jelica! Írtam!
repakecske! Ha "nem látlak", nem segítek!
Én is szeretném az 5 számban lévő rejtvényt, ha valakinek esetleg megfejtetlenül is megvan és küldene egy fotót megköszönném. Szívesen elbíbelődnék vele...
De ha csak megfejtve akad, akkor úgy is jó...
Köszönöm!
Megfejtést nem írunk ki.
Ha választ szeretnél, tedd láthatóvá az e-mail címedet.
Sziasztok! Szeretném kérni a segítségeteket! Keresem a Füles Születésnapi Extra Pályázat első fordulójának megfejtését! ( Sajnos mert az 5. számot nem sikerült megvennem.. ) Köszönöm Szépen előre is a segítséget!
ildy21!
Itt is érvényesül a mennyiség elve: többől több jön vissza. Hajdanán én a nyereményjátékozást rejtvénypályázatokkal kezdtem. Minden nap megvettem azt az újságot, folyóiratot, magazint, /az összeset!!!/ amiben beküldendő rejtvény volt. Nyertem sokat, legnagyobb egy izraeli csillagtúra volt.
Ma már csak a nyeremény-újságok rejtvényeit küldöm be /meg malacnak meg malaca/, nem gyúrok rá, néha nyer...
évtizedek óta küldöm de pár könyvön kivül semmi

" alt="

"> ne add fel
sziasztok! a vélemenyetekre lennék kiváncsi menyire lehet szerintetek nyerni a keresztrejtvényekkel? volt mar aki nyert? mert nekem honapok ota nagyon negativ!
Sziasztok! Füles évkönyv 30-31.oldalon levő rejtvényről lecsúszok,mert nincs tavalyi 3 heti Fülesem,amiben a rejtvény egy része van. Megköszönném,ha segíteni tudna valaki a megfejtéssel. Köszönöm előre is!
Én megfejtettem az idézetet, de sajnos eltünt nálunk a Füles 47. szám, szretném ha valaki elküldené!
Sziasztok,
47. Füled palyazati megfejtest emailbe el tudja valaki küldeni?
Koszi
Szia! Nekem el tudnád küldeni? klauszka76@gmail.com köszönöm szépen!
Atti67!
Ha még kell, jövő héten csütörtökön el tudom küldeni. A munkahelyemen felejtettem és még megfejtetlen.
Sziasztok, szeretném, ha valaki el tudná nekem is küldeni a Füles 2018 47. számának a rejtvényét, (megoldani én szeretném),mert sehol sem találok már újságot!
Köszönettel: Attila
Sziasztok! A Füles 2018 45. és 46. számában a 8-9 oldalon található rejtvényeket valaki el tudja juttatni az email címemre? Szeretném megfejteni, hogy részt tufjak venni az évkönyvvel párhuzamos játékban. Segítséget előre is köszönöm. (U.i: nem a megoldás érdekel, csak a rejtvény)
Kedves Zsolesz180!
Már látható vagyok, ha elküldenéd, KÖSZÖNÖM SZÉPEN!
Zsolesz180
Köszönöm szépen!!!
Nellie! Elküldtem.
Adri65! Küldeném, de nem vagy "látható".
Sziasztok! Ugyanígy jártam, én is szeretném a 45. szám rejtvényét. Előre is köszönöm!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások