Szia Rita,
szerintem korai a kupakügyben az öröm, van Coca Cola karácsonyi kupakgyűjtés, Kaiser sör, és szerintem jövő nyáron a sörös cégek újra indulnak.
Az sms-t bevonó kampányok pedig újdonságuk miatt népszerűek, de még a szervezők tapasztalatlanok, vagy csak egyszerűen spórolnak és ezért nem küldenek válasz sms-t.
Üdv,
Attila
Örülök, hogy a kupakos játékok visszaszorulóban vannak, talán a postai költségek emelkedése és a feladás nehézsége miatti panaszok eljutottak a szervezőkhöz is.
Az sms-es játékok viszont még sokszor kidolgozatlanok. Például: 1.Aa Garnier terméken lévő egyik kódot sem fogadta el a számítógép. 2. Sokszor bonyolult formátumokat kell beütni, egyetlen félreütés miatt az egész érvénytelen. 3. Az emelt díj miatt olcsóbb a postai út. 4. A blokkot vagy a vonalkódot meg kell őrizni, mert egyébként nem veheted át a nyereményedet. 5. A legtöbb cégnél nincs válasz sms, így nem tudsz arról, hogy regisztráltak-e.
kedves Queene,
a gyártónak elemi érdeke hogy figyeljen a részletekre, mert ha nem, akkor nem jön az üzleti eredmény, elégedetlen vásárók, és még jogi herce-hurca is lehet a dologból.
A kimenő hirdetéseket persze hogy figyeli, minden változatot csak az ő jóváhagyásával adhat ki a reklámcég. Aztán hogy a hiányosságok kinek a lelkén száradnak, arról nem lehet tudni.
Majd én! Az idelátogatók többségének a nyereményjátékokon való részvétel szinte már "életforma". Gyűjteni, kivágni, ragasztani, beküldeni, postát lesni, csalódottnak lenni, újrakezdeni...
És talán nem csak engem bosszant, ha a hirdetések alapján nem lehet megérteni a nyereményjáték lényegét. Mint pl. most a Szilasfood szójás játékát. Más a másik topikban próbáltuk kibogozni, hogy hogy is van ez, de más se érti sokkal jobban...
Ha egy cég megbíz valamely reklámcéget egy játék lebonyolításával, vajon felügyeli-e azt? Figyeli-e a kommunikációt, a hirdetéseket, egyáltalán tudje-e, miért fizet???
off
Egyébként azért bosszantott fel ennyire, mert van vega a családban, és megszámlálhatatlan mennyiségű dobozom van, és itt állok egy ollóval meg ragasztóval, és foglalmam sincs, mit kellene vágni, ragasztani, etc...
on
süllyed a topik, gondoltam felhozom a csúcsra, hogy szem előtt legyen...
Mindenki mindent ért, és ezért nem kérdez, vagy állandóan a postaládát figyelitek?

Nekem tetszik, bár még nem sikerült kisorsolnotok... De ami késik, nem múlik, játszom!
Nem reklámozni akarom a játékunkat, de már jó pár hete (hónapja) megyünk, így kialakulhattak vélemények. Ez talán a leginkább erről szóló fórum, várnám tehát a hozzászólásokat.
Szóval vélemények a multimedia.hu játékkal kapcsolatban?
Kedves Flori,
ez egy örök dilemmája a cégeknek, hogy sok kicsi (és persze valami nagy is), vagy egy nagy nyeremény és semmi más. Szerintem mindenki a saját korábbi tapasztalatából indul ki. No és persze kinek ez jött be, kinek az....
Más oldalról, gondolj bele, mostanában az 5-ös lottón se azért játszanak többen, mert nagyobb az esélye a 2-es találatnak, hanem mert több mint 1 milliárd a főnyeremény....
Azt tudni kell, hogy a sok apró nyeremény nemcsak postázási adminisztráció, hanem 6almas adóvonzata van ezeknek is.....
Miért jó egy cégnek, hogy csak egy, marha nagy értékű nyeremény van? Pl. Sió, Törley. Ráadásul ezeknek simán megoldható lenne egy csomó kisebb nyeremény a saját termékből: pl egy karton pezsgő. Nincs kedvük az adminisztrációhoz?
Nem akarok megbántani senkit, de nem csodálkozom a bolti dolgozók hozzáállásán. Arra gondolok pl. a CBA-ban (van a környéken) baromi keveset keresnek + ebből adódóan nincsenek annyian amennyien kellene hogy legyenek. Egy ember megmerem kockáztatni 3 helyett dolgozik. Most jogos lenne menjen máshová dolgozni. De ha csak egy szakmunkásképzője van még régről? Persze nem akarom én megvédeni őket. Még mielőtt valaki meggyanusítana nem vagyok bolti dolgozó, még csak nincs is ismerősőm aki ebben dolgozna. Még egy utolsó dolog. A postai dolgozókról ugyanez a véleményem. Persze kivételt képez amiket írtatok, pl. hogy megkérdezik mi van a levélben stb.
lehet hogy az ilyen hozzászólások egyszer eljutnak a gyártókhoz? Én is vidéki vagyok (bár sokat élek/mozgok Bp-en), sok vidéki boltban járok, de szerintem itt nem Pest - vidék harcról van szó, hanem a kis boltok dolgozóit nem tudják motiválni megfelelően (még egy bankfiók vagy benzinkúthálózat saját dolgozói körében is nehéz az ilyen kérdéseket megoldani)
Ezt értem is, de tán a gyártónak annyi beleszólása mégis kéne legyen, hogy az akció lebonyolítása korrekt legyen, itt vidéken tökreménytelen az ületekhez kötődő játék, a Sparos, és a CBA-s pénztárosok se szeretnek tudni semmilyen akcióról

Bélyegző? Felejtsd el! "Pont erre van időm!"- füstölög, és jó hangosan elzavar.
Sziasztok,
még egy darázsfészek ez a kereskedő és a gyártó kapcsolata egy akcióban.
Amit tudni kell, hogy a kereskedők néha nagyobb urak mint a gyártók és a gyártóknak sokszor diktálnak. Egyszerűen: azt mondja a kereskedő, "ha nem adod holnaptól X ft-tal olcsóbban a gumimuskátlidat, akkor nem veszek, vagy ha a másik kereskedőnek tudod adni Y Ft-ért, akkor nekem is add annyiért". És a verseny nem csak az árról szól!
Ha egy kereskedő azt mondja, hogy "csak akkor fogom árulni az árudat, ha valami pluszt is tudsz adni: legyen ez egy nyereményakció, amiért nálam veszik meg az emberek az adott terméket és nem egy másik boltban."... és innentől megy a spirál: meglátja a versenytárs kereskedő, hogy a gyártó összeállt egyik bolthálózattal, akkor ő is akar egy ilyen akciót. Ez persze egyszerűsitve, de valahogy igy megy.
Attila
Jaja, már megtaláltam, előbb járt a kezem, mint az eszem, bocs.

Bocs, már most is fenn van dm-Fa címen. Ez a játék -szerintem- minden boltra igaz, de gyűjtőláda csak a dm-ben van.
Szerintem hétvégén felkerül a főoldalra, gyorsasági ajándék meg úgysincs.
És hova kell beküldeni? Címet nem tudtok?
Én Coop boltban találtam meg a Fa szórólapját. Szerintem mindegy, hol veszed, postán is beküldheted, csak a dm-ben gyűjtőládának is kéne lenni. (MInt a pöttyös Rudis játék: Postázhattad is, meg bedobhattad a plázákban levő ládákban is.)
Ma voltam a Dm-ben a Fa játék miatt, úgy néztek rám, mintha a Holdról jöttem volna...
Én meg azt nem értem, miért képtelen a Gyártó eligazitani az akcióban részt vevő üzletek személyzetét. Nem a vevőktől kéne megtudni, hogy akció van! Végül is az adott bolt forgalma is növekszik.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások