Hogyan legyünk sikeresek és nyerők?
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 2 / 3 oldal |
zsanett25: Én minden évben a kisfiamnak ígértem és nyertem: 1999-ben, 2000-ben, 2001-ben, sőt 2002-ben az RTL Klubból szereztem be a játékait, utána pénzt nyertem a csúszdacsapdán és a többi játékaikon. Tényleg ebből tudtam egyedül finanszírozni a gyerekemmel kapcsolatos kiadásokat. Azután itt nyertem 2 telefont is, és sok pénzt. De mindig ott volt a kényszer, ha bekerültem pl. a Tudáspróbába, nyernem kellett, hogy kifizessem a telefonszámlát. Akkoriban nyertem 5 porszívót, számtalan nyereményt, ugrálóvárat, DVD-t, amit eladtam. A Copba nagyon sokszor küldtem be pályázatot, nem nyertem. Azután a kitartás ott is beért évek múlva. S akkor másfél milliót nyertem, HIHETETLEN körülmények között, egyik órában a SaGa-val, 1 óra múlva a Glóbus lencsekonzervvel. Tényleg el sem hittem. Utána azt mondta egy horoszkópkészítő ismerősöm, most küldj be bármit, mert nyerni fogsz. S tényeg így volt. De ha hiszitek, ha nem, ezt odafentről is segítették, mert ezt megálmodtam.
Magic
az akarat nagyon fontos
akarni a nyereményt és nem foglalkozni vele hogy néha őrültnek néznek
bezzeg ha nyerek....
Amúgy engem a nehézségek vezettek az oldalra és itt ragadtam. Finoman szólva függő lettem
Marcsi
Remélem ti is utaztok!!!!
Ja és a legfontosabb 2012ben Zétényt vagy Nórikát szeretnénk! Számomra ehhez nagy hit kell, hogy újra sikerülhet és sikerülni fog!
az akarat nagyon fontos
akarni a nyereményt és nem foglalkozni vele hogy néha őrültnek néznek
bezzeg ha nyerek....
Amúgy engem a nehézségek vezettek az oldalra és itt ragadtam. Finoman szólva függő lettem
Marcsi
Remélem ti is utaztok!!!!
Ja és a legfontosabb 2012ben Zétényt vagy Nórikát szeretnénk! Számomra ehhez nagy hit kell, hogy újra sikerülhet és sikerülni fog!
Zsani ,ha nem jönne össze ,tudod hozzánk akkor is utazhattok
Magic , nem neked kell kimozdítani ,hanem saját magának magát ... Sopánkodással nem lehet semmit elérni ...
Zsani ,mi is utazunk ? ))))))
Zsani ,mi is utazunk ? ))))))
egyetlen*: Igazad van, nekem nem volt ennyi türelmem, hogy végignézzem. Akkor marad az off-topic... Azért jó volt veletek csevegni...
S higgyétek el, én már sokakat lendítettem át csak azzal, hogy elmondtam, igenis lehet nyerni! Nem is keveset...Csak örülj annak, aki nyer, mert olyan, mintha te nyernél! Szép hétvégét és ez egy tényleg nagyszerű év lesz! Főleg azoknak, akiknek a Mars uralkodó bolygójuk... De ez már egy másik topic lenne..
S higgyétek el, én már sokakat lendítettem át csak azzal, hogy elmondtam, igenis lehet nyerni! Nem is keveset...Csak örülj annak, aki nyer, mert olyan, mintha te nyernél! Szép hétvégét és ez egy tényleg nagyszerű év lesz! Főleg azoknak, akiknek a Mars uralkodó bolygójuk... De ez már egy másik topic lenne..
Marcsi
ez így van, kemény évek voltak, de utólag azt mondjuk megért minden pénzt és szenvedést!! Gyermekeinknél nagyobb nyereményt nem tud egyik cég se felajánlani
Én akkor is és most is vallom:
A REMÉNY HAL MEG UTOLJÁRA!!!!!!
2007ben elhatároztam telefont nyerek a férjemnek sikerült
2008ban mosogatógépet akartam meglett
2009ben utazást szeretnék))))))
ez így van, kemény évek voltak, de utólag azt mondjuk megért minden pénzt és szenvedést!! Gyermekeinknél nagyobb nyereményt nem tud egyik cég se felajánlani
Én akkor is és most is vallom:
A REMÉNY HAL MEG UTOLJÁRA!!!!!!
2007ben elhatároztam telefont nyerek a férjemnek sikerült
2008ban mosogatógépet akartam meglett
2009ben utazást szeretnék))))))
Hát a kemény évekről tudnék mesélni. Egyébként a legnehezebb helyzetben nyertem milliós összeget 2007-ben, s utána tudtam venni egy számítógépet és így tudtam eljutni hozzátok, a webnyeremény oldalra. S bár a hitem nagyon nagy, nagyon sokszor voltam elkeseredve, s ezért gondoltam, igenis vannak könyvek, amelyek segíthetnek, s vannak praktikák, amelyeket én is alkalmazok. Pl segíthet egy Holdállás is.... Ma pl. növekvő Hold van, ráadásul Telihold előt. Imádom az ilye napokat!
"Szerencse vagy varázslat?"
"Nyerhetsz c. könyv / Pozítiv-negatív gondolatok"
"Ki mióta játszik, és mivel kezdődött?"
Ezeket találtam
"Nyerhetsz c. könyv / Pozítiv-negatív gondolatok"
"Ki mióta játszik, és mivel kezdődött?"
Ezeket találtam
Pill. Keresem
Magic ,ezt pont Zsaninak ,meg nekem nem kell elmagyarázni mi az ,hogy hinni valamiben ...
Elég kemény évek vannak mögöttünk ,igaz mi gyerekeket nyertünk és ez a legfontosabb dolog a világon ....
Elég kemény évek vannak mögöttünk ,igaz mi gyerekeket nyertünk és ez a legfontosabb dolog a világon ....
egyetlen*: Mi a címe a topicnak?
Magic! Nekem is 2007 volt a legjobb évem! A 2008 nálunk sem volt rossz, de a 2009 szuperjó lesz! És ezt kívánom én is mindenkinek!
zsanett 25: igen, ez a legfontosabb! Sohase add fel, amikor mindenki már legyint rád, te éppen akkor nyered meg életed nyereményét, de csak akkor, ha hiszel benne, s a magadénak érzed! Én a 7 szűk esztendő után a bőség éveit tapasztaltam meg, utána pedig 2007-ben jött a legjobb évem! 2008 sem volt rossz, s az idei még jobb lesz! Mindenkinek jobb lesz!
Reggel úgy is radirpókozzák én azért írtam bele
sada a fejünkre fog koppintani, ugyanis már létezik egy pár ehhez hasonló topic
Évekig küldözgettem be a megfejtéseket ,sosem nyertem semmit velük . 1993 vagy 1994 ben volt egy Kiskegyed -Gyöngy-Tvr-7 sarokbeküldős játék ,akkor nyertem egy Sonny videót Ennyi az elmúlt 21 éve rejtvényezésének eredménye
zsanett25 Megelőztél! Épp valami hasonlót akartam én is ide írni!
Türelem
Kitartás
Hit
Kitartás
Hit
1991-ben kezdtem, minden rejtvényújságot, Fülest, később Meglepetést, Tinát, stb. beküldtem, akkoriban még nem volt internet, sőt mobiltelefon sem! 1998-ban a Színes RTL-lel nyertem először 250.000 Ft-ot, azóta indult be a nyereményszériám. Gondoltam, hátha felelevenedik mindenkiben, mi volt az az áttörés, ami elindította a siker útján...