Lakóhelyemen lévő TV-nél dolgozom, szerkesztőként. 2 fiam van
(11 és 13 évesek ). Fél éve, hogy rátaláltam erre a portálra, azóta gyüjtögetek. Nagy nyereményről ezért még nem tudok beszámolni, de majd nemsokára ....addig is jöhet a sok kicsi.

Számviteli területen dolgozom lakóhelyemen, 2 nagyfiam még tanul /szám.tech., művészeti suli/, párom építőipari Kft-nél csoportvezető.
Tizenéves koromban kezdődött a nyereményjáték szenvedélyem, először újságokkal kezdtem, apróbb nyereményeim mindig voltak. Úgy 4 éve vagyok netközelben, a fórumon kb 2 éve. Nagyobb nyereményeim: 6-7 éve egy automata mosógép/Metro/, tavaly pedig a rádiókkal volt többször is szerencsém/házimozi, vásárlási ut./+ 100eFt kp újsággal.
Én nagymama vagyok , de itt vagyok mindig. Filmszinház vezetője voltam.
Sugárterápia közben szólt. Pulcsikat tervezek és késziték. Munkáim a Fűrge ujjak ujságban tanálhato.Hát, sajnos csak néhány apróságot nyertem eddig
Jelenleg Gyeden vagyok 11 hónapos kisfiammal, nagyobbik fiam pedig ősztől óvodás. PR területen dolgoztam, de most már pár éve itthon vagyok, ki tudja lesz-e hová visszamennem?
Tavaly május óta foglalkozom rendszeresebben a nyereményjátékokkal, akkor született a kisfiam, és a sok éjszakázás közben sok kódot küldtem....Eddig csak kisebb nyereményeim voltak, de bizakodom!
Egy múzeumban dolgozom mindenesként. Mozis játékokkal régebben, más játékokkal azóta játszom, mióta rátok találtam. Nem volt kiemelkedö nyereményem, de tipikusan az a fajta vagyok, aki mindennek, e legkisebbnek is nagyon tud örülni.
Uomo
persze hogy érdekel

Sziasztok!
Ha érdekel valakit

én gimis matek-infó tanár vagyok, két gyermekkel, mellette kosáredző, és időnként költő..(nem csak pénz

)
A játékokban inkább azokat kedvelem, ahol a szerencse mellett a tudás is szerepet ér.. a "csak" szerencs-játékokon régebben voltam Fortuna kegyeltje, még a netes korszak előtt, a vetélkedő-típusú netes on-line játékokon azért több igen nagy értékű nyeremény is összejött

ja és egy "picit" zenemániás vagyok

én meg középiskolás vagyok és hát öööö... már több éve játszok különböző nyereményjátékookban több-kevesebb sikerrel....
az internetes játékokban nincs túl nagy szerencsém, na meg a sorsolásokban se nagyon

legnagyobb nyereményem...hát nem is tudom...talán ez a mostani 26000es devergo utalvány a vivától! Amit még tudni kell róla: hogy az esetek 90%ában jó kedvem van és nevetek, mosolygok össze-vissza

terinformatika, autopalya kisajatitas, foldmeres, foldhivatali melok
Szerintem is jó a téma.
Gladiátor,
ha szabad indiszkrét lennem, nem Te szerepeltél a TV-ben, talán a Fókuszban a nyereményjátékok kapcsán

? Bocsi a kiváncsiságért! Jó volt a riport.
Eszméletlen jó ötlet volt ebben a témában a topic indítása.

Én egyébként kb. 5 éve játszom intenzíven és főleg az utazások terén mondhatjuk magunkat szerencsésnek. A család támogatása ingadozó, de most már nem dobnak ki szinte semmit és célirányosan vásárolunk. Legnagyobb nyereményünk egy 500eFt-os török riviéra volt tavaly augusztusban a fiam jóvoltából.

A TDK cég (audió, videó, CD, DVD stb.) magyar importőrénél dolgozom, elsősorban a hipermarketekkel (mint kulcsvevőkkel) foglalkozom. Már középiskolás korom óta szinte minden nyereményjátékban részt veszek (eleinte a rejtvényújságokkal kezdtem, ma szinte minden beküldős játékkal foglalkozom), az utóbbi időben visszafogom magam, mert a munka és a két gyermek mellett már nem sok időm van...
A szerencsejátékok valamennyi típusát is űzöm (lottók, kenó, totó, bukmékeri fogadások, kártya), úgyhogy tipikus "anyóskedvenc" vagyok...
Én egy netes cég ügyfélszolgálatán dolgozom, és a számlázási időszakokon kívül elég sok időm jut játszani. Igazából a tavalyi túr de fiesta játék óta játszom rendszeresen, akkor bukkantam rá erre az oldalra. Párom eleinte nem nézte jó szemmel, aztán mosolygott rajtam, most meg már ő is gyűjti nekem a vonalkódokat..stb.

A hétvége óta (kikás nyeremény) pedig már bujtogat minél több játékra

Én egy budapesti kutatóintézetben dolgozom gazdasági területen. Már régen is mindent beküldtem, de kb 2 éve foglalkozom komolyan a nyereményjátékokkal. Szerencsére a férjem ebben is a társam, sőt néha rajtam is túl tesz. Legnagyobb nyereményem egy Karib-tengeri hajóút volt, amit a Stellával nyertem.
Korábban egy multinál dolgoztam (soha többet !!!), jelenleg a hat hónapos kislányommal

vagyok GYED-en. Minél tovább itthon maradok vele. Ő sem hagy sok időt játszani, de azért próbálok minél több sorsoláson résztvenni. Hát, sajnos csak néhány apróságot nyertem eddig

. Férjem támogatja a játékot, csak néha döbben meg: "Még ezzel is lehet nyerni?!?"

Én is inkább hobbyból játszom, és az izgalom, a várakozás kedvéért a sorsolások előtt.
Szeretek a családdal lenni, olvasni, kerékpározni, barátokkal lenni, moziba, koncertre járni (utóbbi kettő jelenleg csak vágyálom

).
Jelenleg GYES-en vagyok 2,5 éves ikerfiaimmal. Ősztől visszamegyek félállásban tanítani. Nekem inkább csak hobbi ez még. A fiaim nem nagyon hagynak időt, hogy többet foglalkozzam a nyereményjátékokkal és férjemnek sem tetszik ez a vonalkódgyűjtés, beküldés procedúra. Eddig még csak kisebb nyerményeim voltak és a garantáltak, gyorsaságiak. Talán ha lesz valami nagyobb is, párom végre megbékél majd eme hobbimmal.

A Chio autópálya tetszett neki, de még ez sajna kevés neki.

Én egy bankban vagyok csop.vez. Most januárban mentem vissza (kötelező volt, vagy nem kellett volna visszamennem soha többet

) az akkor 14 hónapos kislányom mellől... Kezdek belerázódni, de nagy lelki trauma volt, és még mindig érzem...
Játékszenvedélyem nagyon régóta tart, a "nagy" nyeremény (víz alatti kamera a Multitól) után kicsit leálltam, a "nekem miért nem lehet természetes úton gyerekem" témával foglalkoztam inkább, de tavaly, mikor a Pampers-elérhetőséget kerestem, akkor Rátok találtam, és azóta újra lángol a tűz

Férjem a kamera óta fogadja el, addig megszállotnak tartott... A poén a dologban, hogy mindketten dohányoztunk és a nyeremény előtt kb. 1 hónappal (az esküvőnk után) hagytuk abba. És érdekes módon a Multival azóta is nyertem egy-két dolgot (anyukám révén)

Asszem ennyi...
A páromnak hajtok kitüntetéseket:Teljesen megfertőzött a szenvedélyével engem is.Van két kisfiam 8 és 5 évesek.Játszani 5 éve játszom rendszeresen,akkor nyertem egy színes tv-t.Ez volt az egyetlen nagyobb nyereményem.
Szeretem az olyan játékokat, ahol garantált nyeremény is van. A Vasműben dolgozom , Laboratóriumban.Nálunk is az egész ismeretség nekem gyűjti a v.kódokat....
Imádom a kis nyereményeket is , és tudom hogy előbb-utóbb lesz nagy is!!!!
Én közalkalmazott vagyok két gyermekkel. Kiegészítőként próbálok játszani. Festeni szeretek gipszből kiöntött formákat, pl: állat figurákat.
Szeretünk kirándulni a jó természetbe!

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások