Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 11 / 9362 oldal |
Volt aki tegnap kapott Mizo - SPAR különdíjról e-mailt?
Köszönöm sada, valószínű az lesz, csak kettőt vártam. De egye fene legyen három. 😉
Tibit csinálták.
Creative Flow Agency Kft. mit küldhet, tudja valaki? Jött három értesítés is. Köszönöm!
Trey, ne vedd magadra! Tudálékoskodik, az a vásárlók példánya.
Vagy gyűjti, vagy a trehányságukat vette magára. Pedig ez nekik is segítség,nincs szanaszét.
" alt="
">
Vagy gyűjti, vagy a trehányságukat vette magára. Pedig ez nekik is segítség,nincs szanaszét.
" alt="
">Kis türelmetlen!
" alt="
">
Igen, lassú.
" alt="
">
Igen, lassú.
elnézést, de valahogy nehezen mozdult az oldal és többször nyomtam
A kijelentkezés alatt van az "Adataim módosítása". Ott.
Mindjárt 12X?
" alt="
">
" alt="
">hogy lehet a regisztrációmnál az email címet módosítani?
Mizo elkezdte küldeni az értesítöket 😄
Köszi! Érdekes hogy pont a Screvo nem tartja be a saját szabályait, de nekünk kb. jogorvoslati lehetőségünk nincs, ha valamit elrontunk(pl. elmosódott a blokk fotózása)
Weber!
Márciusban nyertem a Screvon Dechatlon utit, már majdnem lemondtam róla, múlt héten küldték a kódot e-mailen.
Márciusban nyertem a Screvon Dechatlon utit, már majdnem lemondtam róla, múlt héten küldték a kódot e-mailen.
nem játszik a nimmt
Toffefee, Knoppers ,Werthers Originál
egyikbe se tartozik bele az külön márka, az most nem játszik.
egyikbe se tartozik bele az külön márka, az most nem játszik.
Toffefee, Knoppers ,Werthers Originál játéknál hol tudom kiválasztani a Nimm2-t?
Mert olyan nincs vagy csak ez a 3 játszik, nem világos.
Mert olyan nincs vagy csak ez a 3 játszik, nem világos.
Magának gyűjti azért szólt 🤣
Nem tilos.
Hívjon rendőrt!
" alt="
">
Hívjon rendőrt!
" alt="
">Sziasztok! Lehet bugyuta dolog vagy kérdés, mai napon boltban megláttam pár blokkot a kasszánál, gondoltam elviszem erre az eladó mogorva hangon rám szólt már -már kiabálva, hogy nem lehet elvinni. Kicsit kellemetlen volt, veletek történt hasonló? Mennyire "tilos" elvinni ezeket? Köszi előre is válaszotokat.
Köszi Vivcu22. akkor még reménykedem. A Cocával eddig még sosem nyertem, pedig szeretjük.