Sürgős segítségkérés
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 11 / 888 oldal |
Az is lehet, h nem engedélyezted, h a telefonod számlájára vásárolhass.
Több mint 7000 Ft van rajta, szerintem ez nem kellett volna hogy probléma legyen. De a Vodafone-nal most már tényleg ki van a t..öm.
S.I.faktor
Nem vagyok expert a témában, de szerintem nem a telefon "okosságán" múlik, hogy sikeres-e a fogadás, avagy sem. Sokkal inkább a feltöltött összeg típusától függ, hogy mire használhatod (azt hiszem, csak az "univerzális egyenleg" használható különböző emelt szintű szolgáltatások megvásárlására, pl. parkolási díj, és lottó). A többi csak a sima telekommunikációs szolgáltatásokra (hívás, sms, netezés). Az viszont elképzelhető, hogy univerzális egyenleg csak az új típusú sim-ekhez rendelhető...
Nem vagyok expert a témában, de szerintem nem a telefon "okosságán" múlik, hogy sikeres-e a fogadás, avagy sem. Sokkal inkább a feltöltött összeg típusától függ, hogy mire használhatod (azt hiszem, csak az "univerzális egyenleg" használható különböző emelt szintű szolgáltatások megvásárlására, pl. parkolási díj, és lottó). A többi csak a sima telekommunikációs szolgáltatásokra (hívás, sms, netezés). Az viszont elképzelhető, hogy univerzális egyenleg csak az új típusú sim-ekhez rendelhető...
Csak olyan telefonnál fontos a csere, amivel netezni is szoktál.
Visszakerült rá a pénz, de játszani nem tudok. Lehet azért, mert a telefonom buta és még a normál méretű sim kártya van benne, tényleg régi. Egyszer már küldtek valami sms-t, hogy cseréljem ki, de nem értettem, miért fontos. Hát most már értem.
Életemben először a feltöltőkártyám terhére akartam lottózni. A pénzt szépen levonta,a visszaérkező sms meg azt írta, hogy érvénytelen a fogadásom, mert nem lett kiegyenlítve a számla. Hová lett akkor a pénz? Van ebben valakinek tapasztalata?
Babuci22, nézd meg a leveleződ!!!
Szívesen! Remélem sikerül rendezned!
" alt="
">

elkati, Zsuzsa Nr.1. köszönöm a segítséget!
dika72 december 31 a határidő, nekem volt benne levél és abban volt a kód, azzal lehet beváltani.
dika72
Miért nem írsz Cemixnek?
Ide írhatsz:
https://nyeremenyjatek.cemix.hu/vevoszolgalat
Miért nem írsz Cemixnek?
Ide írhatsz:
https://nyeremenyjatek.cemix.hu/vevoszolgalat
Nincs. Cemix utalványról van szó. Egy táblát küldtek amin nincs dátum, de én a játékszabályzatban sem találok arról semmit, hogy meddig lehet az utalványokat felhasználni.
Rajta van, nem?
Sziasztok!
A CEMIX játékon nyert ajándék utalványokat meddig lehet beváltani?
Valaki esetleg tudna ebben segíteni?
A CEMIX játékon nyert ajándék utalványokat meddig lehet beváltani?
Valaki esetleg tudna ebben segíteni?
AVON tanácsadónőt keresek, szeretnék kérdezni valamit
" alt="
">

Ditke !Írtam !!!
Ahogy gondolod.
2 nap múlva, amikor újra eszembe jutott, elsőre sikerült.
2 nap múlva, amikor újra eszembe jutott, elsőre sikerült.
Huh, jól hangzik. Gondolom be kell bizonyítanom, hogy nem vagyok terrorista.
" alt="
">
Köszi neked is!

Köszi neked is!
S.I.faktor
Ismerős, nyáron így jártam velük. Hívd a 1270 ügyfélszolgálatot és ragaszkodj hozzá hogy a tiéd a kártya és nem kell elidegeníteni. Az ügyfélszolgálatos is bele tud menni az adataidba, megnézni és adategyeztetni. Kérdezgetni fog, sokat..
Ismerős, nyáron így jártam velük. Hívd a 1270 ügyfélszolgálatot és ragaszkodj hozzá hogy a tiéd a kártya és nem kell elidegeníteni. Az ügyfélszolgálatos is bele tud menni az adataidba, megnézni és adategyeztetni. Kérdezgetni fog, sokat..
Köszi, próbálkozom. Lehet így akarnak átszoktatni az előfizetésesre, de olyan keveset használok telefont, hogy esélytelen.