Anna-kút.
De vélhetően a többiben is "normális" pénztárgép vagyon.
Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 11 / 9376 oldal |
Melyikben? Van 7 is.
Lipóti
Vettem, vállalható az íze, frissen különösen.
És ami még jó, hogy tételes blokkot adtak (itt Szögedébe').
Vettem, vállalható az íze, frissen különösen.
És ami még jó, hogy tételes blokkot adtak (itt Szögedébe').
P&G flakon gyűjtős játékról tudni vmit? köszi
" alt="
">
" alt="
">Fáreó!
Nekem csak úgy engedte vasárnap, hogyha a kamerára mentem és akkot fotóztam le, azt feltöltötte. Igaz tegnap duán írtak mailt hogy nem jó a minőség így küldtem nekik csatolva a fotót
Nekem csak úgy engedte vasárnap, hogyha a kamerára mentem és akkot fotóztam le, azt feltöltötte. Igaz tegnap duán írtak mailt hogy nem jó a minőség így küldtem nekik csatolva a fotót
Lidl xixo csütörtökön indul
Ti tudtok képet feltölteni a blokkról az Algida oldalon a Carte Dor fagyiról?
Vasárnap 1x sikerült,azóta sem engedi a képfeltöltést mobilokról, iPhone és Androidosról se 3-4 különböző böngészőből, egyikből sem engedi.
Mi lehet a gond vagy másnak hogy sikerült?
Vasárnap 1x sikerült,azóta sem engedi a képfeltöltést mobilokról, iPhone és Androidosról se 3-4 különböző böngészőből, egyikből sem engedi.
Mi lehet a gond vagy másnak hogy sikerült?
Lidl - Xixo linkje nekem "nem jól működik"!
Elsőre a 2025ös játék jött be, azt követően pedig már csak az ügyfélszolgálat elérhetőségei.
Elsőre a 2025ös játék jött be, azt követően pedig már csak az ügyfélszolgálat elérhetőségei.
Tamaass9696
Mielőtt hirdetést adsz fel, előbb tedd publikussá a profilodban az e-mail címedet.
Mielőtt hirdetést adsz fel, előbb tedd publikussá a profilodban az e-mail címedet.
Na, remek.
Jól elrejtették...
Az első bekezdéseknél kerestem. Ott hivatkoznak a 9. pontra, de azért, hogy a 9. pontban meghatározott weboldalra ellátogassunk.
A lényegi kérdéseket (mit kell venni, mennyit, hol) a jsz elején szokták írni, nem az adózási információk után...
Jól elrejtették...
Az első bekezdéseknél kerestem. Ott hivatkoznak a 9. pontra, de azért, hogy a 9. pontban meghatározott weboldalra ellátogassunk.
A lényegi kérdéseket (mit kell venni, mennyit, hol) a jsz elején szokták írni, nem az adózási információk után...
9.pont.
Én ezt látom:
https://lipotinyeremenyjatek.hu/nyeremenyjatek-sz
abalyzat
És ebben nincs...
https://lipotinyeremenyjatek.hu/nyeremenyjatek-sz
abalyzat
És ebben nincs...
evike69
Köszönöm szépen,akkor várom 😊
Köszönöm szépen,akkor várom 😊
Bocs az elírásért. Benne van.
Venne van a szabályzatban.
A játékban való részvétel menete a következő:
"1. A Játékosnak a nyereményjáték időszaka alatt A.GERE kovászos szőlőmagos veknit kell vásárolnia."
A játékban való részvétel menete a következő:
"1. A Játékosnak a nyereményjáték időszaka alatt A.GERE kovászos szőlőmagos veknit kell vásárolnia."
Aranyoskicsi
Még én sem kaptam meg a Tesco Sió nyereményt
Még én sem kaptam meg a Tesco Sió nyereményt
A Lipótihoz:
A jsz nagyon jó, csak pont az nincs benne, hogy mit kell vásárolni, vagy legalábbis így első olvasatra nem leltem benne...
Továbbá feltételezem, hogy a Lipótinál nincs tételes blokk, így ha veszel szőlőmagos veknit, nem lesz rajta a nyugtán az árumegnevezés.
Így érdemes a blokkal együtt a terméket is lefényképezni.
A jsz nagyon jó, csak pont az nincs benne, hogy mit kell vásárolni, vagy legalábbis így első olvasatra nem leltem benne...
Továbbá feltételezem, hogy a Lipótinál nincs tételes blokk, így ha veszel szőlőmagos veknit, nem lesz rajta a nyugtán az árumegnevezés.
Így érdemes a blokkal együtt a terméket is lefényképezni.
Sziasztok! A maxxon-nal kapcsolatban lenne kérdésem. A Tesco sió játékon aki nyert már megkapta a nyereményét? Holnapután telik le a 70 nap. Így szokta kiküldeni? Addig nem akarom Őket háborgatni. Köszönöm szépen 😊
Persze, hogy el fogom olvasni, de ha ez lesz abban is, akkor az nonszensz kategória. Épeszű ember nem vesz 20 terméket egyszerre dupla esélyért.
Ám az is lehet, hogy a reklámújságban vagy boltban kihelyezett promós felületen írtak el valamit... Volt már rá nem egy példa.
Ám az is lehet, hogy a reklámújságban vagy boltban kihelyezett promós felületen írtak el valamit... Volt már rá nem egy példa.
És ez is:
"Az itt található információk csak tájékoztató jellegűek, a pontos részletekért olvasd el a hivatalos játékszabályzatot."
Reklám újságból a hír és várd meg a hivatalost, a pontos részletek ismerete nélkül ne túráztasd az agyadat!
"Az itt található információk csak tájékoztató jellegűek, a pontos részletekért olvasd el a hivatalos játékszabályzatot."
Reklám újságból a hír és várd meg a hivatalost, a pontos részletek ismerete nélkül ne túráztasd az agyadat!