Torv1k!
Ha esetleg tudod, hogy melyik nap vetted akkor próbálj meg a SPAR vevőszolgálaton kérni egy másolatot, nekik meg kell hogy legyen a rendszerben!

" alt="

"> Hátha segítenek
Sziasztok! Egy érdekes kéréssel fordulnék hozzátok...(adminok előre is köszönöm ha maradhat legalább 1 napig...) A Pöttyös nyereményjátékban sikerült jó időpontban feltölteni a kódot és nyernem, azonban sajnos elkerülte a figyelmemet, hogy a blokkot is meg kellene tartanom. Van esetleg bárki a csoportban, aki szintén játszik a Pöttyössel, de figyelmesebb volt és lenne egy felesleges blokkja (november 3. előtt, multipack, Sparban vásárolt). Nagyon szépen köszönöm előre is!
van valakinek Foxpost kuponkódja amit átadna?... ha nem tűnik telhetetlenségnek, akkor egyből 2 kellene...
Reál Tefal hűségpontokat keresek, 5db-ot minimum. Köszönöm
Szeretnék 3 db üres Blikk matrica gyűjtőlapot. Személyes átvétel, Miskolcon.
Sziasztok!
Van esetleg valakinek Aldis Pick játékba meghívó kódja?
Sziasztok!
Gyerekeimnek "kalapoznék" Mancs őrjárat Auchan pontokat és mozijegyet

" alt="

">
Cserék is van, mit kérsz érte?

" alt="

">
Kedves Mákos Tészta! Nincs megadva az e-mail címed, és nem is kaptam e-mailt tőled, így nehéz megírni.
Többieknek elküldtem a címem. Előre is köszi Kanen, Hofi, Margó!

" alt="

"> 3
Nyertesetke
Nekem is kuldd el a címet, elkuldom en is a kartyakat!
NyertesEtke: én is küldenék kártyákat, küldj címet!

" alt="

">
NyertesEtke nekem is van néhány, én is kérnék egy címet
NyertesEtke: van két boriték szurkoloi kártyám irj cimet hova küldjem. (jpmx@citromail.hu-ra)
NyertesEtke
Szivesen, máskor is

" alt="

">
Én is sok szerencsét kivánok neked

" alt="

">
Köszönöm Erikának a Pöttyös kártyákat!
Remélem sokat nyersz cserébe a Pöttyössel és minden mással!

" alt="

">
Fogyatékos otthonban dolgozom. 2 lakó gyűjti a Pöttyös szurkolói kártyákat. Akinek van felesleges, azt örömmel fogadnám.

" alt="

">
( Bocsi, aki már olvasta )
sfh 001! Hátha lesz még

" alt="

">
Szólhattál volna előbb is már kidobtam annyit ...

" alt="

">
Fogyatékos otthonban dolgozom. 2 lakó gyűjti a Pöttyös szurkolói kártyákat. Akinek van felesleges, azt örömmel fogadnám.

" alt="

">
Köszönöm már nem keresek Hervis kódokat
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások