Nahát Viki!Te is?
Már rég megváltoztattam volna a teszveszen,de nyilvánvalóan nem lehet,meg hát nem is dobnék el 1700 pontot.Máshol annyira nem érdekel,hogy hány évesnek gondolnak.
Sziasztok,
én sem egyetemista fiú vagyok
, hanem 33 éves nő. Nagyon szeretem a könyveket, valamint a komoly "tudományokat", mint pl.: a matematika, kémia stb., talán innen a név, egyszerűen ez jutott eszembe. Írtam, hogy min. 5 éve figyelem a webnyereményt, de a munkám mellett nem volt időm csatlakozni.
Most van még egy évem - a gyermekem révén - aztán valószínű újra csak "figyelő" leszek (, vagy ritkán jelentkező).
melyik humorgyáros rádiós volt?:-)
Én is eloszlatom a kételyeket
Rám az egyetemen ragasztották a prizma nevet; mert állandóan ezer dologgal foglalkoztam , és egy évfolyamtársam egyszer megjegyezte, hogy olyan vagyok, mint egy prizma, ami ezer felé töri a fényt. És ez rajtam maradt.
Egyébként most múltam 30 és két kislányom van, 1 és 3 évesek.
Ter IN black?
beleba ne aggódj,már ezzel húztak. egy rádió műsorban ahol( nyertem ez mentségükre szolgál) megkérdezték csak Teri vagy Black is?
így igaz. de sok a .... férjem,és apukám nov 13-i születésü. 13-án 13-as számmal a bukóm tetején vizsgáztam .. egyébként most voltam (papíron
) 46. mert sokak szerint én soha nem leszek "normális" felnőtt
ha ez azt jelenti,hogy kardot nyelve világ fájdalmával az arcon mosoly nélkül kellene élnem akkor nem is akarok felnőni.
Tery!SZüleim barátokra leltek egy angol házaspár személyében..első találkánál-mivel Ők nem beszélnek angolul- Apám egész este méregette a nőt, mert azt hallotta, hogy Tery így darukezelő,Tery úgy rakosgatja a raklapokat gépekkel, stb...halkan megjegyezte a fordító barátunknak, hogy ilyen vékonyka nő és ilyen férfias munkát végez?! mire elárulták Apumnak, hogy Tery a férfi:-)))) bocs az offért..
De miért szólnak be? 13 lehet a szerencseszámod is, nem a korod.
máshol devergo13 vagyok
néha hozzászólásnál,stb. beszólnak,hogy "nem vagy túl fiatal ehhez?"
itt eredetileg Teri voltam. aztán, hogy ne legyen ennyire "snassz" nickem ünnepélyesen és nagyon ravaszan
Tery-re változtattam.
A keresztnevem Veronika. Nem volt nehéz kitalálni a nickemet. De a számot nem tom +magyarázni... Elmúltam már 1
A történelem előtti időkben, mikor elkezdődött ez a fórum alapból lehetett Anonymus néven futni - én ezt megkülönböztetve voltam az Anonymus 13.
Mikor bejött, hogy valami mást kell választani lerövidítettem An.13. - ra
trendy: uhhh, én is azt hittem hogy 17 éves vagy, de legalábbis nem több mint 20.
Liszolda! van fantáziátok nem mondom:-))
A lányom találta ki ezt a nevet,mert nem volt kedvem agyalni valami frappáns nick-en.Most már bánom,különösen,hogy a teszveszen a 17 is mellé van biggyesztve(esküvőm napja)és épp a napokban volt ebből félreértés,elkezdett udvarolni egy srác a termékemen keresztül,mert azt gondolta,hogy egy "trendi"17 évessel van dolga.Félreértések elkerülése végett 35 éves leszek és van 3 kiskorúm(5,13 és 15 évesek)!
Hodován a lánykori vezetéknevem, ilyen sok volt a faluban, becézve sokfelé Hodi, na ilyen is, így jött az y, meg a Mária keresztnévből a nick vége. ez volt az első e-mail címemnél a felhasználónév, és ennyi megmaradt lassan 10 éve.
A hugom kutyája keresztezve Trisztán és Izolda hősnőjével
Valaki mondta, hogy vannak itt emberek, akik már a kutyájuk-macskájuk nevével is regisztrálnak és játszanak. Remélem én azért nem tartozom hozzájuk
a becenevem Rizsa. kedvenc zenei stílusom a ska, összeolvasztva...
A vezetéknevem Teplán. Faterom beceneve Tepi. Egy ideig mindenki kis Tepinek hívott, amit nem szerettem. Inkább felajánlottam a Tepikét, mert az tetszett. A keresztnevem Tímea, ezért van az elején 2 t.
Sziasztok!
Evelin a nevem, de az Evi-t mindneki Évinek olvassa, feltételezve, hogy nincs ékezet a billentyűzeten. Ezért választottam az Evelin egyik becézését, mert ezt nem lehet másnak olvasni. Az "y" az meg csak tetszik. Jobb mint az "i" betű. : ) A 87 a születési évem. ( 1987 )
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások