Nyilván pézen azt veszel amit akarsz....
De vannak itt bőven akik az élményeket (is) gyűjtik, a különleges egyedi nyereményeket szeretnék, és lehet, hogy egy amerikai urazásnál nincs benne a transfer meg a kaja 5 napban, de ingyen van szállásod meg repjegyed. Itt ennek sokan átkozottul örülnének és nem sírnának....újra, meg újra, meg újra....
Ahogy a Suzuki is egy kocsi, meg a Mercedes is....
Ha nem akarsz Suzukit nem játszol, de nem is siránkozol miért Suzuki a nyeremény.
Megtalálta a zsák a foltját. Lényeglátás szövegértelmezés nulla .Terelés,mellébeszélés kitűnő. Mennyire nem tudnak érdekelni az ilyen emberek. Szerintem VGF is ezért nem ír már ide semmit. Beírom,hogy a KP sokkal jobb mint a sokszor kiválasztott nyeremény ,erre mindíg jönnek - általában ugyanazok és onják a melasz " jóvan az nem muszály én a bagoly örökbefogadásnak örülnék a legjobban megamúgy nem is akaroknyerni csak a játéküröme- vakarjátok már meg a hátam -tollas és nagyon viszket.
Egyébként a stílus amiben írtam nagyjából megegyezik a tieddel.
Semmi sértőt nem írtam azon kívül, hogy "Unalmas!".
Ez még szimplán őszinteség volt, lehet zokon venni....
stílus?
Ki is minősítget itt másokat?
Különben egyszerű a megoldás:
Nem sportolsz/futsz napi szinten, nincs szükséged megfelelő összetételű folyadék utánpótlásra, így Poweradera sem.
Nem vásárolsz, nem nyersz, nem is a te gondod az elköltése.
Biztos vagyok benne, hogy az a "szerencsétlen" fődíj nyertes majd csak megoldja valahogy.

" alt="

">
De van egy jó hírem számodra:
Az (alkohol mentes) sör is izotóniás ital, s ez nem vicc.
Szóval van alternatíva.
Huha.
Nyugodtan vedd zokon amit írtam. Igenis tiszta szerencsétlen vagy, kb.mindenben csak a rosszat látod és folyton itt sírdogálsz.
Ráadásul néha teljesen értelmetlen amit írsz, ha a telefon átírja, hát lehet javítani!
Arról meg nem is beszélve ha valami zavar hát írd meg az anyacégnek vagy a szervezőkenk, de az hogy itt előkerülsz 10 naponta és szidsz mindent és mindenkit az is teljesen értelmetlen.
Szeretnél te olyan szerencsétlen lenni mint én homály HOMÁR!!!!
brainbox! Ilyen stílusban komunikálj azzal aki nem nevelt meg! Olyan sötét vagy mint a korom Gondolom lehet valamiféle érdekeltséged a colánál ikeánál v a ninjánál. A ninjánál nincs egy normális mosó hűtő v bármiféle komolyabb nagy háztartási gép az ikea is a szegények kommersz boltja Svédországban Először tanulj meg ár-érték arányban gondolkozni kismaki!!!
Csak tud valamit, ha az 1992-es olimpiai játékok hivatalos sportitala volt.
Izotóniás sportital, amely segít visszapótolni a sportolás közben elvesztett folyadékot és ásványi sókat, B6-vitaminnal.
SzerencsétlenFlótás
Azért ez így nagyon erős.... Az összetétele miatt sportital és nem a színe miatt...
Szerintem a Ninja fődíjnak is lesz aki örül. Te meg játssz azokkal ami neked tetszik.
Minek ide ez a sírás állandóan.... Unalmas!
A Powerade nem sportital!!! Egy színezet löty!!! Sajnos Én sem tudtam mert színében hasonlít egy valóban sport italra. Rowerade -soha többet!
A Coca Cola marketingje eléggé fárasztó és átláthatatlan a nyerteseket jól álcázzák. Most is ez a 3.5 milliós nyereményük. Nem aztmondom,hogy nem kellene hanem a kp sokkal jobb lenne 2M az IKEA ban 1,5 M a Ninja webshopban ahol igen csak szűkös a választék. Milyen szerencsés aki eleve nem a nyereményért játszik. Meg legyen az bármi neki csak jó lehet. Azért vannak szerencsére korrektül és okosan gondolkodó marketingesek is Nestle 6M forintocska Unilever 3 M Kit Kat 3 millió Egyre jobban meg kell ezt becsülni ,szerintem.
Sada,
Bocsánat akkor ismét rosszul fogalmaztam.
Csak egy idézet volt. Majd kikeresem honnan. Viccnek szántam.
Meg is van: https://youtu.be/QBLMA2zkJo4?t=194
Ha emlékszel a beszélgetéseinkre, vagy az itteni hozzászólásaimra, akkor tudod hogy csak a játékért játszom, a nyeremény csak hab a tortán. Sok szerencsét mindenkinek.
Nos ugyan azt a semmitmondó levelet írta nekem is cég. Szóval már ment is a levél szintén továbbítva a korábbi levelezéseket is a Coca Cola felé .
6 lier löttyért, cca 5ezer forintért "idegállapotban" voltál?

" alt="

">
Az én lelki egyensúlyom ennél azért többet ér.

" alt="

">
Köszi Sada,
A Powerade alatt természetesen a márka tulajdonosát értettem.
Csak idegállapotban voltam...

" alt="

">
Küldök is nekik egy levelet hogy érezzék a törődést.
Van olyan aki szerepel a listán ,de nem kapta még meg a nyereményt?
Vérlázító önmagában ez a levél amit bemásoltatok, hogy X-edik pályázat és sajnos NEM NYERT. Ezt nem így kellett volna lereagálniuk. Semmi említés nincs róla, hogy kiírta a rendszerük, hogy nyertél és hónapokig abban a hitben voltak itt sokan hogy nyertek, akkor ezt miért nem lehet felvállalni és kompenzálni?
sada, Téglagyári
Én írtam levelet a Coca Colának. Leírva az esetet és kérve ,hogy a lebonyolító hibája véget "kártalanítsák " a "majdnem nyerteseket"(tudom nyertes mind akinek kiírta a rendszer) kíváncsian várom a válaszukat.
TéglagyáriM
Mit szólna? A Powerade csak egy flakon spartital, egy márkanév.
A szervező cég a Cola-Cola HBC Magyarország Kft.
email: coca-cola.vevoszolgalat@cchellenic.com,
Én tegnap írtam nekik egy nagyon odapirítós levelet ! Még nem érkezett rá válasz de megírtam hogy nagyon sok embert vertek át és inkorrekt módon kezelik az egészet . Én amondó vagyok hogy a megbízó céggel is fel kellene venni a kapcsolatot volt már eset hogy így rendeződött nyeremény mert a lebonyolító cég finoman szólva tojt az egészre rá .
Ha kapok választ és érdemben írnak valami használhatót jelzek. De akinek már megírták az elutasító levelet sztem írjon a megbizóknak
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások