nem raktam a Genkre se a Hannoverre, nem szeretek olyanra rakni amiben magyar van babonából sem.

" alt="

"> most nézem a jégkorongot 4ből 3 bejött úgy tűnik, de mivel nem raktam 3/4-be így nem nyertem. a metallurg novokuznyeck nem nyert. :S
chicaloca: Raktam egy nagyobb szelót: Te mire raknád a Laziot?
Már megtettem, de érdekel a véleményed.
chicaloca: Magyar csapatot nem szoktam rakni, ráadásul Genk az egyik kedvencem, szóval szerintem kikapunk.
Amit ma gondolok: 012 V, 015 H, 022 Young Boys H-D, 023 V, 027 talán V, 0048 esetleg H, 050 érzésre D, 054 H
chelsea-nel vacciláltam a D és V között
chelseanel nem Juve győzelemre raktál végül Magic?
ma kiváncsi leszek a Vidire, nézni kéne este
nekem nem jött a másik szelóm se, bayern oké, barcara nem raktam olyan kicsi odds volt, man utd meccsen azt hittem lesz 2-3 gól, sahtar-t meg handiba raktam
Chelsea-vel nyertem 6.400 Ft-ot.

" alt="

">
Írtam, hogy a Lille nem lesz jó, csak az a baj, hogy D-re tettem, nem mertem V-re.
Gyerünk Juve, kell a Döntetlen!
Chelsea ma nálam X,2
Lille döntetlen
Bayern München első félidő H, Celtic- Benfica D-V, Braga 2,5-nél kevesebb gól, Barcelona 2 góllal nyer, Sahtar Donyeck biztosan nyer, én azt gondolom, kettő góllal is, 205 H, Barcelona SC, 208 Millionari H s végül 212 Brazilia H
chicaloca: Én ma az orosz meccsben voltam biztos, 149 D-ben, a Tappar csak érzés volt. de a New York a változtatás miatt került bele. De hiba volt, mert NEM SZABAD jégkorong közé focit tenni.
Már írom a könyvemet, de fél év minimum, amire kiadom.
Tényleg leírom, melyik oddsra kell figyelni, bár ezt külföldön kell kiadnom. Mármint a könyvet.

" alt="

">
Tappara jött nekem is, sajnos elvből a Turkut D-re kellett volna tennem, de a csapatot /JYP/ szerettem inkább, ezért az elment. Ha a New York D lesz, akkor 20 ezer felett nyerek.
most nézem a turkunál a d-n 3,90, a tapparan 4,20 volt. jó sok.
New York mint NHL-ben?
ma olvastam egy cikket az NS-ben az NFL Atlanta-Denver meccsről h. a bírói tévedések sorozata volt az a meccs, elég vicces volt a cikk. remélem fociban soha nem lesz ilyen.
raktam kettőt igen a karpat nyert ami jó, de sajnos a végén kiegyenlített a turku így ez a szeló már ment is mindegy mi lesz az angol meccseken, tapparára meg nem mertem rakni a d-t, hát nincs szerencsém a döntésekben soha
2 jégkorong döntetlenem eddig jó: Sajnos JYP kedvenc csapatom, ezért betettem egy 4 D-s szelóra V-re!!! Hiba!!! Ha csak D-ket játszotok, nem szabad egyetlen V-t se játszani, vagy csak egy másik szelón. Csapattársam, Miklós mondta is, miért nem rakod D-re, ha azt is érzed? Miért? Mert szeretem a JYP-et és jobb csapatnak tartom jégkorongban...
chicaloca: Imádkozz, hogy a New York jó legyen, mert akkor holnap Neked is rakok valamit.
chicaloca: Nem hívtál, remélem az e-mail megérkezett.
ninike: Remélem betetted a 4 meccset: Karpat már nyert.
ninike: Az Ipswich most már nálam D.
Amit ma biztosan gondolok: Sahtar Donyeck 2 góllal is nyer, Barcelona szintén és Leicester, egyik kedvenc csapatom nyer és valószínű, hogy a nagyon nem szeretem csapatom, Bayern is nyer, nálam ma a döntetlen az a Braga-Kolozsvár.
Na, ma megveszem életem első tippmixét!!!!!!!!!!!!!
Van kombinációs lehetőség: Több meccset is rakhatsz, én általában egyenesben játszom, de ilyenkor nem szabad hibázni.
Én jobban ajánlom a 3/4-es kötést, ez azt jelenti 1 meccset elhibázhatsz.
Ma pl. Bayern nyerhet, Barcelona nálam 2 góllal is, Karpat /151-es H és Manchester Utd H vagy D- Ezt be lehet tenni 3/4-be, bár a jégkorong miatt kicsit necces.
ninike: Folyamatban van egy könyv írása. Abban leírom, mit szabad és mit nem tippmixben csinálni.
Nagyon egyszerű a játék, ma pl. úgy érzem, Ipswich nyerni fog a Wolverhampton ellen. Persze ez a papírforma, a statisztikában benne van, hogy döntetlen lesz, itt jön a női megérzés.
Veszel egy tippmix szelót és beírod: 157 H vagy D esetleg V. Alul kitöltöd, mennyiért teszed meg. Minimális tét : 200 Ft
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások