nyugtalannak a békét, és szomorúnak a megvigasztalást, és mindenkinek az eljövendő, boldog össztáncot."
Müller Péter
Nekem sajnos elveszett az iwiw-es ismerőseim közül, mert új regisztrációm volt és ő már nem tud visszaigazolni. Cseréltem is vele, pedig én elég ritkán csereberélek.
Én sem ismertem, de nyugodjon békében!
irenke60: Ildicc a szívünkben van, nem feledkezünk meg róla.
Már két éve?