Az ő esetében a "klon" helyett használd a "klán" kifejezést.
Mert persze a családtagok nem követik a játékokat, nem vásárolnak és nem küldenek be semmit, vagy csak néha, megteszi helyettük ezt egy állandó, főállású képviselőjük. (Ezzel szerintem nincs is semmi baj, bár a betű szerint vett szabályok szerint mégis.)
A baj a kétarcúsággal van:
Másokat segítő tájékoztató infókat nem ír be, de elmaszatolt nyertesjelentéseket igen.
Egy nyereményjáték infó lényegi részletek és link/info forrás nélkül keveset ér.
Ha valós időben beírja, hogy Paprika Jancsival nyertem egy űrutazást, az hasznos másnak is, mert akkor abban már nem reménykedik tovább.
Vagy nyert mosószappannal egy standlabdát: akkor más is rákeres a levelezőjében, hátha ő is kapott értesítést, csak átsiklott felette.
De az, h valahol valamivel nyertem valamit, az csak önfényezés, nem hasznos info.
Az meg végképp visszatetsző, ha valaki olyan nyereményt oszt meg, amelyik játékról nem tudtunk, amelyik játékot nem osztott meg.
(Nem kötelező beírni egy játékot, ez mindenkinek a saját döntése, de ha nem írta be a játékot, akkor hallgasson a nyereményről is.)
Ezt ő is pontosan tudja, de számára nem az együttműködés, hanem a szereplés a fontos. Különben nem térne vissza minden "végleges" búcsú után.
9(?) élete van, mint a macskáknak.
De azért a macskákat is szeretjük, nem?

" alt="

">