Internetes nyereményjátékok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 2 / 2 oldal |
Nekem a HP játéka tetszett, ahol egy képregényszerűséget kellett megfejteni, ötletes is volt. Nekem speciel az NLC advent játék nem tetszett. De volt egy képeslapküldős karácsonyi játék, ahol többen nyertek háztartási gépeket, az viszont jó volt.
Én az olyan játékokat szeretem, ahol számít az ügyesség is. Nem sikerült vele nyernem, de nekem tetszett a www.nagyonkave.hu, a Douwe Egberts játéka volt.
A Délhús kvízjátéka jó volt szerintem, mert egy meghatározott időtartam alatt, de elég sok nyereményt lehetett nyerni (több nyertes-nagyobb öröm). A Knorr, Edhaas, Nestlé, itt havonta vannak, de annyira kicsi az esély, mert kevés nyertest sorsolnak.
Az Ultra Aktív is jó volt. Meg a félkarú rabló, kár, hogy csak egyszer lehetett vele játszani (azt hiszem Bramac volt).
Az Ultra Aktív is jó volt. Meg a félkarú rabló, kár, hogy csak egyszer lehetett vele játszani (azt hiszem Bramac volt).
Lehet, már abszolut nem emlékszem a nyereményre, csak képkockák ugranak be.
Ha az az, amire én gondolok, akkor az a Pick téliszalámi játéka volt.
Pick játékra gondolsz?
Én már sem a nevére, sem a nyereményre nem emlékszem, de azt a játékot szerettem, ahol be kellett jutni egy házba, ott kulcsot keresni, betenni a kazettát a lejátszóba, stb. Talán valaki jobban emlékszik rá.
Malboro, Pall Mall, Lipton illetve nekem a sport szelet játéka is tetszik, habár esélytelennek érzem, hogy nyerjek :), de ugyanez a Coca Cola és a Pepsi játéka
A momentcity nekem is nagyon tetszett.Főleg,hogy még mindig működik:)
Nincs valakinek felesleges babszeme?:):))
Nincs valakinek felesleges babszeme?:):))
Momentcity.A beküldött kódok mellett a játékokkal is lehetett pontokat szerezni és jó ajándékok is voltak.A Pall Mall napboltja is így utólag egész jó játék volt. :P
Bár nem termékgyártós játék volt, de az NLC adventi játéka nekem is nagyon tetszett, remélem idén is lesz... :)) Bennem ez maradt meg a legjobban... Termékgyártók is indíthatnának v.mi hasonló internetes játékot.... Aztán meg a Balaton kreditgyűjtős játéka is jó kezdeményezés, csak jó (jobb) szervezés is kellene hozzá...
Szerintem a mostani Liptonos is szuper. A nyeremény ugyan kevés.... De nagyon jó kis játék:
Ja az adventos az nem egy gyártós volt. Bocsi:)
Nekem a két évvel ezelőtti Marlboró volt a kedvencem. Amikor 6 percenként nyeremény volt. Meg a tavalyi nlc-én az Adventos. :) Ha ezek jók.
Melyik volt eddig a kedvenc internetes nyereményjátékotok,
amit egy termékgyártó indított az interneten?
És miért az tetszett a leginkább?
amit egy termékgyártó indított az interneten?
És miért az tetszett a leginkább?