Tippmix, fogadás
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 11 / 77 oldal |
chicaloca: Izgulj, mert az első 2 meccs már jó, a harmadik egyelőre Ok. D-re és a nagyedik kellene döntetlenre /Empoli/. Holnap küldöm a szelót.
ninike: Javaslom a 084 meccset H-ra, 092 V, 066 talán H, de ez jégkorong.
Ma nem sokat játszom, mert amikor nyerek, másnap nem igazán sikerül.Estefelé írok.
Ma nem sokat játszom, mert amikor nyerek, másnap nem igazán sikerül.Estefelé írok.
Szia Magic
Még a nyeremény várat magára , de a kedv már megjött. Tegnap előtt játszottam, igaz nem nyertem mert a Manchester az én kedvemért nem akart döntetlen . Így csak 120 ft buktam . a de majd legközelebb.
Még a nyeremény várat magára , de a kedv már megjött. Tegnap előtt játszottam, igaz nem nyertem mert a Manchester az én kedvemért nem akart döntetlen . Így csak 120 ft buktam . a de majd legközelebb.
Magic,
nekem is tennél egy jó szelót! nem sikerül sosem.
" alt="
">
zsuzsa
nekem is tennél egy jó szelót! nem sikerül sosem.

zsuzsa
300 FT-ból jött 35.005 Ft + egy másik szelón 20.000 FT!
Köszönöm, Istenem!!!
026 Limasszol D 3,20
049 Tottenham-Lazio D 3,30
050 Leverkusen-Met.Harkiv D 3,40
052 Twente-Hannover D 3,25
Mindez116,688-as odds 300 Ft hozott 35.005 Ft-ot
chicaloca: Nagyon vacak napom volt, mert 3 jégkorongot éreztem reggel, de mégsem raktam meg, vagy mást raktam hozzá, utána az egyiket lekéstem, nagyon vacakul éreztem magam, akkor tettem meg a Laziot D-re.
Most nagyon örülök, mert nagyon sok helye van a pénznek, bérletem holnaptól nincs, most vehetek, cipőt is kell vennem, nekem és a gyereknek is, a nadrágjait a nyáron kinőtte, de most lesz rá keret.
" alt="
">
Köszi a segítséget, igaz, akkor már megtettem a Laziot, de sokat jelentett. Holnap csinálok Neked egy szelót!
Köszönöm, Istenem!!!
026 Limasszol D 3,20
049 Tottenham-Lazio D 3,30
050 Leverkusen-Met.Harkiv D 3,40
052 Twente-Hannover D 3,25
Mindez116,688-as odds 300 Ft hozott 35.005 Ft-ot
chicaloca: Nagyon vacak napom volt, mert 3 jégkorongot éreztem reggel, de mégsem raktam meg, vagy mást raktam hozzá, utána az egyiket lekéstem, nagyon vacakul éreztem magam, akkor tettem meg a Laziot D-re.
Most nagyon örülök, mert nagyon sok helye van a pénznek, bérletem holnaptól nincs, most vehetek, cipőt is kell vennem, nekem és a gyereknek is, a nadrágjait a nyáron kinőtte, de most lesz rá keret.

Köszi a segítséget, igaz, akkor már megtettem a Laziot, de sokat jelentett. Holnap csinálok Neked egy szelót!
chicaloca: Marseille most már leverhetné a törököket, elírtam, nekem ma a legfontosabb, hogy nyerjen a Plzen , /most vezet/ és az Anzsi Mahacskala. Egyben raktam. És maradjon D a Maritimo, Leverkusen legyen D, Hannover is, plusz a Lazio. Csak ennyi a kérés...
" alt="
">

Ha a Marseille nem veri meg a portugálokat, akkor az nekem csalódás, bár benne van a D. De V-re viszik.
Én a Young Boyst D-re raknám, de lehet H is, Stuttgart szerintem D.
Én a Young Boyst D-re raknám, de lehet H is, Stuttgart szerintem D.
chicaloca: Marseille. Én a Laziot raktam a szokásos módon.
" alt="
">

Marreillet megraktam vendégre, nálam ma az Anzsi V és a Plzen H.
marseille szted megtudja verni a portugálokat? udineset is temetik most az anzsi ellenében, bezzeg míg dzsudzsák ott volt.
" alt="
">

lazio győzelemre raknám szívem szerint, de a tottenham elég kellemetlen tud lenni. a bajnokságban mikor raktam rájuk már többször okoztak bosszút.
nem raktam a Genkre se a Hannoverre, nem szeretek olyanra rakni amiben magyar van babonából sem.
" alt="
"> most nézem a jégkorongot 4ből 3 bejött úgy tűnik, de mivel nem raktam 3/4-be így nem nyertem. a metallurg novokuznyeck nem nyert. :S

chicaloca: Raktam egy nagyobb szelót: Te mire raknád a Laziot?
Már megtettem, de érdekel a véleményed.
Már megtettem, de érdekel a véleményed.
chicaloca: Magyar csapatot nem szoktam rakni, ráadásul Genk az egyik kedvencem, szóval szerintem kikapunk.
Amit ma gondolok: 012 V, 015 H, 022 Young Boys H-D, 023 V, 027 talán V, 0048 esetleg H, 050 érzésre D, 054 H
Amit ma gondolok: 012 V, 015 H, 022 Young Boys H-D, 023 V, 027 talán V, 0048 esetleg H, 050 érzésre D, 054 H
chelsea-nel vacciláltam a D és V között
chelseanel nem Juve győzelemre raktál végül Magic?
ma kiváncsi leszek a Vidire, nézni kéne este
chelseanel nem Juve győzelemre raktál végül Magic?
ma kiváncsi leszek a Vidire, nézni kéne este
nekem nem jött a másik szelóm se, bayern oké, barcara nem raktam olyan kicsi odds volt, man utd meccsen azt hittem lesz 2-3 gól, sahtar-t meg handiba raktam
Chelsea-vel nyertem 6.400 Ft-ot.
" alt="
">

Írtam, hogy a Lille nem lesz jó, csak az a baj, hogy D-re tettem, nem mertem V-re.
Gyerünk Juve, kell a Döntetlen!
Gyerünk Juve, kell a Döntetlen!
Chelsea ma nálam X,2
Lille döntetlen
Bayern München első félidő H, Celtic- Benfica D-V, Braga 2,5-nél kevesebb gól, Barcelona 2 góllal nyer, Sahtar Donyeck biztosan nyer, én azt gondolom, kettő góllal is, 205 H, Barcelona SC, 208 Millionari H s végül 212 Brazilia H
Lille döntetlen
Bayern München első félidő H, Celtic- Benfica D-V, Braga 2,5-nél kevesebb gól, Barcelona 2 góllal nyer, Sahtar Donyeck biztosan nyer, én azt gondolom, kettő góllal is, 205 H, Barcelona SC, 208 Millionari H s végül 212 Brazilia H
chicaloca: Én ma az orosz meccsben voltam biztos, 149 D-ben, a Tappar csak érzés volt. de a New York a változtatás miatt került bele. De hiba volt, mert NEM SZABAD jégkorong közé focit tenni.