Nem csere-bere, hanem vásárlás
A tisztességtelen kereskedelmi jelleggel folytatott tevékenységet nem támogatjuk. Kérjük ezek mellőzését.
Amennyiben ilyet hozzászólást észreveszünk, törölni fogjuk.
Az ilyen jellegű hirdetések következményeiért a honlap felelősséget nem vállal.
Mindenkinek sok szerencsét a játékokhoz, és kérjük a fair play jegyében játsszatok!
| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 2 / 2296 oldal |
Mozijegyek elkeltek
mozijegyet vennék
vtechjatek@gmail.com
vtechjatek@gmail.com
Eladó Neverland Horror szabadulószoba utalvány 2 fő részére 7000,-ft
Két főre szóló szabadulószoba utalvány kedvező áron eladó! Irányár:14.900 Ft Érdeklődni privátban!!
Eladó belépőjegy két felnőtt részére a Disneyland Paris-ba.
Új, bontatlan PANASONIC PROJEKTOR , PT-LW376 tipusú eladó. 90.000.- Ft.
Karcsibá!
Gratulálok a nyeremenyhez,mi pont a hűtő miatt pályáztunk,én lettem volna a legboldogabb, ha az egyik nálunk köt ki.
Gratulálok a nyeremenyhez,mi pont a hűtő miatt pályáztunk,én lettem volna a legboldogabb, ha az egyik nálunk köt ki.
Eladó új termékek Budapesten sBaseball-sapkák: OMV, KR Stiling, Penny, Karcher,
5 db Pózemélyes átadással. Fotók vannak
30 cm-es Sió Vitatigris plüss
50-féle játék egyben, új, bontatlan. Vonalkód: 50520004976763. 6500 Ft
Új Nerf Rebelle titkai és kémek Bow ügynök elemes célba lövő játék. Bontatlan. 6-14 évig lányoknak. Dobozméret: 76x31x6 cm. Vonalkód: 5010994805739. Magyarországon nem kapható. Eredeti ára: 39,99 €
Accessories Nagy virágmintás, steppelt válltáska, feket
Virágos kiadás. Ez a válltáska, aminek mindenkinek ott kell lennie a gyűjteményében, virágos steppeléssel díszített, vidám, nőies hatást kelt. Fő cipzáras rekesszel, belső cipzáras zsebbel és állítható pánttal rendelkezik, így testen vagy vállon is viselhető. Fekete. Bolti ára: 17200 Ft= 47,00 USD. Designed in Notting Hill termék
https://www-accessorize-com.translate.goog/row/la
rge-floral-quilted-sling-bag-black-32002130001.ht
ml?
_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=hu&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=sc
Új Nerf Rebelle titkai és kémek Bow ügynök elemes célba lövő játék. Bontatlan. 6-14 évig lányoknak. Dobozméret: 76x31x6 cm. Vonalkód: 5010994805739. Magyarországon nem kapható. Eredeti ára: 39,99 €
2 db Póker egérpad (mini pókerasztal zsetonokkal
Elemes vonatépítő LEGO-szerű játék bontatlan csomagolásban 2017-es. Dobozméret: 49x30x8 cm. 3-féle vonat építhető. Magyarországon nem kapható. Elérhető: Trains F Children Hot 2017 - Choo Choo Set Union City Train Toys Choo Choo Set Union városi vonatjátékok 5-8 éveseknek 4 elemmel
Új, bontatlan LEGO-szerű Bulldozer set 6 éves kortól, eredeti dobozában, 3-féle buldózer építhető, kínai gyártmány. Dobozméret: 40x30x8 cm.
Bűvös kocka, 4x4-es, új, kiváló minőségű taiwani gyártmány, fekete és fehér alaplappal, Méret: 6 cm x 6 cm x 6 cm. Súly: 111 g.
Bűvös kocka, 5x5-ös, új, kiváló minőségű taiwani gyártmány, fekete és fehér alaplappal. Méret: 6 cm x 6 cm x 6 cm. Súly: 122 g. Nem pusztán egy kihívást jelentő 5x5x5-es kocka, hanem egy ,,barkács kocka" is. Összesen 6 csavarral, 8 különféle alkatrésszel és 105 apró alkatrésszel nem kell attól tartania, hogy nem tudja megoldani, mert szétszedheti és egyedül rakhatja össze! Megfelel az ASTM (U.S.A) és EN71 (Europe) szabványoknak. 4500 Ft
Bűvös kocka, 2x2-es, új, kiváló minőségű taiwani gyártmány, fekete és fehér alappal, több db. Méret: 5 cm x 5 cm x 5 cm Súly: 63.6 g. ASTM (U.S.A) és az EN71 (Europe) követelményeinek megfelel.
Inspirion FREEDOM fehér IN-56-0406205 vezeték nélküli hangszóró, zenei kimenő teljesítmény: 3 watt, MicroSD kártya foglalat, USB töltőkábellel, mini USB és line-in csatlakozó (USB port és 3,5 mm-es jack), MP3 lejátszás, beépített újratölthető akkumulátor, üzemidő: kb. 5 óra, töltési idő: kb. 2 óra, kb. 10 méteres körzetben működik, klasszikus fém burkolat és gumiborítású alsó rész a biztonságos tapadás érdekében
Wrangler hosszú ujjú zöld farmering XL-es új, bangladesi gyártmány
Tranzit összecsukható kerekesszék
Keveset használt, új állapotú, szobai és utcai használatra. Ülésszélesség: 46 cm, mélység: 42 cm, ülésmagasság: 50 cm. Súly: 161 kg, terhelhetőség: 120 kg.. felhajtható lábtámasz.
Fieldmann Fzg 1018 kerti grillsütő
Faszenes grillsütő 2 az 1-ben füstölővel. Teljes méret: 138 x 58 x 118 cm
Grillezési terület: 66 x 42 cm (fő rész), 36 x 31 cm füstölő
Grillezési magasság: 80 cm. Fűtőrács mérete: 67 x 20 cm. Krómozott rács
Beépített hőmérő. Nemesacél fedél, szabályozó szeleppel
Az oldalsó szellőzőnyílások szabad levegőáramlást tesznek lehetővé
Állítható kandallómagasság a hő szabályozásához
Mozgatást elősegítő kerekek. Rozsdamentes kivitel. Szín: fekete
Hosszú élettartamú . 2 év garancia. Bolti ár: 81990 Ft
A Haylou Solar Ultra LS23 okosóra prémium dizájnnal, 1,6″‑es (480×480 px) AMOLED kijelzővel, 60 Hz‑es frissítéssel és 1000 nit fényerővel rendelkezik, így napsütésben is jól olvasható. Fémháza és cserélhető szíjai elegáns, tartós megjelenést biztosítanak. Akkumulátora üzemmódtól függően 12‑22 napos üzemidőt kínál, GPS használat mellett akár 32 órát. 5 ATM vízálló, 170+ sportmódot támogat, és pulzus-, SpO₂-, alvás- és stresszméréssel, VO₂ max‑szal, barométerrel, iránytűvel, hanghívással és zenevezérléssel is felszerelt. Kód: 6971664935516
5 db Pózemélyes átadással. Fotók vannak
30 cm-es Sió Vitatigris plüss
Accessories Nagy virágmintás, steppelt válltáska, feket
Virágos kiadás. Ez a válltáska, aminek mindenkinek ott kell lennie a gyűjteményében, virágos steppeléssel díszített, vidám, nőies hatást kelt. Fő cipzáras rekesszel, belső cipzáras zsebbel és állítható pánttal rendelkezik, így testen vagy vállon is viselhető. Fekete. Bolti ára: 17200 Ft= 47,00 USD. Designed in Notting Hill termék
https://www-accessorize-com.translate.goog/row/la
rge-floral-quilted-sling-bag-black-32002130001.ht
ml?
_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=hu&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=sc
2 db Póker egérpad (mini pókerasztal zsetonokkal
Elemes vonatépítő LEGO-szerű játék bontatlan csomagolásban 2017-es. Dobozméret: 49x30x8 cm. 3-féle vonat építhető. Magyarországon nem kapható. Elérhető: Trains F Children Hot 2017 - Choo Choo Set Union City Train Toys Choo Choo Set Union városi vonatjátékok 5-8 éveseknek 4 elemmel
Új, bontatlan LEGO-szerű Bulldozer set 6 éves kortól, eredeti dobozában, 3-féle buldózer építhető, kínai gyártmány. Dobozméret: 40x30x8 cm.
Bűvös kocka, 4x4-es, új, kiváló minőségű taiwani gyártmány, fekete és fehér alaplappal, Méret: 6 cm x 6 cm x 6 cm. Súly: 111 g.
Bűvös kocka, 5x5-ös, új, kiváló minőségű taiwani gyártmány, fekete és fehér alaplappal. Méret: 6 cm x 6 cm x 6 cm. Súly: 122 g. Nem pusztán egy kihívást jelentő 5x5x5-es kocka, hanem egy ,,barkács kocka" is. Összesen 6 csavarral, 8 különféle alkatrésszel és 105 apró alkatrésszel nem kell attól tartania, hogy nem tudja megoldani, mert szétszedheti és egyedül rakhatja össze! Megfelel az ASTM (U.S.A) és EN71 (Europe) szabványoknak. 4500 Ft
Bűvös kocka, 2x2-es, új, kiváló minőségű taiwani gyártmány, fekete és fehér alappal, több db. Méret: 5 cm x 5 cm x 5 cm Súly: 63.6 g. ASTM (U.S.A) és az EN71 (Europe) követelményeinek megfelel.
Inspirion FREEDOM fehér IN-56-0406205 vezeték nélküli hangszóró, zenei kimenő teljesítmény: 3 watt, MicroSD kártya foglalat, USB töltőkábellel, mini USB és line-in csatlakozó (USB port és 3,5 mm-es jack), MP3 lejátszás, beépített újratölthető akkumulátor, üzemidő: kb. 5 óra, töltési idő: kb. 2 óra, kb. 10 méteres körzetben működik, klasszikus fém burkolat és gumiborítású alsó rész a biztonságos tapadás érdekében
Wrangler hosszú ujjú zöld farmering XL-es új, bangladesi gyártmány
Tranzit összecsukható kerekesszék
Keveset használt, új állapotú, szobai és utcai használatra. Ülésszélesség: 46 cm, mélység: 42 cm, ülésmagasság: 50 cm. Súly: 161 kg, terhelhetőség: 120 kg.. felhajtható lábtámasz.
Fieldmann Fzg 1018 kerti grillsütő
Faszenes grillsütő 2 az 1-ben füstölővel. Teljes méret: 138 x 58 x 118 cm
Grillezési terület: 66 x 42 cm (fő rész), 36 x 31 cm füstölő
Grillezési magasság: 80 cm. Fűtőrács mérete: 67 x 20 cm. Krómozott rács
Beépített hőmérő. Nemesacél fedél, szabályozó szeleppel
Az oldalsó szellőzőnyílások szabad levegőáramlást tesznek lehetővé
Állítható kandallómagasság a hő szabályozásához
Mozgatást elősegítő kerekek. Rozsdamentes kivitel. Szín: fekete
Hosszú élettartamú . 2 év garancia. Bolti ár: 81990 Ft
A Haylou Solar Ultra LS23 okosóra prémium dizájnnal, 1,6″‑es (480×480 px) AMOLED kijelzővel, 60 Hz‑es frissítéssel és 1000 nit fényerővel rendelkezik, így napsütésben is jól olvasható. Fémháza és cserélhető szíjai elegáns, tartós megjelenést biztosítanak. Akkumulátora üzemmódtól függően 12‑22 napos üzemidőt kínál, GPS használat mellett akár 32 órát. 5 ATM vízálló, 170+ sportmódot támogat, és pulzus-, SpO₂-, alvás- és stresszméréssel, VO₂ max‑szal, barométerrel, iránytűvel, hanghívással és zenevezérléssel is felszerelt. Kód: 6971664935516
Nyírike!
Egy bontatlan hűtőszekrény nem érdekel, fentebb beírtam a fórunba.
Üdv, Karcsibá.
Üdv, Karcsibá.
Szia!
Üdv, Karcsibá.
Üdv, Karcsibá.
Mozijegyek elkeltek
Sziasztok!
Új vagyok a fórumban, szeretettel köszöntök Mindenkit!
A Coca-Cola - „Legyen a konyhád a legmenőbb hely a lakásban!” játékban szerettem volna egy kenyérpirítót nyerni, helyette egy hűtőt kaptam. Ez viszont nem fér be a pirító helyére!
Szóval eladnám, vagy elcserélném kisebb valamire, értékegyeztetéssel. Kérlek, segítsetek ötletekkel, köszönöm szépen!
A hűtő:
https://www.designmarket.hu/50-s-style-fab30lrd5-
piros-294l-es-retro-design-felulfagysztos-kombinalt-
huto-smeg-fab30lrd5?gad_source=1&gad_campaignid=1697
3353812&gclid=Cj0KCQiArt_JBhCTARIsADQZayns5LqSSPmnGi
Nnsreh2JIpSWzv4a_eqYAUVeyHcea_t_FL15zp5UgaAuwLEALw_w
cB
Új vagyok a fórumban, szeretettel köszöntök Mindenkit!
A Coca-Cola - „Legyen a konyhád a legmenőbb hely a lakásban!” játékban szerettem volna egy kenyérpirítót nyerni, helyette egy hűtőt kaptam. Ez viszont nem fér be a pirító helyére!
Szóval eladnám, vagy elcserélném kisebb valamire, értékegyeztetéssel. Kérlek, segítsetek ötletekkel, köszönöm szépen!
A hűtő:
https://www.designmarket.hu/50-s-style-fab30lrd5-
piros-294l-es-retro-design-felulfagysztos-kombinalt-
huto-smeg-fab30lrd5?gad_source=1&gad_campaignid=1697
3353812&gclid=Cj0KCQiArt_JBhCTARIsADQZayns5LqSSPmnGi
Nnsreh2JIpSWzv4a_eqYAUVeyHcea_t_FL15zp5UgaAuwLEALw_w
cB
Aréna vagy mammut moziban szóló 2 fős 2d VIP mozijegy eladó
Ami benne van :
A helyszínen készült, séf által megálmodott friss ételek, a korlátlan mozibüfé ajánlat, a hangulatos lobby és az állítható hát- és lábtámlákkal ellátott bőrfotelek különleges kényelmet nyújtanak biztosítva az ALL INCLUSIVE moziélményt.
A jegy eredeti ára 11.110 Ft /db
És összesen a két jegyért 13 ezer Ft ot kérek.
Beváltható Dec .16 ig.
Email ben tudom küldeni
Ami benne van :
A helyszínen készült, séf által megálmodott friss ételek, a korlátlan mozibüfé ajánlat, a hangulatos lobby és az állítható hát- és lábtámlákkal ellátott bőrfotelek különleges kényelmet nyújtanak biztosítva az ALL INCLUSIVE moziélményt.
A jegy eredeti ára 11.110 Ft /db
És összesen a két jegyért 13 ezer Ft ot kérek.
Beváltható Dec .16 ig.
Email ben tudom küldeni
Eladó 30.000 ft-os Bambamarha hamburgerezőbe utalvány 24.000 ft-ért. aaz utalvány egy évig felhasználható.
Eladó Milkával nyert páros Cinema City mozijegy kód, felhasználható: 2026.04.30-ig 1000 Ft/db
Eladó 30.000 ft-os Bambamarha hamburgerezőbe utalvány 24.000 ft-ért.
Egy kedves fórumos felhomályositott hogy nem egyszerű ügyekről van szó . 11.500 Ft /db értékű
Így jóval kedvezőbb árban 14 ezer Ft ért valnek meg tőle . Sajnos nem tudunk elmenni
Így jóval kedvezőbb árban 14 ezer Ft ért valnek meg tőle . Sajnos nem tudunk elmenni
Lenne 2 mozi jegy eladó amit az Aréna és Mammut moziban lehet csak felhasználni .Dec 16-ig . 3500 Ft ért .
Email ben tudom küldeni
Email ben tudom küldeni
CEWE kupon (online) 100 db 10-es képre eladó 2500 Ft-ért. Január 31.-ig érvényes a kupon.
Zsuzsa30 Hozzászólás: 2025. december 08. :: 00:25
Eladó Apple Watch SE Gen2 Starlight okos óra bontatlan csomagolásban.
Eladó Apple Watch SE Gen2 Starlight okos óra bontatlan csomagolásban.