Coke.hu - Coca-Cola nyereményjáték 2013
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 11 / 149 oldal |
Nyert már a coke.hu-n valaki? Nekem kicsit esélytelennek tűnik...
jó, tudtam én, csak jól esett a megerősítés.... akkor megnyertem a mait :-)))
An.13.
biztosan, a google-ban több kép és cikk is van.
biztosan, a google-ban több kép és cikk is van.
A Mini fridge az a mini hűtő?
nincs torlódás,mert most küldtem 10-et és mind sajnáljuk....

Meggyőztetek... !!!
" alt="
">

Paint - átérzem egy vidéki helyzetét.
" alt="
">
Susa pedig úgy látom úgy gondolja mint én - vhogy jobb érzés vmire gyűjtögetni, mint későn hozzájutni.
Próbálok rájönni mivel is történt uez - talán a pilóta kekszel. Hiába voltam Bp-i, hiába mentem tescoba, mégis vagy a játék feléig nem volt csak régi csomagolású, majd készlethiány....
Szóval nem tetszett, és kész.
Ja, meg rövid ez a coke játék (nekem legalábbis)

Susa pedig úgy látom úgy gondolja mint én - vhogy jobb érzés vmire gyűjtögetni, mint későn hozzájutni.
Próbálok rájönni mivel is történt uez - talán a pilóta kekszel. Hiába voltam Bp-i, hiába mentem tescoba, mégis vagy a játék feléig nem volt csak régi csomagolású, majd készlethiány....
Szóval nem tetszett, és kész.
Ja, meg rövid ez a coke játék (nekem legalábbis)
Miért gond az, ha áll az oldal, és a kód addig már gyűjthető? Az Apenta is így volt, és sztem jó volt így. Mire indult a játék, addigra már kb. 30 kódom volt. Inkább, mint hogy heteket veszítsen el az ember a játék idejéből, ha nagyon akar játszani, hát akkor legalább hadd tegye.
A cola egy elég népszerű gyorsan fogyó termék... hamar terül majd... és mi lett volna ha már a címkén olvasni lehet a játékot, aztán az oldal áll....?
Ahogy szokott....
Amúgy Te Pesti vagy, nem vidéki mi a gond?
" alt="
">
Ahogy szokott....
Amúgy Te Pesti vagy, nem vidéki mi a gond?

Szerintem ez egy előre át nem gondolt, nyomi játék.
Persze van akiknek kedvezni fog a szerencse, mert jó helyen laknak, de pl. a vidéki rajtolóknak nem sok reménnyel kecsegtet.
Ma direkt szétnéztem a tesco polcain.
Akciós csomagolású szinte nem is volt, és csak 1 literes kiszerelésben.
Jó lenne ha úgy indítanák a cégek a játékaikat, hogy legyen ideje a termékeknek a piacra kerülni.
Persze van akiknek kedvezni fog a szerencse, mert jó helyen laknak, de pl. a vidéki rajtolóknak nem sok reménnyel kecsegtet.
Ma direkt szétnéztem a tesco polcain.
Akciós csomagolású szinte nem is volt, és csak 1 literes kiszerelésben.
Jó lenne ha úgy indítanák a cégek a játékaikat, hogy legyen ideje a termékeknek a piacra kerülni.
Valaki találkozott már 0,5 l-es kódos Coke-val? Azon is rajta van fehér csíkban a Napi 125 nyeremény felirat?
Vagy az 1 literesen?
Mert a sima üvegekben én még nem találtam kódost...
Köszönöm előre is a választ :-)
Vagy az 1 literesen?
Mert a sima üvegekben én még nem találtam kódost...
Köszönöm előre is a választ :-)
Köszi, majd keresem.
Kétliterest vettem tegnap, ott a címke felső szélén egy fehér csíkban "Napi 125 nyeremény" felirat látható.
Hogy néz ki a kódos cola? Én még nem láttam.
Amúgy mi az a kite? Olyat is lehet nyerni...
Csak röpke fél évet... és lőn megint lehet nyerni egy minit... meg mindenféle jót...
Paint - ja. Az új colán csak egy piros kupak van. A következő játékra szerintem várhatunk soká.
" alt="
">

Most Józsi v. Béla... a Colagyárban rossz kupakokat öntött a kupakadagolóba munka közben? ...vagy direkt nem kódos kupakos Colát gyártanak? Olyat találtunk a kollégákkal az üdítőautomatából vásárolva a mhelyen...
" alt="
"> A 0,5L-es en... talán új játék lesz?
De mikoooooooor? bü...
" alt="
">

De mikoooooooor? bü...

Inkább ide:
Nem csere-bere, hanem vásárlás
Nem csere-bere, hanem vásárlás