gabmis10
Biztos lehet, mert a főoldalon és a szabályzatukbanis ez szerepel: "... vásárlást igazoló blokko(ka)t".
gabims, igen.
Évi** Az én Tesco blokkomon is csak 3 terméknél van kiírva a Knorr az ötből

Van ilyen Spar blokkom is. Ezeket még tartogatom, hátha menet közben még kideríti valamelyik ügyes fórumos, hogy ezeket is elfogadják

Szerintetek lehet 5 blokkot egy pályázatként úgy beküldeni, hogy mindegyiken csak egy van a kérdéses termékek közül?
A Tesco-számlákon a Knorr instant levesek (azaz pontosabban én csak a Fokhagymást vettem) előtt nem szerepel a "márkanév"

az áfás számlán ki kell részletezniük, hogy knorr paradicsomleves 2 db 179 ft. ennek kell rajta lennie. a blokkodat a boltosnak csatolnia kell a számlatömbben maradt példányhoz, hogy ne lehessen álszámlákat írni. szóval hajrá kisboltok, ott biztosabb, hogy mi van a számlán

Azokban az üzletekben, ahol a blokkon nem szerepel a termékleírás ("gyűjtő" termékfelsorolású blokk), ott tételes névreszóló ÁFÁ-s számlát lehet kérni az eladótól és azt beküldeni.
Most ez azt jelenti, hogy nem kell ott lenni hogy pl.: hogy Knorr, csak az a lényeg, hogy ne annyi legyen a szlán, hogy gyüjtő 1,stb.?
a játékszabályban azt írja,hogy a fődíjhoz vagy blokk vagy másolat kell!!!!!!!!!!!!!!
Nórika, nem gondolod jól. Ha benne vagy az első 100-ban, akkor is indulsz a fődíjért, csak akkor nem (csak) arról kapsz értesítést, hogy indulsz a fődíjért, hanem arról (is), hogy benne vagy a 100-ban. Tehát én nem kockáztatnék, bár a fődíjra az esély nem nagy, de legalább az ne vesszen el...
"..illetve abban az esetben ha az adott akciós időszak első leggyorsabb 100 sms beküldője között nem szerepel, azaz nem nyert garantált ajándékot, arról kap értesítést, hogy részt vesz a főnyereménysorsoláson .."
Ezek szerint ha nyernék Knorr garantáltat (Tesco), akkor tuti, hogy nem indulok a fődíjért? Mert akkor viszont tényleg beküldhető az Univereshez az eredeti Tesco-Knorr blokk. Jól gondolom?
annipanni, ez nem olyan játék. Itt sorsolnak a beérkezett borítékokból. Ha kisorsolnak és a pályázatod nem felel meg (mert nem az eredeti blokk van benne), egyszerűen félredobják és jön helyette a tartaléknyertes.
ellenőrizzék, hogy be lett-e küldve. mi van ha elveszik a postán? ugye erre már volt példa...
Sparban se vegyetek Knorr instant levest (Csirkek.lev.p.zs.18g - ennyi van a blokkon)
Ezt sem lehet beküldeni?
Az más. Az a tesco saját játéka volt, a saját adatbázisukat könnyen ellenőrizhették.
Az előző Tescos Knorr játékán nyertem egy szatyrot. A 4 leves azonosítható volt, viszont az instant levesre fokhagymaleves 21gram-ez szerepelt a blokkon. A szatyrot megkaptam.
istvan hozzászólását folytatnám: megeszed a terméket plusz és elrakod a vk.-okat egy következő játékra!
annipanni: akkor már ne is küld be. Kár a bélyegért.
1990 a kiemelt irányítószáma az összes Knorros, Delikátos játéknak, ha jól emlékszem.
Tehát csak ennyi:
Bp.
1990
Ebben a játékban nem fogadják el.
Jogosan.
Csak ott elég a fénymásolat, ahol sms-ben már beküldted a blokkról vmelyik azonosítót.
Ennyi erővel akár 20, 30, stb. fénymásolatot is küldhetnél egy blokkról.
hogy kell pontosan megcímezni a borítékot?
Az utca név marad ki vagy Budapest után kell írni rögtön a 1990?
én csak a fénymásolatot küldöm most is erre a játékra.
az eredeti az enyém bizonyítás végett.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások