Most könnyüek a kérdések.

Sziasztok kérlek segítsetek! Ezeket nem tudom:
"... az egész világ." Mindenesetre az biztos, hogy a színpadot körülvevő épületet is így hívjuk
Az UNESCO által védett objektumok, melyeket meg kellene őrizni a jövő generációi számára.
Haláluk után ide távoznak a holtak lelkei. Menny, pokol, gyehenna, nirvána, valhalla és megannyi hely vár ránk a földi lét után.
Előre is köszönöm

Szia gimilla!

ment a mél.

Valaki küldött email! Köszi!
Nagyon jó érzéssel tölt el hogy ilyen segítőkész emberek vannak!
Ezt csak úgy mondtam!

Köszi szépen petimano!
Lenne még néhány kérdésem!
-Látványos fény és hangtechnikával megbolondított extatikus tánc őrület. A DJ-k és VJ-k tetthelye.
-Zene keltésére alkalmas eszköz. Ha nincs behangolva, akkor viszont szörnyen hamis.
-Kifutott, már nem szezonális vagy túlgyártott termékek, megmaradt készletek boltja.
-Így hívjuk azt az embert, akinek nagyon-nagyon sok pénze van.
-Kiállítóhelyen található bolt, ahol szuveníreket lehet vásárolni.
Köszönöm előre is a segítséget!
Szia wins! Nem publikus a cimed nem tudunk segiteni.

Szia atilla007!

Ment a mél.?)
Szia mami11!

Ment a mél

Már többször le lett írva, hogy a megfejtéseket nem közöljük itt a fórumban, hanem privátban!
Sziasztok!
Légyszives segítsetek mert elakadtam.
--A világ irányítását magukhoz ragadó, uralkodó szervezetek. G8, SWIFT, CIA, EDS, FRB, CNN, FBI, NOB, MIT, KKK, CERN, SAS csak egy pár példa a hatalmasok közül..
-Amerikai rendfenntartó egyenruhás szervezet. Angol megnevezésük a PD vagy a Sheriff"s.
-Az egész világra kiterjedő közös gazdasági és kulturális folyamat. Gazdasági és társadalmi értelemben: a javak, tőke, munkaerő, információ és társadalmi értékek/normák stb. országok és kontinensek közötti fokozott mobilitását jelenti.
Segítségeteket előre is köszönöm.
mami11
Ha valaki tud ebben segíteni azt megköszönném.
- Látványos fény és hangtechnikával megbolondított extatikus tánc őrület. A DJ-k és VJ-k tetthelye
- Nők és férfiak évődése egymással, ami nem mindig vezet az ágyig.
Köszi
sziasztok! szeretnék egy kis segítséget kérni a következőkre:
-Ha ki kell cserélni valamit a kocsidban, mert elromlott akkor itt keresgélj!
-A világ irányítását magukhoz ragadó, uralkodó szervezetek. G8, SWIFT, CIA, EDS, FRB, CNN,stb.
-Amerikai rendfenntartó egyenruhás szervezet. Angol megnevezésük a PD vagy a Sheriff"s.
-Az egész világra kiterjedő közös gazdasági és kulturális folyamat. Gazdasági és társadalmi értelemben: a javak, tőke, munkaerő, információ és társadalmi értékek/normák stb. országok és kontinensek közötti fokozott mobilitását jelenti.
-Kiállítóhelyen található bolt, ahol szuveníreket lehet vásárolni.
-Minden, amire szükséged lehet egy jó kis vízparti lazuláshoz.
Előre is köszönöm!
Shuyin ment egy kis segítség!

Sziasztok kérlek segítsetek! Ezeket nem tudom:
-Olyan mint egy party, csak házilag szerveződik. Van házias kivitelben is, de azt a szervező lakása igencsak meg szokta sínyleni
-Sok embernek szervezett összejövetel. Általában valamilyen fontos eseményhez kapcsolódik
-Brazil tánc, amit magyarul szambának hívunk. Spanyol neve azonban…
-Klub, disco, tánc, sport, szórakozóhely és minden olyan tevékenység, amitől igazán jól érzed magad…
-Andalúz eredetű, gyökereiben főleg cigány elemeket hordozó tánc. Legfőbb jellemzője, hogy intenzív érzéseket fejez ki, ami a laikus számára színpadi toporzékolásnak hathat…
-Látványos fény és hangtechnikával megbolondított extatikus tánc őrület. A DJ-k és VJ-k tetthelye
Előre is köszönöm
Brigitt, Judit88!
Ment az email a válaszokkal!
Üdv:zs
Ja bocsi ez kincsnek szólt, elfelejtettem odaírni
Köszi, de mára már kész vagyok, ha legközelebb szükséged lesz neked is segítségre én is szívesen segítek!
aki tudja, ezekre légyszi segísen:
Látványos fény és hangtechnikával ...
Sok embernek szervezett összejövetel...
Brazil tánc, amit magyarul szambának hívunk...
köszönöm szépen!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások