kincs17!
Gratulálok a nővérednek! Jó egészséget a babának és mamának egyaránt!!! " alt="">
Baba a legnagyobb Főnyeremény! Társalgó
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 11 / 72 oldal |
CSABANNA: iDE IS JÖHET A KÉRDŐÍV!
csabanna!
Ide is jöhet " alt="">
Ide is jöhet " alt="">
csabanna: küldjed és töltöm " alt="">
valaki még kitöltené a kérdőívet? köszi, zsuzsa
csabanna, küldheted nekem is " alt="">
köszönöm lányok, ha még lenne valaki, aki szívesen kitöltené a kérdőívet, légyszi jelentkezzen! köszönöm!
szia,küldheted nekem is
szió, már el is küldtem, köszönöm
zsuzsi elküldheted
sziasztok! szeretnék segítséget kérni. egy kedves ismerősöm szakdolgozatot ír "Homeopátia használata a kisgyermekes anyukák körében" címmel. ehhez egy kérdőív alapján gyűjt anyagot. aki tudna pár percet szánni a kitöltésére, és elküldhetem neki a kérdőívet, megköszönném, ha jelentkezne. előre is köszönöm, zsuzsa
Nekünk meg torokgyuszit hozott a nyuszi" alt=""> mondtam is, hogy felmondok neki, bolond ez vagy mi " alt="">
Kisfiam első locsolkodása: Odament a parfümömmel a tesójához, és azt mondta neki, miközben spiccelte a parfümömmel : NESZE! " alt="">
Drága jó kisfiam ma kizárt a házból. Ott könyörögtem neki, hogy tegye már rá a kulcsot, és próbálja elfordítani. Már nevetek, ha rágondolok, de akkor sírni tudtam volna. Az 5 perc óráknak tűnt.
Dévény Anna a koraszülött babák jó tündére" alt="">
a világon egyedülálló mődszerrel gyógyít!
A Duna TV Családbarát című mai műsorában (10,30-11,30)
készített interjú újra nézhető! http://www.dunatv.hu/musor/musorok/csalad_barat_magaz
in.html
Ebben a műsorban naponta nagyon hasznos egészségügyi és életviteli témákról van szó. Abszolut politikamentes műsor!
1788
adományvonal 100 Ft/ hívás
a világon egyedülálló mődszerrel gyógyít!
A Duna TV Családbarát című mai műsorában (10,30-11,30)
készített interjú újra nézhető! http://www.dunatv.hu/musor/musorok/csalad_barat_magaz
in.html
Ebben a műsorban naponta nagyon hasznos egészségügyi és életviteli témákról van szó. Abszolut politikamentes műsor!
1788
adományvonal 100 Ft/ hívás
Adri
Gratulálok, jó egészséget nektek!
Gratulálok, jó egészséget nektek!
prizma---nagyon jó,hogy kiveszitek az oviból,ha van rá lehetőség,mert pénzben nem mérhető az egészség!Mi is így voltunk annak idején/24éves már a fiam/ a Drnő javasolta, azt mondta--óvodabetegsége van---otthon semmi baja nem volt,még a legnagyobb hidegben sem!Így talán elkerülitek a sok gyógyszerfogyasztást!
Adri0716 gratulálok!
Jó egészséget és sok örömet" alt="">
Jó egészséget és sok örömet" alt="">
Adri0716: gratulálok!" alt="">
Adri, nagy gratula " alt=""> sok-sok alvást, még több tejcsit kivánunk! Pocifájás nélkül persze " alt="">