Mit nyernék? / Ideális nyereményjáték
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 11 / 319 oldal |
Mit nyernék? Csónakot vagy Noé bárkáját...
Szeretnék az egyik játék lebonyolítóval is nyerni!
Köszönöm Fortuna, köszönöm talált patkó az elmúlt időszakot.
Legyen telefont nyerhető bármilyen játék!!!!!
Köszönöm Fortuna, köszönöm talált patkó az elmúlt időszakot.
Legyen telefont nyerhető bármilyen játék!!!!!
Kedves Fortuna! Légyszi látogass meg!!
Kedves Fortuna!
Légyszíves!!!
Vissza térhetnél hozzám!
Légyszíves!!!
Vissza térhetnél hozzám!
Verset írni nem tudok,biciklizni akarok!
" alt="
">
Fortuna,kérleeeek! Már sok éve próbálkozom!
" alt="
">

Fortuna,kérleeeek! Már sok éve próbálkozom!

KÉRLEK!
Tudom fogjam be, de milka bicó(k), Balatonos tatyi, ananászos úszógumi...
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
Bemelegítésnek..
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">

Bemelegítésnek..

Piros signál bringa.. ♡♡♡♡
Nagyon tetszik.. Itthon lassan a kerítés is fogkrémből van...
Légyszí... Köszönöm.
Nagyon tetszik.. Itthon lassan a kerítés is fogkrémből van...
Légyszí... Köszönöm.
Kedves Fortuna!
Köszönöm a mait,bár nem nyeremény,de nagyon örülök neki!!!!
" alt="
">
Köszönöm a mait,bár nem nyeremény,de nagyon örülök neki!!!!

Sonka ügyben...
(Pedig már pár emberről elhittem milyen ügyes...)
Remélem könnyebben fog sikerülni, ha azokat a játékosokat akik a netről töltötték le a képet kizárják.
(Ismét csalódás pár régi jó ember számomra, bár lassan inkább az a kérdés ki nem.)
(Ismét csalódás pár régi jó ember számomra, bár lassan inkább az a kérdés ki nem.)
Kérlek drága Fortuna ,szeretnék a pápaival az első10-ben lenni...
A holnap "jo lenne egy" megerkezett. Megy az osztozkodás es én mar magamhoz vettem BB bort mint vedoital egy kis kedvenc fütyülős palesszel meg ízesített Royal vodka. Na meg citromos borsodi... 😜 Szóval köszönjük draga Fortunank... Tenyleg oszinten köszönjük. 💕
Kedves Fortuna!
Már rég jártál nálam,
vissza térhetnél hozzám!
Már rég jártál nálam,
vissza térhetnél hozzám!
nem is tudom, hogy mikor írtam ide utoljára...
szóval jó lett volna egy nescafé hetidíj (bár még az utolsó heti nyeremény kiadó, hátha...)
nagyon szeretnék egy sütőt a gyermelyi játékán nyerni. Egy jó ideje tönkrement a miénk, azóta anélkül létezünk. Elvagyunk nélküle, de jobb lenne vele
Nagyon tetszik, hogy egyre több autónyeremény van. Már csak meg kellene nyerni egyet, mert az autónk bármikor beadhatja a kulcsot.
...és hát nem utolsósorban jó lenne egy családi utazás
bármelyik jöhet
" alt="
">
szóval jó lett volna egy nescafé hetidíj (bár még az utolsó heti nyeremény kiadó, hátha...)
nagyon szeretnék egy sütőt a gyermelyi játékán nyerni. Egy jó ideje tönkrement a miénk, azóta anélkül létezünk. Elvagyunk nélküle, de jobb lenne vele
Nagyon tetszik, hogy egyre több autónyeremény van. Már csak meg kellene nyerni egyet, mert az autónk bármikor beadhatja a kulcsot.
...és hát nem utolsósorban jó lenne egy családi utazás
bármelyik jöhet

Kedves Fortuna! Ma csak szeretném megköszönni hogy velem voltál és végre pont került egy fél éves egészségügyi hercehurca végére. Majd egyszer gondolj rám egy Wellness hétvégével ha nem túl nagy kérés, hogy kipihenhessem a sok átsírt és álmatlan éjszakát.
Köszönjük, bár azt gondoltam több lesz, de tudom fogjam be...
" alt="
">
Viszont holnap elég lenne egy...
" alt="
"> Tudom fogjam be...
" alt="
">
Kérlek... :-*

Viszont holnap elég lenne egy...

Kérlek... :-*
Kedves Fortuna!
Kérlek, 'áldj meg' egy telefonnal!
Mindent meg fogok tenni érte,ahogy eddig is mindenért amit szerettem volna. Bár azok nem mindig jöttek össze
" alt="
">
Nagyon szépen köszönöm az eddigieket!
Jó érzés ha velem vagy! :*
Kérlek, 'áldj meg' egy telefonnal!
Mindent meg fogok tenni érte,ahogy eddig is mindenért amit szerettem volna. Bár azok nem mindig jöttek össze

Nagyon szépen köszönöm az eddigieket!
Jó érzés ha velem vagy! :*
Kedves Drága Fortuna!!!!!
Ma van a szülinapom.... olyan, jó kis szülinapi ajándéknak örülnék a héten, jövőhéten.
Most is mindent megteszek èrte, ahogy szoktam!
Ajándékokban boldog szülinapot kívánok magamnak, a te segítségeddel. Utalvány, üdülés, robogó sok sok mindent tudsz adni...bármelyik lehet.
Ma van a szülinapom.... olyan, jó kis szülinapi ajándéknak örülnék a héten, jövőhéten.
Most is mindent megteszek èrte, ahogy szoktam!
Ajándékokban boldog szülinapot kívánok magamnak, a te segítségeddel. Utalvány, üdülés, robogó sok sok mindent tudsz adni...bármelyik lehet.