chelsea-nel vacciláltam a D és V között
chelseanel nem Juve győzelemre raktál végül Magic?
ma kiváncsi leszek a Vidire, nézni kéne este
Tippmix, fogadás
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 11 / 76 oldal |
nekem nem jött a másik szelóm se, bayern oké, barcara nem raktam olyan kicsi odds volt, man utd meccsen azt hittem lesz 2-3 gól, sahtar-t meg handiba raktam
Chelsea-vel nyertem 6.400 Ft-ot.
" alt="
">

Írtam, hogy a Lille nem lesz jó, csak az a baj, hogy D-re tettem, nem mertem V-re.
Gyerünk Juve, kell a Döntetlen!
Gyerünk Juve, kell a Döntetlen!
Chelsea ma nálam X,2
Lille döntetlen
Bayern München első félidő H, Celtic- Benfica D-V, Braga 2,5-nél kevesebb gól, Barcelona 2 góllal nyer, Sahtar Donyeck biztosan nyer, én azt gondolom, kettő góllal is, 205 H, Barcelona SC, 208 Millionari H s végül 212 Brazilia H
Lille döntetlen
Bayern München első félidő H, Celtic- Benfica D-V, Braga 2,5-nél kevesebb gól, Barcelona 2 góllal nyer, Sahtar Donyeck biztosan nyer, én azt gondolom, kettő góllal is, 205 H, Barcelona SC, 208 Millionari H s végül 212 Brazilia H
chicaloca: Én ma az orosz meccsben voltam biztos, 149 D-ben, a Tappar csak érzés volt. de a New York a változtatás miatt került bele. De hiba volt, mert NEM SZABAD jégkorong közé focit tenni.
Már írom a könyvemet, de fél év minimum, amire kiadom.
Tényleg leírom, melyik oddsra kell figyelni, bár ezt külföldön kell kiadnom. Mármint a könyvet.
" alt="
">
Tényleg leírom, melyik oddsra kell figyelni, bár ezt külföldön kell kiadnom. Mármint a könyvet.

Tappara jött nekem is, sajnos elvből a Turkut D-re kellett volna tennem, de a csapatot /JYP/ szerettem inkább, ezért az elment. Ha a New York D lesz, akkor 20 ezer felett nyerek.
most nézem a turkunál a d-n 3,90, a tapparan 4,20 volt. jó sok.
New York mint NHL-ben?
ma olvastam egy cikket az NS-ben az NFL Atlanta-Denver meccsről h. a bírói tévedések sorozata volt az a meccs, elég vicces volt a cikk. remélem fociban soha nem lesz ilyen.
ma olvastam egy cikket az NS-ben az NFL Atlanta-Denver meccsről h. a bírói tévedések sorozata volt az a meccs, elég vicces volt a cikk. remélem fociban soha nem lesz ilyen.
raktam kettőt igen a karpat nyert ami jó, de sajnos a végén kiegyenlített a turku így ez a szeló már ment is mindegy mi lesz az angol meccseken, tapparára meg nem mertem rakni a d-t, hát nincs szerencsém a döntésekben soha
2 jégkorong döntetlenem eddig jó: Sajnos JYP kedvenc csapatom, ezért betettem egy 4 D-s szelóra V-re!!! Hiba!!! Ha csak D-ket játszotok, nem szabad egyetlen V-t se játszani, vagy csak egy másik szelón. Csapattársam, Miklós mondta is, miért nem rakod D-re, ha azt is érzed? Miért? Mert szeretem a JYP-et és jobb csapatnak tartom jégkorongban...
chicaloca: Imádkozz, hogy a New York jó legyen, mert akkor holnap Neked is rakok valamit.
chicaloca: Imádkozz, hogy a New York jó legyen, mert akkor holnap Neked is rakok valamit.
chicaloca: Nem hívtál, remélem az e-mail megérkezett.
ninike: Remélem betetted a 4 meccset: Karpat már nyert.
ninike: Remélem betetted a 4 meccset: Karpat már nyert.
ninike: Az Ipswich most már nálam D.
Amit ma biztosan gondolok: Sahtar Donyeck 2 góllal is nyer, Barcelona szintén és Leicester, egyik kedvenc csapatom nyer és valószínű, hogy a nagyon nem szeretem csapatom, Bayern is nyer, nálam ma a döntetlen az a Braga-Kolozsvár.
Amit ma biztosan gondolok: Sahtar Donyeck 2 góllal is nyer, Barcelona szintén és Leicester, egyik kedvenc csapatom nyer és valószínű, hogy a nagyon nem szeretem csapatom, Bayern is nyer, nálam ma a döntetlen az a Braga-Kolozsvár.
Na, ma megveszem életem első tippmixét!!!!!!!!!!!!!
Van kombinációs lehetőség: Több meccset is rakhatsz, én általában egyenesben játszom, de ilyenkor nem szabad hibázni.
Én jobban ajánlom a 3/4-es kötést, ez azt jelenti 1 meccset elhibázhatsz.
Ma pl. Bayern nyerhet, Barcelona nálam 2 góllal is, Karpat /151-es H és Manchester Utd H vagy D- Ezt be lehet tenni 3/4-be, bár a jégkorong miatt kicsit necces.
Én jobban ajánlom a 3/4-es kötést, ez azt jelenti 1 meccset elhibázhatsz.
Ma pl. Bayern nyerhet, Barcelona nálam 2 góllal is, Karpat /151-es H és Manchester Utd H vagy D- Ezt be lehet tenni 3/4-be, bár a jégkorong miatt kicsit necces.
ninike: Folyamatban van egy könyv írása. Abban leírom, mit szabad és mit nem tippmixben csinálni.
Nagyon egyszerű a játék, ma pl. úgy érzem, Ipswich nyerni fog a Wolverhampton ellen. Persze ez a papírforma, a statisztikában benne van, hogy döntetlen lesz, itt jön a női megérzés.
Veszel egy tippmix szelót és beírod: 157 H vagy D esetleg V. Alul kitöltöd, mennyiért teszed meg. Minimális tét : 200 Ft
Nagyon egyszerű a játék, ma pl. úgy érzem, Ipswich nyerni fog a Wolverhampton ellen. Persze ez a papírforma, a statisztikában benne van, hogy döntetlen lesz, itt jön a női megérzés.
Veszel egy tippmix szelót és beírod: 157 H vagy D esetleg V. Alul kitöltöd, mennyiért teszed meg. Minimális tét : 200 Ft
Írtam e-mailt, chicaloca
Magic
Én tök hüle vagyok a tipmixhez, így csak irigykedem rád. De nagy-nagy gratula
Egy gyors online tanfolyam????
Iskolát kellene nyitnod
Én tök hüle vagyok a tipmixhez, így csak irigykedem rád. De nagy-nagy gratula
Egy gyors online tanfolyam????
Iskolát kellene nyitnod
chicaloca: Gondoltam, hogy a Cityt rakod, sajnálom, hogy elment, nekem is hajszál híján ment el 3 szelóm is, mert az Oldham 90.percben rúgott egy gólt, de aztán kijavították, hogy mégsem. A frászt hozta rám az eredmények.com.
Egyébként nem jönnek nekem sem mindig a szelók, most nagyon kellett, 21-ig be kell fizetnem 2 számlát is.
" alt="
"> Szerintem fenn dolgoztak rendesen az angyalok, ma nem is nagyon játszom, mert nekem is izgalmas volt, az utolsó percekig nekem is úgy tűnt, nem nyerek semmit, vagy bukok tíz felett, az nekem is nagyon sokat vitt volna.
Egyébként nem jönnek nekem sem mindig a szelók, most nagyon kellett, 21-ig be kell fizetnem 2 számlát is.