http://www.bitdefender.com/html/free_tools.php#
Szabadon letölthető célzott antibiotikumok!
Érdemes letölteni, őket. Ha feliratkoztok a hirlevelükre, folyamatosan értesítenek a feltűnő virusokról.
Nyuszi!
Most azt írta ki, hogy "0".
Futtasd le újra. Most kiír valamit az infected résznél?
Szabolcs!
Sokkal hülyébb vagyok ezekhez a dolgokhoz mint gondolod. Angolul épp hogy csak tudok. Azt hiszem 3-t talált. Nem tudsz egy jó könyvet amiből igazán meg lehet tanulni a gépet kezelni és ami középidős nőknek is jó, na nem vagyok szőke. A gépemen lévő adatokban kárt tehet ez a vírus?
köszi : poszti
Amikor lefutott, a végén volt egy lista, hogy hány file-t nézett át, és mi volt a ferztőzött (infected).
Engem is érdekel ez a téma, de teljesen alapfokon. Hogyan tudom meg, hogy megtalálta? Ugyanis én is megnyitottam kétszer is.

És a progi, amit lefuttattál, megtalálta? Akkor fertőtlenített is.
Amilyen zöldfülű vagyok én megnyitottam mindent. Most lefuttattam rajta azt a programot amit itt találtam a főoldalon. Kárt tud tenni ez a virus a gépemen lévő adatokban?
Köszi a segítséget!
itt 1 újabb vírus eltávolító!
A következő honlapról le tudjátok tölteni a szükséges programot a vírus eltávoilításához:
http://securityresponse.symantec.com/avcenter/FxN
ovarg.exe.
Pontosabban lehet az, hogy jön egy automata értesítés arról, hogy te vírust küldtél valakinek.
Ekkor nem biztos, hogy te küldted a vírust, de mivel a vírus a te e-mail címedet tette a feladó sorba, ezért a rendszer azt hiszi.
- ne nyiss meg olyan levelet, aminek melléklete és "furcsa" vagy angol nyelvű tárgya van, pl.: hi, hello.
A feladót ne nézzétek, általában nem az küldi a vírust, aki a feladó mezőben szerepel, a vírus csak odatesz egy címet a feladó sorba, amit a levelezőprogramodban vagy az interneten talált.
Maga a figyelmeztető levél, hogy "vírusod van", "mailerdemon - visszajött
a leveled, mert vírusos", az tartalmazza a vírust, az maga a vírus.
Ebben a topicban segítsünk egymásnak vírus kérdésben.
Még pár napig, hétig fut ez az aktuális vírus, utána törölhetjük a topicot is.
Újabb hozzászólások