Nekem mindegyik tetszik, de az áfonya és az erdei gyümölcs a kedvencem.

" alt="

">
A Hamé márka nálunk is nagyon bejön. A pástétomok és a tőkehalmáj a kedvencek. A dzsemeket csak pár hónapja kóstoltam, nagyon finomak. különösen az áfonya és a sárgabarack.

" alt="

">
Amit kóstoltam: erdei gyümi, eper, barack és áfonya. Sajnos eddig nem láttam se ribizlit, se meggyet.
íz - lekvár.

" alt="

"> Így értettem.
Milyen típusú termékeik?
Mert a mélyhűtöttől a halkonzerveken át a lekvárokig és bébiételekig sok mindent gyártanak:
www.hame.cz/hu/katalog/
A Hamé ízei nagyon finomak. Nem olcsó, de isteni. 4 féle ízben láttam eddig, Auchanban.
Csigu!
Akciós most a Pennyben 99Ft,ha jól tudom!
Lidl Téli fagyi

" alt="

">
Tibi Kid szelet (25 gr-os), banán-crispy-s: ISTENI!!

" alt="

">
(málnás-joghurtosat láttam még, azt nem kóstoltam)
marycsiga!
Sütéshez kíváló,/olcsóbb is van ettől/Líra /talán még jobb is/ ,k
Krémhez Ráma az igazi!
Használt már valaki Vénusz kocka margarint?milyen?
köszi
Tesco-ban a Nescafé Green blend 3:1 (8*18g-os) dobozost 188 Ft-ért láttam.

" alt="

"> Ellenőriztem az árleolvasón, tényleg annyi volt, és az utolsó 5 dobozt vettem meg. Nem írták el az árát? Elég olcsónak találom.
Kereskedelmi márka, bkivel gyártathatja...
Olyan érdekes valamelyk kiskondást a kométa gyártja, másikat a csabahús, harmadikat valami debreceni cég.
Knorr krémes alap, nagyon fini!
Ma vásároltam a Tescóban egy Frottír gumírozott lepedőt./80% pamut,20% polieszter.
Nagyon jó minőség

" alt="

"> /pakisztáni/ ,sokkal jobb ,mint a kínai

" alt="

">
Ma vettem Egri Borház Vörös Harmoniát, de mivel nem 2008-ast vettem, hanem 2009-est, ezért azt hittem, hogy nem lesz benne kód, de szerencsére volt, az oldalon a teljesség igénye nélkül vannak a borok felsorolva.

" alt="

">

" alt="

"> jojó, 30 éve próbálkozom, reménytelen eset vagyok.
Minden ok amit főzök, csak a babfőzelék és a tökfőzelék olyan hogy a kutya is vonyítva eszi meg.
magdalin
Az enyémnél biztosan nem jobb

" alt="

">
Próbálkoznál ,Tiéd is finomabb lenne

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások