Negatív tapasztalatok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 11 / 2007 oldal |
Most engedte...
Sziasztok!
Lidl OOOPS! nem engedi feltölteni, azt írja ki, hogy a vásárlás dátuma nem lehet jövőbeli.
Szerintem ma 13-a van.
Lidl OOOPS! nem engedi feltölteni, azt írja ki, hogy a vásárlás dátuma nem lehet jövőbeli.
Szerintem ma 13-a van.
Köszi, próba szerencse.
Közben olvasom azt is, hogy "A Játékkal kapcsolatos minden igény elévülési határideje 60 nap." Egyre jobb.
Közben olvasom azt is, hogy "A Játékkal kapcsolatos minden igény elévülési határideje 60 nap." Egyre jobb.
Szerintem ők tudnak segíteni, vagy legalábbis tanácsot adnak: Fogyasztóvédelmi Főosztály Hatóság Tanácsadó Iroda fogyasztovedelem@bfkh.gov.hu
Van valakinek bármilyen infója a Tesco Mastercard nyereményekkel kapcsolatban?
Azért ez már kezd nem vicces lenni. Bőven letelt a szabályzatban írt 70 nap. Ha többen vagyunk, össze kellene fogni, vagy nem tudom. Kinek lehet még írni a szervezőn, meg a lebonyolítón kívül?
Azért ez már kezd nem vicces lenni. Bőven letelt a szabályzatban írt 70 nap. Ha többen vagyunk, össze kellene fogni, vagy nem tudom. Kinek lehet még írni a szervezőn, meg a lebonyolítón kívül?
Be is tartják,főleg,hogy még két játékot is indítottak .
jojó
Persze, hogy nem küldik mert a játékszabályzat náluk így szól:
"Nyereményedet legkésőbb a promóció végét követő 90 naptári napon belül juttatjuk el hozzád a megadott címedre." A játék meg 2025. február 6-án 23 óra 59 perckor ért véget. Nekem már anno valami nyereményjátékban volt szerencsém/szerencsétlenségem velük akkor is nagyon de utolsó pillanatban kaptam meg a nyereményt már elég közel volt a 90 nap de akkor nem kellett leveleznem mert nyertem hogy bizonyítsam tényleg nyertem.
Persze, hogy nem küldik mert a játékszabályzat náluk így szól:
"Nyereményedet legkésőbb a promóció végét követő 90 naptári napon belül juttatjuk el hozzád a megadott címedre." A játék meg 2025. február 6-án 23 óra 59 perckor ért véget. Nekem már anno valami nyereményjátékban volt szerencsém/szerencsétlenségem velük akkor is nagyon de utolsó pillanatban kaptam meg a nyereményt már elég közel volt a 90 nap de akkor nem kellett leveleznem mert nyertem hogy bizonyítsam tényleg nyertem.
és a gyorsaságit sem küldik :
" alt="
">

Milyen csend van lassan 3 hete a powerrades játék körül?!
Azóta már javították:
https://nyeremenyjatek.ecofamily.hu/storage/micro
site/a0yzrlv5Bixs2GRrSJXZknJLj7EDhpYW/Game_Rules.pdf
https://nyeremenyjatek.ecofamily.hu/storage/micro
site/a0yzrlv5Bixs2GRrSJXZknJLj7EDhpYW/Game_Rules.pdf
Nem tudom hol volt róla szó az Ecofamily Henkelnél oldalon 5000, játékszabályzatban 15000, nyertesség esetén emailben is 5000 van.
Milkára napok óta nem tudok feltölteni.Mindent is megpróbáltam.Nagyon régóta játszom amin lehet,igaz szerényen,kis vásárlásokkal,inkább csak a játék öröméért,de egyre kevesebb sikerrel és lankadó lelkesedéssel.Már a játékok sem a régiek. Sok a probléma,elmegy az ember kedve. A screvo pl nekem egyáltalán nem jön be.pedig egyszer nyertem is.Mégse.Azok a 100pontok példalul egyenesen kacagtatóak.
Ez a Screvo mindenhová befurakodik
Legutóbb is így volt.
Nah a Kinder is kitett magáért
" alt="
"> 4 termék a nagy papírban
" alt="
">

bbsc
nem is kéne gondolkodniuk,nem vágja őket földhöz minden nyertest lerendezni ! Ne hagyjátok !!!
nem is kéne gondolkodniuk,nem vágja őket földhöz minden nyertest lerendezni ! Ne hagyjátok !!!
Jojó
Megírtam ezt:
Remélem ugyanúgy leszünk kárpotolva mint a nyertesek!
Megírtam ezt:
Remélem ugyanúgy leszünk kárpotolva mint a nyertesek!
bbsc
Úgy lesznek kárpótolva,hogy megkapják ők is a nyereményt /megírhattad volna a kérdésedre a választ.,hogy legyenek tisztába ,hogy mi is a teendőjük ! Nem kell hagyni ,tovább is van lehetőség ........hova lehet fordulni ez esetben.
Úgy lesznek kárpótolva,hogy megkapják ők is a nyereményt /megírhattad volna a kérdésedre a választ.,hogy legyenek tisztába ,hogy mi is a teendőjük ! Nem kell hagyni ,tovább is van lehetőség ........hova lehet fordulni ez esetben.
Powerade még nem válaszolt.
Na ma kaptam választ a powerrades játékra a szokásos sablon szöveggel amit mindenki kapott aki panaszkodott.
Azért ezt még vissza írtam nekik:
Hello,
Ha jól tudom sokan panaszkodnak arra nekik is kiírta még se szerepelnek a listán hiába adták meg mindent a postázáshoz? Ezek az emberek hogy lesznek kárpotolva akkor? Pl köztünk én is?
Azért ezt még vissza írtam nekik:
Hello,
Ha jól tudom sokan panaszkodnak arra nekik is kiírta még se szerepelnek a listán hiába adták meg mindent a postázáshoz? Ezek az emberek hogy lesznek kárpotolva akkor? Pl köztünk én is?