Milka
A jsz szerint csak AP kódot kell rögzíteni...
Érdekes...
Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 11 / 9330 oldal |
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
marcsi8 én ápr.10.- én megkaptam a chiot a screvotól .
A wny tényleg beteg.
Nekem a wny főoldal nem nyílik meg, hibakód van. Lindt nyuszit tudtam feltölteni.
2 oldalról beszéltek párhuzamosan:
a wny-ről
és a Lindt arany nyusziról.
a wny-ről
és a Lindt arany nyusziról.
Nálam sem müködik, semmit nem tudok feltölteni 😡
Sziasztok! Nálam már egy ideje nem jön be a főoldal, server error hibát ír. Csak a fórumra tudok belépni. Másnál jól működik?
Fáreó
Nekem sikerült két nyugtát is regisztrálni az elmúlt néhány percben!
Nekem sikerült két nyugtát is regisztrálni az elmúlt néhány percben!
Már nem műxik a Lindt arany nyuszis feltöltés? azt írja 1 blokkot csak 1x lehet feltölteni, ezt a blokkot még nem próbáltam.
2 új blokkal is ugyanez történt.
Illetve ha feltöltöttem a fotót beküldés előtt eltűnik,újra töltöm a képet akkor meg a fent írtakat jelzi.
Ma meddig hány óráig lehet(ett) játszani?
2 új blokkal is ugyanez történt.
Illetve ha feltöltöttem a fotót beküldés előtt eltűnik,újra töltöm a képet akkor meg a fent írtakat jelzi.
Ma meddig hány óráig lehet(ett) játszani?
Lyvia, sada! Köszönöm szépen!
marcsi8
Igen, én is várom, de még csak előkészítették a csomagot az értesítés szerint, futárnak még nem adták át.
Igen, én is várom, de még csak előkészítették a csomagot az értesítés szerint, futárnak még nem adták át.
Jelezték, h csomagot fognak feladni, de még nem tették meg.
A jó munkához idő kell,
a rosszhoz még több.
" alt="
">
A jó munkához idő kell,
a rosszhoz még több.
" alt="
">Srevon nyert Chio chipszet vàr még valaki,mert értesítés az jött több mint egy hete de csomag még nem.
A csokira kattintottál?
VAlaki próbált már mars twix stb játszani? nálam nem müködik.
Bocsánat anyoka 😅
anyuka igen és ez így szabálytalan is mivel a jsz nem tartjak be. Ha nincs fődíj se lehet ilyet megtenni . Bezzeg ha mi hibáznank rögtön kibuvok lennének felsorolva. Ma ismét írtam nekik mivel semmit nem válaszoltak holott a játék utolsó napján egyből írtam nekik és az se most volt már ....
Kíváncsi leszek a válaszra mert így ha nem is olyan sok de pár pályazatom bukta
Kíváncsi leszek a válaszra mert így ha nem is olyan sok de pár pályazatom bukta
Az összes coca-cola játék az utóbbi időben akkor zárt le amikor az utolsó napi díj kiment. Sajnos nem veszik figyelembe, hogy a fődíjért még lehetne játszani.
Az oldalukon az van hogy 2026.12.31 viszont a jsz. Már azt írja 2027.12.31. és ez a valós mert a kártya is 24 hónapot ír. Elég bénán csináltak az oldalt ráadasul hamarabb zárták le a játékot is! A mai napig nem kaptam választ hogy ha egyszer 18 óráig tart a játék akkor 17 órakkor miért is nem tudtam már feltölteni és megjátszani a pályázataimat ?!!!
Megnéztem a kártyán/ mert van már megküldött / ott van rajta 24 hónapig felhasználható