Archivum - Pall Mall cigaretta
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 11 / 319 oldal |
Radzsi! Ezer hála, és köszönet! Szuper a termosz, és a bögre is!
Az Árpád úton a kórházzal majdnem szemben, kicsit vissza a központ felé van egy faház kisbolt. A panelek között.
Marty04: Újpesten hol, ha nem titok.
Már van néhány helyen öngyújtóval összecsomagolt cigi. Egy cigi, egy gyújtó. Én Újpesten vettem. Kék a gyújtó.
Örülök, hogy segíthettem
Igen, sajnos a jó ajándékokból mindig keveset kapunk. Nem értem, hogy miért? Pedig a vásárlók is jobban járnának, meg a hostessek is. De tudod, így az élet túl egyszerű lenne
Igen, sajnos a jó ajándékokból mindig keveset kapunk. Nem értem, hogy miért? Pedig a vásárlók is jobban járnának, meg a hostessek is. De tudod, így az élet túl egyszerű lenne
Köszi Radzsi!
Ma a Borároson sikerült szereznem egy táskát és egy termoszt!Szupi!
Mégegyszer köszi
Ma a Borároson sikerült szereznem egy táskát és egy termoszt!Szupi!
Mégegyszer köszi
Köszi Radzsi! Megkeresem!
Szerintem ez durva,hogy a jobb ajándékokból 2-2 db van.Amiket én csináltam promóciók,ott szinte kifogyhatatlan volt a készlet.Nem érné meg nekik,több ajándékot kinálni?
A Borároson a Trafik nevű trafikban Fú hogy is magyarázzam el.... Ha a 4-es 6-os villamostól lemész, akkor szemben lesz egy, de az nem az, hanem még egy szintet (jobbra) lejjebb kell menni. Ott lesz szemben egy Relay, és ott kell jobbra fordulni. Szóval arra kell menni, ahol a 2-es villamoshoz kell felmenni. Egy wc és egy kocsma volt szemben.
Vácon pedig, sajnos nem tudom, hogy posta van-e a közelben. Azt tudom, hogy kocsival úgy kell menni, hogy amikor a Kaiser's felől beérek Vácra, akkor a MOL kút után befordulok balra és utána a köv. utcán rögtön jobbra és ott van valahol.... Örülnék ha jönnétek! csak siessetek, mert, amint már írtam táskából és termoszból 2-2 darab van....
Vácon pedig, sajnos nem tudom, hogy posta van-e a közelben. Azt tudom, hogy kocsival úgy kell menni, hogy amikor a Kaiser's felől beérek Vácra, akkor a MOL kút után befordulok balra és utána a köv. utcán rögtön jobbra és ott van valahol.... Örülnék ha jönnétek! csak siessetek, mert, amint már írtam táskából és termoszból 2-2 darab van....
Radzsi! A Földváry téri Coop az, amelyik a kisposta mellett van valahol Vácon?
A Borároson van egy halom trafik. Melyikben leszel?
Köszönöm a segítségedet!Megpróbálok holnap 3ra odaérni!Remélem lesz valami jó dolog!Majd megírom!
Szia! Igen, holnap is 15:00-tól 19:00-ig lesz pormó a Boráros téren a Trafikban. Egy dobozért: bögre vagy öngyújtó, két dobozért: termosz vagy sporttáska. Viszont ha termoszt vagy sporttáskát szeretnél akkor nagyon siess és háromra legyél ott, mert ma már négykor csak bögrém és öngyújtóm volt. Mondanám, hogy félre teszek Neked egyet, de nem én fogok ott holnap dolgozni.
Ha pedig több ajándékot szeretnél, akkor nagyon óvatossak legyetek, mert ma volt ellenőrzésem, nem is egy.
Ha pedig több ajándékot szeretnél, akkor nagyon óvatossak legyetek, mert ma volt ellenőrzésem, nem is egy.
Szia Radzsi!
Holnap is 15:00től 19:00ig lesznek a Boráros téren?És hol? A trafikban?Hány dobozt kell venni, hogy termoszt, bögrét vagy táskát kapjak?Írj légyszi!
köszi
Holnap is 15:00től 19:00ig lesznek a Boráros téren?És hol? A trafikban?Hány dobozt kell venni, hogy termoszt, bögrét vagy táskát kapjak?Írj légyszi!
köszi
Radzsi, írnál privit? Én nem tudok neked...
Babakocsis nő??? ez a legújabb
Egyébként holnap is lesz a Boráros téren promó.
2 hét múlva meg kezdődik a multi (majd arról is írok ide, hogy le ne maradjatok semmi infóról )
Egyébként holnap is lesz a Boráros téren promó.
2 hét múlva meg kezdődik a multi (majd arról is írok ide, hogy le ne maradjatok semmi infóról )
Köszi Radzsi a választ
Radzsi
Köszi akkor nem lesz termoszom, nem érek be Vácra addigra sajna!
De azért köszi, a bögrére rá hajtok!
Köszi akkor nem lesz termoszom, nem érek be Vácra addigra sajna!
De azért köszi, a bögrére rá hajtok!
Radzsi: Vigyázz a babakocsis nőkkel, most az jár állítólag ellenőrizni, nem szólíthatod meg, csak ha ő érdeklődik!
Ja és még valami: Ma 15:00-19:00ig a Boráros téri aluljáróban lévő trafficban is van promó.