Webcsajok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 2 / 20 oldal |
Most kaptam mailt a szervezőktől, hogy köszönik a pályázatot és jelentkezni fognak az eredménnyel!
Nem néztétek tegnap az aktívot a Tv2 volt hogy van 5 testvér karate sportot űzik hétvégén Ausztriából 5 arannyal jöttek haza az anyukájuk rákos beteg apjuk nincs ennivalójukat mindig ugy adják össze az edzők ilyeneket nem tudunk seegíteni ha igen akkor kiderítem a címüket .Köszönöm
SOS Gyermekfalu címe: 5830 Battonya, Hermann Gmeiner u. 7.
Tel: ( 36 ) 68/456-027
Gyula gyermekkórház: Gyermek Kórház 5700 Gyula, Kárpát utca 11 Tel: 66) 463 633
Tel: ( 36 ) 68/456-027
Gyula gyermekkórház: Gyermek Kórház 5700 Gyula, Kárpát utca 11 Tel: 66) 463 633
Lányok, oké mindegyik szuper, de továbbra is az a kérésem, hogy írjatok hozzá címet telefonszámot, és olyan létesítmények legyenek akik elfogadnak szinte bármit!!
Tessedeki Sámuel anyaotthon Gödöllő Pest megye ez is jó lenne szerintem
Nekem mindegy kit,én nem ismerek senkit,semmi ilyet.
Galeria írtam neked,ha majd tudsz írj.köszike
Galeria írtam neked,ha majd tudsz írj.köszike
Anyaotthon Zsadány
SOS Gyermekfalu Battonya
Gyula gyermekkórház
Gyula gyermekkórház
december messze van de a türelem ugye::::.............
Igen, köszönöm, még nem tudtam válaszolni, el is küldtem reggel, nem írtak vissza, majd lehet felhívom őket később.
Galeria, megkaptad, a tömörített tablót?
december? széééép akkor várakozhatunk :S
december? széééép akkor várakozhatunk :S
Decemberben? Pislogós smiley.
Hát nem aprózzák el.
Nagyon szuper lett a tabló! Köszi a készítőjének és minden munkálkodó kéznek/észnek!
Hát nem aprózzák el.
Nagyon szuper lett a tabló! Köszi a készítőjének és minden munkálkodó kéznek/észnek!
A tablósat nem engedi elküldeni, azt írja, hogy nagy a mérete, ltszi segítsetek azt lejjebb venni, hogy elmenjen!!!
Sos
Sos
Elküldtem
Köszönjük a segítő munkát mindenkinek!
Eredményhírdetés kb. decemberben, a Maxima 2010/12. számában.
Hajrá Webcsajok
Köszönjük a segítő munkát mindenkinek!
Eredményhírdetés kb. decemberben, a Maxima 2010/12. számában.
Hajrá Webcsajok
No, akkor én beküldöm, aki bújt aki nem megyek
Úgy írom, hogy részletezem a meglévő támogatottakat és odaírom, hogy még folyamatban a többiek felkeresése.
Addig mindenki írja ki, hogy kinek szeretné, névvel címmel stb.
Úgy írom, hogy részletezem a meglévő támogatottakat és odaírom, hogy még folyamatban a többiek felkeresése.
Addig mindenki írja ki, hogy kinek szeretné, névvel címmel stb.
Lányok, konkrét neveket és címeket kérek szépen.
Ma este elküldöm a pályázatot, ltszi jelentkezzen mindenki akinek még valami hozzátenni valója a dolgokhoz!!
Köszönöm!
Ma este elküldöm a pályázatot, ltszi jelentkezzen mindenki akinek még valami hozzátenni valója a dolgokhoz!!
Köszönöm!
Győrben is van szerintem ilyen anyaotthon, bár nem ismerem őket, de biztos szívesen fogadnák.
Zolida, sztem Fótnál kisebbet nézz a környéketeken, Fótot szerencsére sokan ismerik és támogatják.
Akinek van jelöltje, és úgy gondolja, hogy ők szívesen fogadnak tartós élelmiszert stb. és nem pénzt kérnek, annak írja meg nekem az adatait, ma este szeretném leadni, de nem szeretném mndenkiét egyesével kikeresni jó?
Pontos név és cím!
Köszönöm
Akinek van jelöltje, és úgy gondolja, hogy ők szívesen fogadnak tartós élelmiszert stb. és nem pénzt kérnek, annak írja meg nekem az adatait, ma este szeretném leadni, de nem szeretném mndenkiét egyesével kikeresni jó?
Pontos név és cím!
Köszönöm
Fóti gyermekfalu?