Kedves Magdi!
Először is gondold át amit leírsz.
Mielőtt hirdetek az előtt válaszoljak az emailekre?" alt="">
1. én nem kaptam tőled semmit, nem tudom mit is vársz.
2. Nyaralni voltam és azért nem válaszoltam.. de oké, kövezzetek meg." alt="">
nem ülhetek állandóan a gép előtt.
Ha nem cseréltek akkor nem cseréltek....ti bajotok." alt="">
Akivel meg már cseréltem, vagy szoktam is folyamatosan az tudja,hogy nem kamuzok.
// Csere-bere feketelista
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 11 / 110 oldal |
Most néztem a cseréit.Olyanokat kér,amit neten el lehet küldeni,viszont az ő cseréit csak postázni lehet.Nem tudom,jelent-e ez valamit...
Szerintem ilyenkor írjatok be valami közelebbit is róla, mert holnap egy újabb nick névvel megjelenhet, és becsaphat másokat is. Ha hódmezővásárhelyi, akkor kellene gyanakodni már, hogy mindig ugyanarról a szeménlyről van szó.
magdi23, tényleg jó, hogy beírtad és sajnálom, hogy így jártál. " alt="">
magdi23! Jó, hogy beírtad!
Vmi megérzésem volt, hogy ne cseréljek vele a múlthéten...!
Vmi megérzésem volt, hogy ne cseréljek vele a múlthéten...!
martiin18: mielőtt hirdetsz, válaszolj az e-mailekre és postázd a cserét!
Nem ajánlom senkinek, h cseréljen vele! Nekem 1 hete nem küldte a megbeszélt cserét és nem is válaszol a mailre " alt="">
Nem ajánlom senkinek, h cseréljen vele! Nekem 1 hete nem küldte a megbeszélt cserét és nem is válaszol a mailre " alt="">
Sztem nem az ár a fontos, inkább az elv. Nekem legalább is.
Mindkettőnknek megérte (volna).
Mindkettőnknek megérte (volna).
Sokat fizettél érte?
"Kedves" Hegedűs Tiborné (nyertes)!
Eddig türelmesen vàrtam, hogy reagálj az emailemre. Nem tetted. Addig, ameddig a Kika utalványért meg nem kaptad a pénzt, érdekes módon elérhető voltál. Bìzom benne, hogy kicsit szêgyelled Magad, hogy becsaptál. Igaz megkaptam az utalványt csak azt az aprócska infót felejtetted el közölni, hogy összeghatárhoz (100000 ft felett) van kötve a vásárlás. Így sajnos nem tudom felhasználni de legyél boldog az êrte kapott összeggel!
Eddig türelmesen vàrtam, hogy reagálj az emailemre. Nem tetted. Addig, ameddig a Kika utalványért meg nem kaptad a pénzt, érdekes módon elérhető voltál. Bìzom benne, hogy kicsit szêgyelled Magad, hogy becsaptál. Igaz megkaptam az utalványt csak azt az aprócska infót felejtetted el közölni, hogy összeghatárhoz (100000 ft felett) van kötve a vásárlás. Így sajnos nem tudom felhasználni de legyél boldog az êrte kapott összeggel!
a napokban nem vágtak át senkit? lehet balga voltam előre utaltam.egyenlőre nem vádaskodom várok hátha csak közbejött vmi az illetőnek.csak mivel emailemre se reagál picit izgulok
Ha új néven van jelen és vki gyanít vmit írja már le az új nicket...
törpi írta, hogy nagy nehezen kapott tőle cserét és még Magdi, de a többiek nem. És nekem is meghiúsult vele, mert nem utaltam előre pénzt neki... Majdnem elutaltam, de még jó, hogy nem.
Paint
Nem, csak bosszant, hogy a gyerekek számítottak rá, és tuti visszatér, jelen van most is...
Nem, csak bosszant, hogy a gyerekek számítottak rá, és tuti visszatér, jelen van most is...
Fizettél neki előre?
Az h. ki rejtély, de Hódmezővásárhely a gócpont...
Az h. ki rejtély, de Hódmezővásárhely a gócpont...
galambfeher volt akinek küldött végülis penny pontot? Vagy az összes elszállt a galambokkal?
Ki ő, hol lakik?
Talán törpi Te írtad,hogy kaptál tőle cserét,nem?
Ki ő, hol lakik?
Talán törpi Te írtad,hogy kaptál tőle cserét,nem?
fedit19-cel nálam is rendben mentek a cseréink!
Nekem sem volt fedit19-el semmi gondom, pedig többször is cseréltünk már.
fedit19-cel én is cseréltem már, nem volt gond. " alt="">
fedit19-cel én is többször cseréltem már, nem volt gondom vele.
fedit19 nem csaló!
Nekem is küldte a cserét. Igaz jóval később.
De meg ìrta hogy mi volt az ok amiért később küldte.
Nagyon sajnàlom is érte. Cseréltünk régebben és semmi
gond nem volt. Most ön hibàjàn kívül nem tudta hamarabb
rendezni. De belefértem még a jàtékba. " alt="">
Nekem is küldte a cserét. Igaz jóval később.
De meg ìrta hogy mi volt az ok amiért később küldte.
Nagyon sajnàlom is érte. Cseréltünk régebben és semmi
gond nem volt. Most ön hibàjàn kívül nem tudta hamarabb
rendezni. De belefértem még a jàtékba. " alt="">