újabb kód vásárlás a Junglokdon
vásároltam: okt 15-én,okt.21-én, s ma okt 29-én
szóval kis kitartással lehet gyorsan kódot szerezni az oldal segítségével, a lényeg, hogy az a jó, ha mindennap játszol, illetve lekattintod a linkeket, így együttesen gyűlnek a pontok
a legutóbbi beírásomnak köszönhetően ketten reggeltek innen, s köszönöm
ha esetleg más is regelne, akkor itt a linkem:
http://www.junglokdo.com/inscription_gratuite_jeu
x_flash.php?parrain=Kolika
köszönöm " alt="">
Külföldi szerencsejátékok, nyereményjátékok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 11 / 303 oldal |
Láttátok, hogy megújult az ovniz? Az előbb nyertem ingyenes pókeren 5000 pontot " alt="">
Sziasztok!
Kérlek titeket hogy ha netán valakinek van a tresoron 150000 vagy feletti pontja az nézze meg a butikját hogy be e engedi.
Kaptam választ a francia admintol és azt írta hogy az ajándékok 1-2 héten bellül megérkeznek valamint hogy ha elérjük a minimum pontot ami 150000 akkor megnyilik a butik.Fejlesztettek rajta és azért csak a játéklehetőséget látjuk rajta mert csak arra van elegendő pontunk.
Kérlek titeket segítsetek nekem ebben!
Előre is köszönöm
-Janesz-
Kérlek titeket hogy ha netán valakinek van a tresoron 150000 vagy feletti pontja az nézze meg a butikját hogy be e engedi.
Kaptam választ a francia admintol és azt írta hogy az ajándékok 1-2 héten bellül megérkeznek valamint hogy ha elérjük a minimum pontot ami 150000 akkor megnyilik a butik.Fejlesztettek rajta és azért csak a játéklehetőséget látjuk rajta mert csak arra van elegendő pontunk.
Kérlek titeket segítsetek nekem ebben!
Előre is köszönöm
-Janesz-
a trezorrol a szept. 21-én postázott toll nekem se ért ide " alt="">
Van olyan játékos akinek megvan a tresoron a 150000 pontja?
Nagyon fontos lenne!!!
Nagyon fontos lenne!!!
Sziasztok!
Nektek küldött már ajándékot a tresorquest?
Vásároltam egy tollat töllük 2-hete.
Múlt hét kedden azt írta postázták az ajándékom bár ez a mai napig nem érkezett meg...
Tudzok hasonló oldalt amely küld magy.o. ra ajit?
Nektek küldött már ajándékot a tresorquest?
Vásároltam egy tollat töllük 2-hete.
Múlt hét kedden azt írta postázták az ajándékom bár ez a mai napig nem érkezett meg...
Tudzok hasonló oldalt amely küld magy.o. ra ajit?
A Tresoron ha nem vagy bejelentkezve, akkor ott az ajik. Ua. mint a prizee. Úgy néz ki, ennek is annyi............
Ez tényleg furcsa! " alt=""> Én valamelyik nap nézegettem az ajándékokat, és akkor még voltak. Nah, lassan az lesz, hogy minden bezár, vagy csak a franciáknak lesz.
Sziasztok!
Jól látom, hogy tresorquest-en nincsenek már ajándékok? Tudja valaki hova lettek és lesznek-e később? Vagy ez is olyan lett, mint a prizee?
Jól látom, hogy tresorquest-en nincsenek már ajándékok? Tudja valaki hova lettek és lesznek-e később? Vagy ez is olyan lett, mint a prizee?
Villám,köszönöm a segítőkészségedet,ezt az oldalt ismerem és én is szeretem,bár nekem voltak problémáim vele,mert két kódot sem kaptam meg.Majdnem fel is adtam,de aztán gondoltam teszek még egy próbát és azóta azonnal meg is kapom a kódokat. Épp a napokban gyűjtöttem össze a Biokdo-n egy Junglocode B-re való pontot,és el is kapargattam gyorsan. A kódbeváltással minden játékon 200 ill. 250 pontot nyertem,és azt dupláztam. Esetleg más hasonló oldalt tudnál e ajánlani?
Chicken
ismered a Junglokdo oldalt?
ott mindig van Byncode
szeretem az oldalt, s szerintem elég gyorsan gyűlnek a pontok, ha mindent lekattintok
napi 14 játéklehetőség (én általában a zebrás játékra váltom be, mert ez kaparós, s gyorsan megvan), az oldalon ugyanolyan fontos a linkek lekattolása is, mert ez hoz igazán pontot (ezt a Clics renumeres alatt találod)
a játékért és a linkekért pontokat ad az oldal, de ún. Jungs-szal lehet venni kódokat, amit az oldal időnként vált át (7-10 naponta, pontosan még soha nem figyeltem meg)
amint átváltotta, s meg van hozzá az elegendő mennyiség, akkor lehet venni kódot, amit még aznap ki is küld
a vásárolt kóddal még soha nem volt gondom
egyszóval nekem tetszik az oldal, kell kicsit dolgozni vele, de megéri
ha esetleg regelnél, akkor itt a linkem:
ha esetleg másnak is kedve lenne, akkor légyszí használjátok a linkemet
köszönöm
ismered a Junglokdo oldalt?
ott mindig van Byncode
szeretem az oldalt, s szerintem elég gyorsan gyűlnek a pontok, ha mindent lekattintok
napi 14 játéklehetőség (én általában a zebrás játékra váltom be, mert ez kaparós, s gyorsan megvan), az oldalon ugyanolyan fontos a linkek lekattolása is, mert ez hoz igazán pontot (ezt a Clics renumeres alatt találod)
a játékért és a linkekért pontokat ad az oldal, de ún. Jungs-szal lehet venni kódokat, amit az oldal időnként vált át (7-10 naponta, pontosan még soha nem figyeltem meg)
amint átváltotta, s meg van hozzá az elegendő mennyiség, akkor lehet venni kódot, amit még aznap ki is küld
a vásárolt kóddal még soha nem volt gondom
egyszóval nekem tetszik az oldal, kell kicsit dolgozni vele, de megéri
ha esetleg regelnél, akkor itt a linkem:
ha esetleg másnak is kedve lenne, akkor légyszí használjátok a linkemet
köszönöm
Köszönöm, hát ez nagy kár " alt=""> látszik 1000 éve nem jártam arra, pedig jó kis oldal volt
carla
sehol sem. Megszűnt a az angol, meg minden. Ajándékot se postáznak már ki, csak a franciáké az oldal és csak oda küldenek ajit, úgyhogy szerintem felesleges vele játszani.
sehol sem. Megszűnt a az angol, meg minden. Ajándékot se postáznak már ki, csak a franciáké az oldal és csak oda küldenek ajit, úgyhogy szerintem felesleges vele játszani.
Tudnátok segíteni, mert még most nézem csak az új prizee oldalt és nem találom, hogy hol lehet a nyelvet angolra állítani " alt="">
Esetleg ha valaki adna egy tippet beregiznék alá arra a bizonyos oldalra feltéve,hogy még nem vagyok fent.
Szerintetek melyik az az oldal ahol leggyorsabban összejön egy byncode-ra való pont?
Válaszoltam " alt="">
Hugi: írtam mailt!
Arra is rákattintottál, hogy hogy kéred a postázást? Ajánlva plusz pénzért vagy simán?
Hugi: En cours - ez van mellette
És már elsején kértem ki.
És már elsején kértem ki.