Pozitív tapasztalatok, pozitív élmények
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 11 / 244 oldal |
Jönnek a Nivea strandtáskák is, a többi után.
Aranyoskicsi!
wilkinson.style
wilkinson.style
Péntek
Ez szuper, hátha sikerül
" alt="
"> Azt megkérdezhetem, hogy hol lehet ezt látni? Köszönöm szépen
" alt="
">
Ez szuper, hátha sikerül

Szerintem a Wilkinson-nal minden elfogadott pályázat kell, hogy nyerjen, mert 250 nyeremény van és 189 pályázat.
Sok szerencsét!
Sok szerencsét!
Nádudvari ma jóváírta a 08.15. után feltöltött blokkjaimat
" alt="
">

(Most beszélt Pity velük hívogatják az összes (20) nyertest, mindenki 0st kapott.)
Lidl-Henkel problémát nekünk megoldották, már rátették az 50 000t.
Nézze meg mindenki aki nyert, mert 2 nyertesnek 0s lett, lehet a többi is.
Nézze meg mindenki aki nyert, mert 2 nyertesnek 0s lett, lehet a többi is.
Vágási Feri
Ez számomra abszolút pozitív. Végre egy cég, aki lelkiismeretesen végzi munkáját. Többi is követhetné példájukat!
" alt="
">
Ez számomra abszolút pozitív. Végre egy cég, aki lelkiismeretesen végzi munkáját. Többi is követhetné példájukat!

Reáltól e-mail ,mehetek átvenni a vászontáskát
" alt="
">

Milyen jó reggelt?
" alt="
"> Hétvége van, ez nekem jó éjt...
" alt="
">
Azt hittem van vmi jó ötleted? Írjad ne kímélj...
(Ti, hogy bírtok ilyen korán kelni? Mindjárt jön a modi is, én akkor se kelek korán szívesen ha fizetnek érte.) Csak duzzogva.

Azt hittem van vmi jó ötleted? Írjad ne kímélj...
(Ti, hogy bírtok ilyen korán kelni? Mindjárt jön a modi is, én akkor se kelek korán szívesen ha fizetnek érte.) Csak duzzogva.
Paintuci! Jó reggelt!
Ugyanaz a cég vette meg a Nebula /Pringles/ projektorokat is, 150ezer/db áron prezentációkhoz.
Ugyanaz a cég vette meg a Nebula /Pringles/ projektorokat is, 150ezer/db áron prezentációkhoz.
(...és ez a fejlesztés még ingyen van.)
Nem veszekedni és kötekedni akarok, csak fejleszteni kellene ezt az oldalt.
Látom nem jönnek azok az ötletek.
" alt="
">
Pedig jó lenne.
Javaslatom még az lenne nyissunk egy burn/monster topicot ahol 56szorra is el tudnánk tanakodni azon vajon sorsol vagy pedig zsűri dönt és hogyan, vagy inkább ahol szöveget írogatnánk segítve talán egymást vhogy hátha egyszer nyerünk már évek múltán is.
Kellene egy nagyon problémás játékok topic is, ahol például ezt a fagyis játékot beírnánk, illetve azt, ha vki nyer kisebb díjat, nem nyerhet közép, illetve felsőbb kategóriás díjat. Tudom ott van a negatív topic erre de ott ömlesztve megy minden a fától néha nem látni az erdőt. Hátha erre jár vki a szervezők/lebonyolítok közül és jól elolvassa, aztán majd csak lesz vmi.
A főoldalon lehetne egy olyan rész esetleg tudunk a játékról de később indul? Volt beleszaladtunk nem indult még el, azt vettünk. Tudom figyeljek/jünk jobban.
Aztán főoldal, ha van egy hiba ne utolsó pillanatban legyen már szólva ha észreveszed.
Fel kellene tüntetni jó látható helyre az oldal csak tájékoztató jellegű, felelőséget nem vállalunk.
A békesség kedvéért ha van 120db akármilyen blokkod ne írj darabszámot. Írd azt van ilyen meg olyan blokkom.
Ha van 85db coccolino törid cserére, mi lenne ha oda sem írnál darabszámot. Csak annyit van coccolino törim.
Ezek csak ötletek, persze az enyém, és tudjuk nem jó, mert az enyém, de hátha. Én csak reménykedem hátha...

Pedig jó lenne.
Javaslatom még az lenne nyissunk egy burn/monster topicot ahol 56szorra is el tudnánk tanakodni azon vajon sorsol vagy pedig zsűri dönt és hogyan, vagy inkább ahol szöveget írogatnánk segítve talán egymást vhogy hátha egyszer nyerünk már évek múltán is.
Kellene egy nagyon problémás játékok topic is, ahol például ezt a fagyis játékot beírnánk, illetve azt, ha vki nyer kisebb díjat, nem nyerhet közép, illetve felsőbb kategóriás díjat. Tudom ott van a negatív topic erre de ott ömlesztve megy minden a fától néha nem látni az erdőt. Hátha erre jár vki a szervezők/lebonyolítok közül és jól elolvassa, aztán majd csak lesz vmi.
A főoldalon lehetne egy olyan rész esetleg tudunk a játékról de később indul? Volt beleszaladtunk nem indult még el, azt vettünk. Tudom figyeljek/jünk jobban.
Aztán főoldal, ha van egy hiba ne utolsó pillanatban legyen már szólva ha észreveszed.
Fel kellene tüntetni jó látható helyre az oldal csak tájékoztató jellegű, felelőséget nem vállalunk.
A békesség kedvéért ha van 120db akármilyen blokkod ne írj darabszámot. Írd azt van ilyen meg olyan blokkom.
Ha van 85db coccolino törid cserére, mi lenne ha oda sem írnál darabszámot. Csak annyit van coccolino törim.
Ezek csak ötletek, persze az enyém, és tudjuk nem jó, mert az enyém, de hátha. Én csak reménykedem hátha...
Egy nemesfémes cég vette meg 1milláért, reklámok gyártására. A többit privátban.
(Péntek: küld el nekem is mit nyertél ha gondolod... legközelebb meg ha észreveszed a burn oldal hibás (mert nem mindegy 1 vagy 2 burn kell egy játékhoz) ne az utolsó előtti nap szólj, ugyanígy ne az utolsó előtti nap írj be egy pringles játékot. )
Aztán annak a 1,5 millás drónnak mi lett a sorsa? Sikerült eladni, vagy bejárod vele a környéket?
" alt="
">
(Nekem is kellene egy drón mert házunkba lecserélték a tetőt, de a szomszédom azt mondja nem teljesen,
" alt="
"> pedig arról volt szó.
Meg akarnám nézni, mert ha nem teljesen meglesz a téli tüzelő, közös képviselő író asztalát felaprítjuk, hiszen a gázzal való fűtés igazán bizonytalan a jövőt tekintve. )
Aztán annak a 1,5 millás drónnak mi lett a sorsa? Sikerült eladni, vagy bejárod vele a környéket?

(Nekem is kellene egy drón mert házunkba lecserélték a tetőt, de a szomszédom azt mondja nem teljesen,

Meg akarnám nézni, mert ha nem teljesen meglesz a téli tüzelő, közös képviselő író asztalát felaprítjuk, hiszen a gázzal való fűtés igazán bizonytalan a jövőt tekintve. )
néz=nézd
(Egyébként másnál is vannak "klánok," akik a kiguberált blokkjaikat többször feltöltik, sőt olyanok is vannak akik a lány és asszony neveiken is nyernek egy játékon belül, ők majd be is írják mit, és mennyit nyertek, tudjuk is, hogy hogyan, és azzal minden rendben van. Arra lennék kíváncsi, hogy működik ezen az oldalon a moderációs logika, mi alapján van az eldöntve ez maradhat, az nem? Gondolom első körben néz meg ki írta, meg a szimpátia?)
Figyeljetek az pedig, hogy bizonyos kor felett már nem jut más élvezet pedig igencsak személyeskedés! ...és az az igazi taplóság, nem az, hogy kinek milyen vicces neve van.
Ez kb. az én hány kiló vagyok és Pitypangnak hány foga van.
...és a vicc nem lett törölve, de ha odafelé személyeskedünk akkor pl. én vagyok a bunkó, paraszt meg sada rám is ír.
Fejezzük be a vannak egyenlők és egyenlőbbek.
...és nem először olvasom azt is sokan az illető korával viccelnek, bakker ha szerencséd van Te is meg öregszel.
Ráadásul kamu regeken piszkálódtok.
Mindenkinek van egy személyisége, sajnos azon nem tudsz változtatni az úgy marad.
Péntek ilyen, Vágási olyan, sada amolyan, néha nehéz elviselni de muszáj.
Tudjuk én ordenáré, tapló, paraszt vagyok, most azét próbáltam kedvesen írni.
sada legyetek kedvesek vegyétek bele a korral való személyeskedést is abba amit múltkor írtam.
sada főleg te, aki közel egyidős lehetsz a lent említettel...
De mivel Pénteket nem kedveled ezért bent hagyod.
Továbbá legyen szabályzat:
Kötelező nem kötelező egy játékot beírni...
Ha nem írod be ne is írd mit nyertél, sőt akár a cserébe sem kéne beírni.
Ne add annyi áron mint az üzletben.
Ne dikekedj vele mennyi blokkot találtál...
...és sorolhatnám. Jöhetnek az ötletek.
Társ oldalakon vannak szabályok. Az tartja a világot össze, a káosztól.
Pusszantyú!
Ez kb. az én hány kiló vagyok és Pitypangnak hány foga van.
...és a vicc nem lett törölve, de ha odafelé személyeskedünk akkor pl. én vagyok a bunkó, paraszt meg sada rám is ír.
Fejezzük be a vannak egyenlők és egyenlőbbek.
...és nem először olvasom azt is sokan az illető korával viccelnek, bakker ha szerencséd van Te is meg öregszel.
Ráadásul kamu regeken piszkálódtok.
Mindenkinek van egy személyisége, sajnos azon nem tudsz változtatni az úgy marad.
Péntek ilyen, Vágási olyan, sada amolyan, néha nehéz elviselni de muszáj.
Tudjuk én ordenáré, tapló, paraszt vagyok, most azét próbáltam kedvesen írni.
sada legyetek kedvesek vegyétek bele a korral való személyeskedést is abba amit múltkor írtam.
sada főleg te, aki közel egyidős lehetsz a lent említettel...
De mivel Pénteket nem kedveled ezért bent hagyod.
Továbbá legyen szabályzat:
Kötelező nem kötelező egy játékot beírni...
Ha nem írod be ne is írd mit nyertél, sőt akár a cserébe sem kéne beírni.
Ne add annyi áron mint az üzletben.
Ne dikekedj vele mennyi blokkot találtál...
...és sorolhatnám. Jöhetnek az ötletek.
Társ oldalakon vannak szabályok. Az tartja a világot össze, a káosztól.
Pusszantyú!
Könnyen.