Nyilak.com
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 11 / 50 oldal |
Amúgy aki már nyert, azzal is felveszik még a kapcsolatot?
Sikerül!
Mindenkinek grat
Amúgy most én sem vesrsengek már,unom
Mindenkinek grat

Amúgy most én sem vesrsengek már,unom
Sikerült!
Azt hiszem, most pihenek egy hetet.
Gratula minden nyertesnek! 

Gratula a többi kitartó játékosnak
!!
Jó lenne látni képet a nyereményekről..

Jó lenne látni képet a nyereményekről..
Vissza minden.Most írták át a nyertes listát...
Jajj ,de jó!

Nem értem az egészet.43. voltam,és a listán meg sehol nem vagyok...

Most legalább pontosan zárták a játékot. Eddig itt olvastam,nyomkodni már nem nagyon volt kedvem,de a labda megvan.

Mindenkinek jó játékot a fináléhoz!Az én izületeim a múlt héten az utolsó 3 órában kikészültek.Ezt a hetet kihagytam,meg egy kicsit uncsi is volt.Szombattól majd ismét nyomok!Mondjuk a tányéralátéttől nem vagyok elájulva.Mindenkinek hajrá!!
Szerintem este lesz egy jó nagy roham.
Már én is,nagyon lájtosan játszom már két napja. Most is csak az új kérdésekre voltam kiváncsi,estig nem akartam már belépni.
őszintén,ti nem unjátok már?mert én nagyon
Kiváncsiságból játszottam pár kört,tényleg vannak új kérdések rendesen. Megint lehet olvasni a kérdést,nem lehet a válaszokat nézni csak. Annak kellemetlen ,aki az 50. helyért küzd,most nagy szüksége lenne pontokra. Bár ahogy elnézem pangás van alig változnak a pontok.
Egyébként nagyon érdekes "újítás",hogy 2 válaszlehetőség ugyanaz,és hiába jelölöd meg az egyiket,nem fogadja el-pedig hát a másikon is dettó ua van.Már kettő ilyen kérdéssel találkoztam...

Ja,ja és elég sok.Még szerencse,hogy hagytak azért a régiekből is.
Ma éjfélig megy a heti nyeremény játéka,ugye?

új kérdések vannak............................
Köszi!
Jól tudod,a 10 csak ki van emelve.
Sziasztok!Miért az első 10 helyezett van kiemelve sárgával?Az első 50 kap lasztit,vagy roszul tudom?
Honnangondolod, hogy nem ér rá?
Költői kérdés volt, bocs: amint felteszem, megtalálom rá a választ