Lipton webes kód:
MW262D5385
Aki felhasználja, mindenképp írja be!!
Lipton játék
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 11 / 40 oldal |
lipton kódok elfogytak.
Van 3 lipton netes kódom,ha valakit érdekel írjon a mailomra. Még kicsit vagyok ,utána csak reggel.
Bocsi, nem volt szándékos. Legközelebb majd mailben érdeklődök.
köszönöm a segítséget.
Szilvi77 is beírta a választ....azt mégsem törölték...
Erre az oldalra NEM írunk be megoldásokat.
Ha segíteni akarsz neki, írd meg e-mailben.
Ha segíteni akarsz neki, írd meg e-mailben.
ki törli a hozzászólásaimat?
7körül is írtam vkinek a választ,és már nincs ott...
7körül is írtam vkinek a választ,és már nincs ott...
naon szivesen
Nekem is sikerült végigmennem.
Sziasztok! Jó éjszakát!
Sziasztok! Jó éjszakát!
Megvan! A jobb felső sarokban a pici fát nem találtam. Köszönöm a segítséget, sok sikert nektek is!
bocsi, most látom, hogy mégsem, csak most jutottam el odáig.
mareee
Van egy jobb felső sarok egy pici fa. Kicsit alatta, balara (a nagy fás részben van egy) A POstaláda vagy minek nincs meg a szára, van egy bal oldalt fent a nagy fán. ÉS még kb jobb oldalt középen a leveleknél?egy árnyék nem úgy van.Nemtom mennyiretudtam segiteni
Van egy jobb felső sarok egy pici fa. Kicsit alatta, balara (a nagy fás részben van egy) A POstaláda vagy minek nincs meg a szára, van egy bal oldalt fent a nagy fán. ÉS még kb jobb oldalt középen a leveleknél?egy árnyék nem úgy van.Nemtom mennyiretudtam segiteni
Akkor nem tudom, lehet, hogy nem jól írtam!? A haladó szintre gondolok, itt tartok, és ezen egyáltalán nincsenek emberek.
arról írtam
682
Köszi Szilvi. Ez már megvan, én a következőre gondoltam, a nagy zöld tájasra.
bal alsó sarok, fehér ruhán felírat, egyik ruha újja más színű, bal képről hiányzik egy ember, út felső része felé
Én sem találom a 3. szint utolsó feladatában az 5. eltérést. Tudna vki segíteni? Előre is köszönöm
h vki végigvitte mindent,és van új kódja,h kezdheti újra?