Tippmix, fogadás
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 11 / 77 oldal |
Samidala:patent: 3meccs egyenesben+3 db 2-es kötés+3db esemény eggedül. 7-szeres penz. TRIXIE:négyszeres penz.(alaptéthez képest.

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
Samidala:2/3-ban is fogadhatsz. trixie: 2/3+3-as kötés
Sziasztok! Végre itt vagyok. Creteil ma nyerni fog.
A tippmixpro oldalon mit értsek azalatt, hogy speciális kombináció?
Sajnos meg kell, hogy cáfoljalak! A MAGYAR FOCI igenis így működik......
" alt="
"> Én ezért is nem fogadok rájuk már évek(!) óta......Itt minden lehet és mivel szerintem erősen "belenyúlnak" az eredmények alakulásába lesz is......
" alt="
">
" alt="
"> Én ezért is nem fogadok rájuk már évek(!) óta......Itt minden lehet és mivel szerintem erősen "belenyúlnak" az eredmények alakulásába lesz is......
" alt="
">
A PAFC-KTE meccs 74. percében 2-0 állásnál fogadtam, hogy nyer a hazai csapat, és 2,5-nél kevesebb gól lesz....
2-2 lett a vége
" alt="
">
A magyar foci nem így szokott működni !
" alt="
">
2-2 lett a vége
" alt="
">
A magyar foci nem így szokott működni !
" alt="
">Samidala: Köszi! Igyekszem majd jó tippeket adni!
" alt="
">
Most szurkolok a döntetlenemért /Torino-Sassuolo/.
" alt="
">
Most szurkolok a döntetlenemért /Torino-Sassuolo/.
Magic!
Nélküled nem is él ez a topik.....
Örülök,hogy előkerültél!
" alt="
">
Nélküled nem is él ez a topik.....
Örülök,hogy előkerültél!
" alt="
">Nagyon régen írtam, nem volt laptopom. Most sincs, de PS3 géppel küzdök. Ma nyerni fog a Róma, az Inter, a 242 szerintem döntetlen, nem biztos, mert idén a Sahtar jó. Mai tippem: 249: D És nálam ma a tuti: Betis nyer! Galataseray valószínű nyer, de nem rakom.236 is lehet H-D. Nálam D.
Bocsánat, elírtam: 194 H
International 198 lesz V
International 198 lesz V
játék
Ma 193 D s talán 194 V
Ma 193 D s talán 194 V
Samidala: Csak barátságos meccs volt, amire fogadtál, én kihagytam.
Mindenkitől elnézést kérek, de a laptopom megadta magát, nincs internet elérhetőségem, most a barátomnál vagyok, de igyekszem annyi pénzt nyerni, hogy vehessek egy laptopot. Vagy kellene egy jó jűták, ahol az a nyeremény
" alt="
">
Mára: Xerez-Santandert gondolom X-re.
Mindenkitől elnézést kérek, de a laptopom megadta magát, nincs internet elérhetőségem, most a barátomnál vagyok, de igyekszem annyi pénzt nyerni, hogy vehessek egy laptopot. Vagy kellene egy jó jűták, ahol az a nyeremény
" alt="
">
Mára: Xerez-Santandert gondolom X-re.
Tegnap kedvem támadt tippmixelni.
Hat válogatott meccsre fogadtam, most látom, hogy a Franciák kikaptak a Japánok ellen
" alt="
">
Alig hittem a szememnek.
" alt="
">
Hat válogatott meccsre fogadtam, most látom, hogy a Franciák kikaptak a Japánok ellen
" alt="
">
Alig hittem a szememnek.
" alt="
">chicaloca: Izgulj, mert az első 2 meccs már jó, a harmadik egyelőre Ok. D-re és a nagyedik kellene döntetlenre /Empoli/. Holnap küldöm a szelót.
ninike: Javaslom a 084 meccset H-ra, 092 V, 066 talán H, de ez jégkorong.
Ma nem sokat játszom, mert amikor nyerek, másnap nem igazán sikerül.Estefelé írok.
Ma nem sokat játszom, mert amikor nyerek, másnap nem igazán sikerül.Estefelé írok.
Szia Magic
Még a nyeremény várat magára , de a kedv már megjött. Tegnap előtt játszottam, igaz nem nyertem mert a Manchester az én kedvemért nem akart döntetlen . Így csak 120 ft buktam . a de majd legközelebb.
Még a nyeremény várat magára , de a kedv már megjött. Tegnap előtt játszottam, igaz nem nyertem mert a Manchester az én kedvemért nem akart döntetlen . Így csak 120 ft buktam . a de majd legközelebb.
Magic,
nekem is tennél egy jó szelót! nem sikerül sosem.
" alt="
">
zsuzsa
nekem is tennél egy jó szelót! nem sikerül sosem.
" alt="
">
zsuzsa
300 FT-ból jött 35.005 Ft + egy másik szelón 20.000 FT!
Köszönöm, Istenem!!!
026 Limasszol D 3,20
049 Tottenham-Lazio D 3,30
050 Leverkusen-Met.Harkiv D 3,40
052 Twente-Hannover D 3,25
Mindez116,688-as odds 300 Ft hozott 35.005 Ft-ot
chicaloca: Nagyon vacak napom volt, mert 3 jégkorongot éreztem reggel, de mégsem raktam meg, vagy mást raktam hozzá, utána az egyiket lekéstem, nagyon vacakul éreztem magam, akkor tettem meg a Laziot D-re.
Most nagyon örülök, mert nagyon sok helye van a pénznek, bérletem holnaptól nincs, most vehetek, cipőt is kell vennem, nekem és a gyereknek is, a nadrágjait a nyáron kinőtte, de most lesz rá keret.
" alt="
">
Köszi a segítséget, igaz, akkor már megtettem a Laziot, de sokat jelentett. Holnap csinálok Neked egy szelót!
Köszönöm, Istenem!!!
026 Limasszol D 3,20
049 Tottenham-Lazio D 3,30
050 Leverkusen-Met.Harkiv D 3,40
052 Twente-Hannover D 3,25
Mindez116,688-as odds 300 Ft hozott 35.005 Ft-ot
chicaloca: Nagyon vacak napom volt, mert 3 jégkorongot éreztem reggel, de mégsem raktam meg, vagy mást raktam hozzá, utána az egyiket lekéstem, nagyon vacakul éreztem magam, akkor tettem meg a Laziot D-re.
Most nagyon örülök, mert nagyon sok helye van a pénznek, bérletem holnaptól nincs, most vehetek, cipőt is kell vennem, nekem és a gyereknek is, a nadrágjait a nyáron kinőtte, de most lesz rá keret.
" alt="
">
Köszi a segítséget, igaz, akkor már megtettem a Laziot, de sokat jelentett. Holnap csinálok Neked egy szelót!
chicaloca: Marseille most már leverhetné a törököket, elírtam, nekem ma a legfontosabb, hogy nyerjen a Plzen , /most vezet/ és az Anzsi Mahacskala. Egyben raktam. És maradjon D a Maritimo, Leverkusen legyen D, Hannover is, plusz a Lazio. Csak ennyi a kérés...
" alt="
">
" alt="
">Ha a Marseille nem veri meg a portugálokat, akkor az nekem csalódás, bár benne van a D. De V-re viszik.
Én a Young Boyst D-re raknám, de lehet H is, Stuttgart szerintem D.
Én a Young Boyst D-re raknám, de lehet H is, Stuttgart szerintem D.