Baba a legnagyobb Főnyeremény! Társalgó
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 2 / 72 oldal |
Fiús anyukától szeretnék segítséget kérni kuki ügyben-priviben is...
Örömmel tudatom veletek, hogy tegnap 18:05-kor megszületett a Keresztlányom, 3480g és 51 cm.
Nagyon nagy boldogság, végre egy kislány is érkezett a sok fiú mellé.
Nagyon nagy boldogság, végre egy kislány is érkezett a sok fiú mellé.
Igen, így. Egy termékre csak egy kedvezmény kupont lehet beváltani, + a végösszeg engedményt.
A kedvezmények máshol sem összevonhatók.
A kedvezmények máshol sem összevonhatók.
Segítséget kérnék. Egyik fórumon olvastam, hogy a DM-ben beváltják a Libero kedvezményes (400v.500Ft-os kupont), és a Jokert is egy pelenkacsomagra. Nálunk ezt nem lehet... A végösszegivel lehet csak összevonni. Máshol is így van ez?
ente!A kisfiam egy éve szedi a Grape Vital Power kids vitaminos tablettát(pici, de egy éve még összetörtem, most már elrágja).Előtte azokat szedtük, aminek a reklámjai ki vannak téve a gyógyszertárban...
ente, köszi, kell is a kitartás, mert 2 gyereknél mindig van valami. Remélem, megtalálod a számotokra ideális megoldást. Ja, nálunk a nagy nem igazán eszik/iszik tejterméket sem, tehát elég nehéz vele. Most is épp kakaós tésztát csináltam neki ebédre és meglátta az Actimelt, így azt is akar (nagy örömömre).
gumibogyusz
Nekem tavaly voltak bárányhimlősök a kicsi megsínylette, mai napi vannak foltok amik látszanak a doki szerint eltűnik, szerintem nem
Köszi a tippeket ezeknek is utánanézek
Kitartást Nektek és kívánom, hogy könnyen átessetek rajta!
ente
Nekem tavaly voltak bárányhimlősök a kicsi megsínylette, mai napi vannak foltok amik látszanak a doki szerint eltűnik, szerintem nem
Köszi a tippeket ezeknek is utánanézek
Kitartást Nektek és kívánom, hogy könnyen átessetek rajta!
ente
ente, nálunk is a nagylány (3,5 éves) a finnyás. Ő most keveredett ki a bárányhimlőből. Adok neki Béres cseppet és Cebion C vitamint, valamint forever-ös Berry italt. Most a kicsi bárányhimlős (10 hónapos) :-(
köszi. megtaláltam
nem jól írtam luuf balzsam a neve
mamocika165
Köszi, a választ legalább van min elindulni
ente
Köszi, a választ legalább van min elindulni
ente
ente a nagyobbnak jó a marslakócska de az epres ízű jobb mint az erdei mert nem csak az íze más teljesen más az összetétele is
a kicsinek meg a köhögésre:nekünk nagyon bevált a luff balzsam
de hátha vannak okosabbak nálam
a kicsinek meg a köhögésre:nekünk nagyon bevált a luff balzsam
de hátha vannak okosabbak nálam
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani valamilyen jó vitamint?
A kisebbik fiam (2éves) mostanában minden betegséget könnyen összeszed és nagyon lassan gyógyul meg főleg a köhögése. Ő elég sok mindent megeszik, tehát jó akár a rágó tabletta vagy cseppek....
A nagyobb most lesz 4 éves Ő finnyás eléggé. Nem sok zöldséget meg gyümölcsöt eszik (amiket szeret:banán, répa, uborka és néha az alma) és Ő hozza haza a bacikat az oviból, ezért Neki is kéne valami...
Köszi ha van jó tanács
ente
Tudnátok ajánlani valamilyen jó vitamint?
A kisebbik fiam (2éves) mostanában minden betegséget könnyen összeszed és nagyon lassan gyógyul meg főleg a köhögése. Ő elég sok mindent megeszik, tehát jó akár a rágó tabletta vagy cseppek....
A nagyobb most lesz 4 éves Ő finnyás eléggé. Nem sok zöldséget meg gyümölcsöt eszik (amiket szeret:banán, répa, uborka és néha az alma) és Ő hozza haza a bacikat az oviból, ezért Neki is kéne valami...
Köszi ha van jó tanács
ente
Auchanban 229Ft a 8 hós Kecskeméti bébiétel. (csak azért írom be, mert mindenhol 300 felett van...
Ma kisfiam belesétált a csalánba, szaladt föl, hogy pöttyös lett a keze, és mondja:
Anya! Megcsípett a csalamádé!!!
Ma kisfiam belesétált a csalánba, szaladt föl, hogy pöttyös lett a keze, és mondja:
Anya! Megcsípett a csalamádé!!!
dervic, de édes
A kisfiam (4 éves) autózás közben megláott egy gyárkéményt, amiből fehér füst gomolygott és megszólalt:
"Anya nézd!Felhőkészítő!"
"Anya nézd!Felhőkészítő!"
A kislányom tavalyi (akkor múlt 6 éves)bölcs mondása, amelyiket beleírtuk az óvónénik könyvébe: "Anya, jól tudod, hogy az élet számít nem a virág"
(ledobta a virágait az orchideám, és nagyon bánatos voltam)
Anyák napja volt az oviban csütörtökön és a közel 4 éves fiam azt mondta, hogy "masni" van a nyakában (csokornyakkendő volt)
(ledobta a virágait az orchideám, és nagyon bánatos voltam)
Anyák napja volt az oviban csütörtökön és a közel 4 éves fiam azt mondta, hogy "masni" van a nyakában (csokornyakkendő volt)
ez nagyon jó
zoé (5,5 éves) mai beszólása görkorizás után:
„anya, a térd és kézvédőtől úgy leizzadtam, h majdnem szívzuhanyt kaptam”
„anya, a térd és kézvédőtől úgy leizzadtam, h majdnem szívzuhanyt kaptam”
Egész napos nyári úszó, labdasport (foci,kézilabda,kosár,pingpong) és kulturális tábor
IDEJE: 2011.június 20-25 ig ( hétfő-péntek)
Helyszín: San Marco u.48-50
Díja: 23.500 Ft(ugyanannyi mint tavaly nyáron)
Előzetes program,ami az edzéseken kívül még képlékeny:
Reggel 8.00-8.30 gyülekező a portán
9.00-10.00 úszás,kezdő,haladó,középhaladó csoportoknak,külön pályákon 2 oktatóval
10.30-12.00 tízórai elfogyasztása, Kiscelli Múzeum látogatása, Vasarelly múzeum látogatása, kézműveskedés Margitszigeti séta esetleg bringó,vagy állatkerti séta, fagyizás,római kori emlékhelyek látogatása, játszóterezés
12.15-13.15 ebéd
13.15-13.45 ig pihenő( polifoamot légyszíves hozzatok)
14.00-15.00 választható úszóedzés, és labdasport edzés,jó idő esetén az udvari sportpályán,rossz idő esetén a tornateremben,mindkettő bérelve ( párhuzamosan lesznek megtartva a kolléga segítségével a szárazföldi és a vizi edzések )
15.30-16.00 uzsonna
16.15-17.00 a gyerekeket haza lehet vinni
( csikóhalas pólók készíttetés;valószínű jelképes összeget még be fogunk kérni,ez majd a gyártó árajánlatától függ,nem kötelező csak aki igényli.)
A minimanó és kezdő intenzív tanfolyam
( 5 fő jelentkezése esetén tudjuk elindítani )
IDEJE: 2011.június 27-júl 1.- ig ,minden nap 16-17.00
Helyszín: San Marco u. 48-50
Díja: 8.500 Ft (ugyanannyi mint tavaly nyáron)
Ajánlom minden minimanónak,mind a vízhez szoktatás fázisában,mind a kezdőknek az egyszerű alapmozgások elsajátításához.
Az elmúlt évek tapasztalatai szerint,ez a rövid de intenzív oktatás,nagy lendületet ad a kisebbeknek és a kezdő nagyobbacskáknak,a nyár elején a vízparti nyaralásokhoz.
Jelentkezéseket szeretettel várom,mind telefonon ,mind emailben.
DOMJÁN ESZTER:06-30-410-62-33,
eszter.domjan@gmail.com
Jelentkezni lehet május végéig, a táborosoknak 10.000Ft előleg mellett,az intenzív tanfolyamra szintén május végéig 4500 Ft előleg mellett.
IDEJE: 2011.június 20-25 ig ( hétfő-péntek)
Helyszín: San Marco u.48-50
Díja: 23.500 Ft(ugyanannyi mint tavaly nyáron)
Előzetes program,ami az edzéseken kívül még képlékeny:
Reggel 8.00-8.30 gyülekező a portán
9.00-10.00 úszás,kezdő,haladó,középhaladó csoportoknak,külön pályákon 2 oktatóval
10.30-12.00 tízórai elfogyasztása, Kiscelli Múzeum látogatása, Vasarelly múzeum látogatása, kézműveskedés Margitszigeti séta esetleg bringó,vagy állatkerti séta, fagyizás,római kori emlékhelyek látogatása, játszóterezés
12.15-13.15 ebéd
13.15-13.45 ig pihenő( polifoamot légyszíves hozzatok)
14.00-15.00 választható úszóedzés, és labdasport edzés,jó idő esetén az udvari sportpályán,rossz idő esetén a tornateremben,mindkettő bérelve ( párhuzamosan lesznek megtartva a kolléga segítségével a szárazföldi és a vizi edzések )
15.30-16.00 uzsonna
16.15-17.00 a gyerekeket haza lehet vinni
( csikóhalas pólók készíttetés;valószínű jelképes összeget még be fogunk kérni,ez majd a gyártó árajánlatától függ,nem kötelező csak aki igényli.)
A minimanó és kezdő intenzív tanfolyam
( 5 fő jelentkezése esetén tudjuk elindítani )
IDEJE: 2011.június 27-júl 1.- ig ,minden nap 16-17.00
Helyszín: San Marco u. 48-50
Díja: 8.500 Ft (ugyanannyi mint tavaly nyáron)
Ajánlom minden minimanónak,mind a vízhez szoktatás fázisában,mind a kezdőknek az egyszerű alapmozgások elsajátításához.
Az elmúlt évek tapasztalatai szerint,ez a rövid de intenzív oktatás,nagy lendületet ad a kisebbeknek és a kezdő nagyobbacskáknak,a nyár elején a vízparti nyaralásokhoz.
Jelentkezéseket szeretettel várom,mind telefonon ,mind emailben.
DOMJÁN ESZTER:06-30-410-62-33,
eszter.domjan@gmail.com
Jelentkezni lehet május végéig, a táborosoknak 10.000Ft előleg mellett,az intenzív tanfolyamra szintén május végéig 4500 Ft előleg mellett.