And81 nem rég még neked is problémád volt egy két stílussal?
C-boy mit nyertél? ..és nem tod véletlen hol lesznek legközelebb?
stex házban találkoztam hostesszel regisztráltam+nyertem
Dehogynem előfordult. De amikor megmondták hol van, azt válaszoltam:
"Köszi. Bocs, de ez elkerülte a figyelmemet."
Csak ennyit.
Ráadásul mostmár tényleg nehezen találja meg az infót, aki keresi, mert veled van tele az oldal.
Egyáltalán nem kötekedni járok ide, de nálunk nem divat a lekezelő stílus. Mi még tiszteletben tartjuk egymás véleményét és nem lehurrogjuk a másikat. Nem hiszem el, hogy veletek még soha nem fordult elő, hogy rosszul olvastatok valamit vagy átugrottatok egy véleményen. Na mindegy, Úgy látszik Ti vagytok a tökéletesek. Pedig senki nem az.
Részemről vége, többet nem kívánok hozzáfűzni.
Andi81-
De már nem sokáig.
És még az a csoda is előfordul, hogy egyetértünk.

Bocs sada!Egyszerre írtunk!

sada!Itt vagy???ördöglakat!Miért kell a gyerekeket szóba hozni?

Ki okatatott ki?Nem tehetek róla,hogy nem bírsz rendesen visszaolvasni

Te is kötekedni jársz ide?

ördöglakat
"Ez az általános iskola alsó tagzatán volt régen divat."
Az önállótlanság?
Felénk még akkor sem...
ördöglakat
Tudod, én úgy vagyok ezzel, hogy sokat, sokszor segítek, de nem szeretem, ha vki mindig mindent mástól vár és kísérletet sem tesz arra, hogy önállóan megtalálja a választ.
Ennek ellenére most is válaszoltam, de köszönöm helyett kioktatást kaptam.
Na, ezen a stíluson tényleg változtatnod kéne.
Különben előfordulhat, hogy legközelebb már senki sem válaszol.
Kevesen csípik a követelőzést.
Andi81: igazad van, hogy nem kellett volna sokat visszaolvasni, de valahogy átsiklottam rajta éjjel. Viszont nem szeretem a kioktató stílust. Ez az általános iskola alsó tagzatán volt régen divat. A gyerekeiteknek is így válaszoltok, ha többször kérdeznek meg valamit?
Pár hozászólással lejjebb sada beírta,a választ a kérdésedre.Jogos a "felháborodása",szerintem.Most nem kell oldalakat visszalapozgatni,csak pár mondatot elolvasni.Ez olyan nehéz???Minek mindent tízszer megkérdezni,mikor itt a válasz az oldalon???

Sada: nem kellene a stílusodon egy kicsit változtatni? Amennyiben csak ilyen hangsúllyal tudsz felelni valamire, akkor nekem többen légyszíves ne válaszolj. Köszi
Olvass már vissza egy kicsit, mielött kérdezel!
sada Hozzászólás - 2007. február 28. :: 17:04
Nem tudjátok-e véletlenül, hogy a régi személyes kódok játszanak-e?
Akkor ez is csak Pestieknek van?
sajnos hostest kell keresni ahhoz hogy tudj játszani pesten a szórakozóhelyeken igy megy a játék, ők osztogatják a kódokat
Olvassátok el mi van az oldal alján,szó sincs cigi kódról!
Gondolom hoszteszektől kapott kód + dobozkód kell a játékhoz. Csak tipp volt.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások