Élményeid a játékkal kapcsolatban?
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 101 / 160 oldal |
Ma a gyerekekel önkormányzati gyermek napon voltunk,a kapunál rőktőn balaton szeletel vártak,nagyon megörültem ,beljebb programok ,feladatok ,balaton szeletért ill. nyerőperces csokikért,csak a szivem fájt hogy a szemetes tele olvados csokipapirokkal
azt hiszem lassan kinézek az usziba...
bringatúra volt ma a városban és környékén (kb. 2000 résztvevő) és az usziba volt a cél, úgyhogy reménykedek pár pepsi/nyerőpercek/balaton és miegymás kódban
bringatúra volt ma a városban és környékén (kb. 2000 résztvevő) és az usziba volt a cél, úgyhogy reménykedek pár pepsi/nyerőpercek/balaton és miegymás kódban

Csak azokat amiket utcán találok, és tisztitásra várnak. Meg ilyen beugróban előtérben vannak, és ott senki nem látja csak ha oda bemegy. Szóval az ilyen tároló, és mivel lomtalanítás volt, ezért mentek be oda. De jövőre már nem fognak....
Te mindenki szeme láttára kint tárolod a cuccaidat?
Csoda, hogy nem lopják el a vonalkódjaidat. 
Lomtalanítás volt nálunk a kerületben. Kiraktam egy polcot, aztán meggondoltam magam " jó lesz az még valamire" címszóval elhelyeztem az előtérben. Ráraktam az utcán talált akciós papírkákat, kupakokat stb.....
Azt elmentem dolgozni. Hazajövet észre vettem az akciós dolgaim kidobva, és a polc is elmozdítva. Mint kiderült a polcot is kiakarták dobni az egyik szomszédunk álltal szervezett csoport, csak a másik szomszéd megmentette a polcom. Aki az egész lomtalanítást a házban szorgalmazta egy kedves fiú, de most kinyította a pofonos zsákot. Amit már régóta gyűjtögettem kidobta, és a polcomat is kiakarta. Hosszas elbeszélgetés után, 5-ször elnézést kért, és azt mondta nem tehet már semmit, legközelebb nem nyúl a dolgaimhoz. De most mit csináljon korbácsoja meg magát?
Mondtam neki én szívesen megtenném.
Azt elmentem dolgozni. Hazajövet észre vettem az akciós dolgaim kidobva, és a polc is elmozdítva. Mint kiderült a polcot is kiakarták dobni az egyik szomszédunk álltal szervezett csoport, csak a másik szomszéd megmentette a polcom. Aki az egész lomtalanítást a házban szorgalmazta egy kedves fiú, de most kinyította a pofonos zsákot. Amit már régóta gyűjtögettem kidobta, és a polcomat is kiakarta. Hosszas elbeszélgetés után, 5-ször elnézést kért, és azt mondta nem tehet már semmit, legközelebb nem nyúl a dolgaimhoz. De most mit csináljon korbácsoja meg magát?
Mondtam neki én szívesen megtenném.
Ma találtam az utcán,a földön 3db Karaván sms-t,csomagolással együtt,persze jókor,mikor már vége a játéknak,ez a pech! 

Nahát a Salvequick játék .... Egy ideje szorgalmasan rakom el az emblémákat, van is belőle jócskán. Sőt a vonalkódokat is eltettem, mert hátha egyszer ezzel is lesz játék, s erre fel mit olvasok? Hogy most a fül játszik!!!! Úgy látszik hiába okoskodik az ember lánya 

Bocs, igaz, az csak focis...
...és Coca Colával?
Köszi!
Főoldal!
Kozmetikumok.
Kozmetikumok.SADA az adidassal milyen játék van?
Holnap egy csomó új sms-es játék indul:
Coca Cola, Pepsi Cola, Adidas, Soproni, .... Ki bírja ezt cérnával?
Coca Cola, Pepsi Cola, Adidas, Soproni, .... Ki bírja ezt cérnával?
Na de kérem, miről beszélsz?

Ne csak a szerencsejátékra gondolj, hanem pl. a szexre...

Helyesbítek..., vagy inkább pontosítok: a szenvedély gátlástalanná tesz!

Ez nem gátlástalanság
, ez szenvedély! 
, ez szenvedély! 
Akkor már majdnem olyan gátlástalan vagyok, mint Te..., de úgy látom, még van mit tanulnom!

Egy jó ismerősöm sztorija:
"Képzeld a Tescoban kóstoltatás volt Karavánból. Odamentem a pulthoz és a szemem a kukára tévedt, ahol ELDOBVA voltak a kódok ,ugyanis akciósat kóstoltattak. Elküldtem előre a férjem a kocsival, én meg mint a világ legtermészetesebb dolga lenne, belenyúltam a kukába és kibányásztam egy csomó kódot. Pontosan 12 darabot.
Senki nem mert szólni semmit, csak bámultak, szerintem arra gondoltak, hogy ez hülye, jobb békén hagyni.
+4x-es esély a fődíjra, teljesen ingyen.
A férjem szereti ezt a sajtot, vettem is párat, de semmi megerőltetés,
így meg különösen jó érzés beküldeni, hogy derült égből.
"
"Képzeld a Tescoban kóstoltatás volt Karavánból. Odamentem a pulthoz és a szemem a kukára tévedt, ahol ELDOBVA voltak a kódok ,ugyanis akciósat kóstoltattak. Elküldtem előre a férjem a kocsival, én meg mint a világ legtermészetesebb dolga lenne, belenyúltam a kukába és kibányásztam egy csomó kódot. Pontosan 12 darabot.
Senki nem mert szólni semmit, csak bámultak, szerintem arra gondoltak, hogy ez hülye, jobb békén hagyni.
+4x-es esély a fődíjra, teljesen ingyen.
A férjem szereti ezt a sajtot, vettem is párat, de semmi megerőltetés,
így meg különösen jó érzés beküldeni, hogy derült égből.
"nekünk az sms játékok jönnek be de le a kalappal előttetek