Köszi előre is.
Tegnap pedig az Orsi megigérte hogy este mindenképpen ott lesz az email, kettő címet is megadtam neki.
evelin57, bubus
Este otthon leszek, akkor áttudom küldeniaz e-mailt. Hamarabb sajnos nem.
Sbetty:igen,egyre többen. mert sok Fórumosnak nem jó valamiért az időpont...stb.

szóval nem lesz üres a Fórum

Engem ez a téma nem érintett, ezért nem is olvastam. Most kíváncsiságból mégis megtettem. Egy kérdésem lenne: Marad itthon valaki??

Sziasztok még én sem kaptam semmit, átküldené valaki, előre is kösz.
Én még nem kaptam semmit

Átküldené valaki ezt a tájékoztatót?
Nem velem van a gond, hanem aki helyettem megy. Nem bírja felfogni, hogy mehet!!!
"A LEDO nyereményjáték nyerteseinek horvátországi utastájékoztatóját mellékletben küldjük.
Külön, névre szóló vouchereket nem adunk ki, a regisztrált utasok név szerint jelentkezhetnek a megadott felszállási helyen a Car Tour képviselőjénél (csoportkísérőnél), illetve egyéni utasaink a Zelena Laguna recepcióján."
Mindenki megkapta már emailban a részvételi jegyét?
Ti melyik szállóba kaptatok részvételi jegyet a miénk a Hotel Delfinbe szól
Tuti nem megyünk Porecbe(haláleset,műtét, most meg kötőhártya...mi jöhet még?), ha még érdekelne valakit egy minimum árért eladó
Ezen a számon érdeklődjek?
Tel.: (1) 881-7434
Ha nem az adott banból indítod az utalást, az csak holnapután ér oda.
Szerintem már nem jó. De a helyszínen is lehet fizetni.
Hívd fel Riba Orsolyát, kérdezz rá!
sada
Ok! Értettem.
Hozzánk nemrégiben megérkezett a részvételi jegy (e-mail). Lehet kuksizni a postaládákat.
Akkor már nem lehet befizetni a barlangos kirándulás díját?
Holnap szerettük volna.Szerintetek átutaljam még holnap?
Bacchus
Du döglődött a wny. Volt, ami 3x megjelent, más egyszer sem..
De minden jó, ha jó a vége, most működik.
Ma voltam benn az irodában rendezni a különprogramot és beszéltem én is a hölggyel. (Élőben is nagyon kedves, segítőkész.) Azt mondta, hogy ma délutánra várják a részvételi jegyeket és azt követően kiértesítenek mindenkit. Akik megadtak e-mail címet, azokat e-mailben, a többieket elsőbbségi ajánlott levélben. Egyéb infók. A létszám 210 fő, 3 busz megy. Azok biztosan egy buszon lesznek, akik nem akarnak külön programon részt venni. (Ez mondjuk logikus.) Láttam, hogy a megállókat korábban már beírtátok. A tervezett indulás reggel 8 óra. Ez nem volt végleges az útközben felszállók számától is függ még. A buszokra készítenek előzetesen ülésrendet (hogy ne legyen felszálláskor felesleges tolongás), ám ha mindenki elfoglalta a helyét, akkor lehet cserélgetni. Érdeklődtem helyi internet elérhetőségről, de konkrét választ választ sajnos nem kaptam. Azért valószínűleg lesz a közelben.
(Ezeket a dolgokat egyszer kora délután is beírtam, de nem látszik. Remélem csak technikai okok miatt.)
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások