Archivum - Kérdések és válaszok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 11 / 1789 oldal |
Már mindenki megkapta a Palmolive napozógyékényt? Ha igen, hol érdeklődhetek, hogy én még nem kaptam?
Lehet, hogy nem csak engem érint : Megkérdeztem a Házi Piros Paprika Kft-től és a Vito ételízesítő vonalkódja is játszik a HA játékon.
A Karaván játékban vajon több nem nyert papírt is vissza lehet küldeni egy borítékban?
bocsika,de a coopos újságban ez van a henkellel kapcsolatban:
különdíj:vásároljon a COOP üzleteiben 2007.május 30-június 11 között és az első 200 helyes sms beküldő nyer garantáltat.
szvsz,hiába kezdődik május 7.én ,ha mindegy lenne akkor nem írták volna a május 30-át.
de mindenki úgy csinálja ahogy neki tetszik.
engem nem érint.
különdíj:vásároljon a COOP üzleteiben 2007.május 30-június 11 között és az első 200 helyes sms beküldő nyer garantáltat.
szvsz,hiába kezdődik május 7.én ,ha mindegy lenne akkor nem írták volna a május 30-át.
de mindenki úgy csinálja ahogy neki tetszik.
engem nem érint.
Samidala: köszi
Éva44: hát remélem nézni fogják a nyertes blokkok vásárlásának idejét,mert a Coop szórólapon zárójelben az van,hogy május30
Éva44: hát remélem nézni fogják a nyertes blokkok vásárlásának idejét,mert a Coop szórólapon zárójelben az van,hogy május30
törpi!
A királyi lakomáról nálam sincs semmi hir :-(
A királyi lakomáról nálam sincs semmi hir :-(
A fornetti kártyákkal kapcsolatban mondanám, hogy a kártyával együtt mindenki megkapja a részletes tájékoztatót is a borítékban arról, hogy mikortól és meddig várják a három különböző színű kártyákat a fődíjra!
Szerintem elég, ha az akció ideje alatt veszed: vmikor 05.07-től.
A Schwarzkopf&Henkel játéknál, a játék kezdetének napján kell vásárolnom/ pl. a coopban máj.30.án/, és 9 órakor beküldenem smsben az ap számot hogy benne legyek az első 200ban?vagy pl. előző nap is vehetek Schwarzkopf&Henkel terméket?
Én előbb válaszoltam.
Sada,
köszi, a levél nem jött át, akkor valahol kering...
köszi, a levél nem jött át, akkor valahol kering...
Maciimado
Én igen. Nekünk fix.
Én igen. Nekünk fix.

Rea és Sada,
írtam Nektek délelőtt, megkaptátok?
írtam Nektek délelőtt, megkaptátok?
Annipanni: írtal e-mailt a sörrel kapcsolatban.
Arany Ászoknál nem a kis cimkét kell gyűjteni a nyakánál, hanem a hátcimkét.
a királyi lakomát már megkaptátok?
Sada, igen jöhet
Pedig úgy örütlem, hogy végre valamit én segíthetek

Pedig úgy örütlem, hogy végre valamit én segíthetek

két kérdésem is lenne.
1. knorr ízbomba garantált nyertesei vannak valahol?
2. arany ászoknál most a hátcimkét kell gyűjteni, vagy azt, amin rajta van, hogy ez a hétfői,..., vasárnapi söröm?
köszi ha valaki tud segíteni
1. knorr ízbomba garantált nyertesei vannak valahol?
2. arany ászoknál most a hátcimkét kell gyűjteni, vagy azt, amin rajta van, hogy ez a hétfői,..., vasárnapi söröm?
köszi ha valaki tud segíteni
Galeria
Egy kávét?
Elöbb olvass, aztán reklamálj!
Én jól írtam:
14:37: július a silver kártyás válasz;
16:37 : június a sarkos válasz.
Egy kávét?

Én jól írtam:
14:37: július a silver kártyás válasz;
16:37 : június a sarkos válasz.
Sada, az nem jó úgy, a kis papíron mindig írják, hogy csak júliusban lehet küldeni!!