Orvvadász játék
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 11 / 26 oldal |
Még egy kérdésem van. Nincs meg a középső telefonszám. Mit kell még tennem?
Ursa: @ ment.
Előre is köszi. Mosmár publikus .
Itt balra, az adatok módosításánál teheted publikussá.
Ursa!
Amíg nem publikus az e-mail címed addig nem tudom elküldeni a t-com-os infot!
Ditke
Amíg nem publikus az e-mail címed addig nem tudom elküldeni a t-com-os infot!
Ditke
Sziasztok!
Segítenétek? hogyan lehet megszerezni a szalonnát a kutyának?
Köszi
Segítenétek? hogyan lehet megszerezni a szalonnát a kutyának?
Köszi
Szerintem a házba lehet valahogy bemenni és ott lesz a többi pont. Majd csak csinálnak vele valamit Meg a kutya mondjuk beterelhetné a teheneket a karámba, és akkor a köztük levő dolgokat is fel lehetne szedni. A szalonnasütés sem rossz. Lehet hogy el van rejtve némi hagyma is valahol? Remélem adtunk némi ötletet a programozójuknak
Szalonnát? Jó ötlet.
Lehet, hogy szalonnát kell sütni:--))
17000 pont a csúcs a családban.
Hát, lehet hogy az új proramozó szorzókat fog a "bocikák" között elhelyezni.
17000 pont a csúcs a családban.
Hát, lehet hogy az új proramozó szorzókat fog a "bocikák" között elhelyezni.
21000 pontot?
Valamit akkor nagyon elhibázott a programozójuk.
Valamit akkor nagyon elhibázott a programozójuk.
Köszi.
reácska! nem
Valakinek sikerült leszedni a házról a cuccot Csak annyi segítség kellene, hogy igen vagy nem, ne töltsem vele az időt hiába ha úgysem lehet leszedni.
többen is írtunk, de nem válaszoltak. egyik fórumtársunk felhívta őket telefonon, azt mondták neki 21000 pontot lehet elérni ebben a fordulóban, két ünnep közt lesz újra programozójuk, és utánna néz a dolognak. nos két ünnep közt már 3 nap el telt ha jól számolom, én semmi változást nem találtam.
bakot!
Írtam nekik de válaszra nem méltattak.
Írtam nekik de válaszra nem méltattak.
Sziasztok,
ez már tényleg elég gáz..., sehol a 2.számsor. Pedig már Szegednél járok:-)
Írt nekik valaki, és esetleg választ is kapott?!
Mindenkinek BUUUUUUUÉÉÉÉÉÉK!!!!
ez már tényleg elég gáz..., sehol a 2.számsor. Pedig már Szegednél járok:-)
Írt nekik valaki, és esetleg választ is kapott?!
Mindenkinek BUUUUUUUÉÉÉÉÉÉK!!!!
Jah és hiába tudom hogy mi a kulcs, és rákattintok és csak utána jelentkezek be..mindent úgy csinálok ahogy elő van írva, de semmi, nem tűnik el a karám..nem tudok bemenni
Légyszi valaki help! Nem tudom elindítani a játékot..egyik napról a másikra nem tudok olyan oldalakat megnyitni ami https-el kezdődik..és nem tudom hogy mit kéne átállítsak..int. exp-em van...(a firefox se indul el..annyi különbséggel hogy a firefoxon semmi nem indul el)
Ditke62, hofi köszönöm a segítséget, használt a csizmapakolás. Bejártam mindent, a házból és a tehenektől nem tudom felszedni a szemetet, telefonszám közepe sehol. El is ment a kedvem az egésztől :-(
Sziasztok!
Nem hiszem el, h. én vagyok pancser és nem találtam a kulcsot. Légyszi küldje el vk!!!
Köszi
Nem hiszem el, h. én vagyok pancser és nem találtam a kulcsot. Légyszi küldje el vk!!!
Köszi