Sziasztok!
Én a múlt héten jártam meg (majdnem) a postával!
Nagyon kedves doktornőm múlt hét hétfőn feladott borítékban egy orvosi igazolást a nagyfiamnak, hogy mehet Szombathelyre karate versenyre! Pénteken felhívtam a dokinőt, hogy sajna még nem érkezett meg, a postás meg már volt! Úgyhogy egyeztetés útján péntek este találkoztunk és személyesen átadta. Igy a fiam indulhatott a versenyen! És láss csodát e hét hétfőn megérkezett a levélke!
Kereken egy hét kellett, hogy kb. 25 km-ről ideérjen!
Eltünt ajánlott ügy: Voltam a postán,és csak hümögtek vajon miért csak 300ft-t kaptam a 300-szor 15 helyett, de mondták, majd küldik a 300szor 15-t is max.1 hónap, mert sok kárigény van.... Hát gondolom...
De volt egy olyanl ehetőség ahol bejelölhettem a teljes kárigényt... de gondolom ehhez ne fűzzek sok reményt...

" alt="

">
Jobb lett volna, ha a kekec postás a picivel írattatja alá a nyomtatványt?

" alt="

">
A postánkra bejutni kész katasztrófa, főleg ha a kisfiam még hintapalintát is játszik közben a babakocsijában.
Felhívom őket, mert a postás nem hogy kétszer, de egyszer sem csenget, legyenek szívesek kiküldeni újra a csomagomat. Mondom is, hogy a borítékban egy maci van. Nem küldik, csak kb 800 ft-ért. Jó, akkor bemegyek, időmből futja, de segítsenek a babakocsit becipelni. 9 lépcsőfok.
A postáskisasszonynak mutatom a lakcímkártyát, s közben mondom a picikémnek, hogy megjött a macija egyenesen neki címezve. Erre a postán ülő megkérdezi, hogy kcsoda a címzett. A 9 hónapos fiatalúr a kocsiban.
Simán be lehetett volna nyomni a postaládába a macisborítékot, semmi baja nem lett volna.
Viszont az újságomat, aminek a borítékán 3 centis betűkkel szerepel, hogy: Ne hajtsa össze, nyomtatvány! , nos azt természetesen minden alkalommal bele tudják hajtogatni a postaládába. pedig már szóltam miatta....
Mit tudok még csinálni??
Azon gondolkozom, hogy a posta levél- és csomagforgalmának vajon hány százalékát tehetik ki a cseréink és pályázataink? Lépjünk sztrájkba, ne küldjünk addig sehová semmit, míg jobban meg nem becsülnek bennünket!

" alt="

">
szentesiné: megreklamálod a postán,ott nem történik semmi. majd megreklamálod e-mailben a posta honlapján,ahol kapsz egy levelet egy kis türelmet kérnek és hetekig nem történik semmi. utána meg majd megmagyarázzák,hogy te hibáztál ,én legalábbis most itt tartok eddíg
szentesiné
szerintem a plusz 75-ön kívül semmi.

" alt="

"> Mert ha ajánlott lenne, akkor visszakérhetnéd a feladott díjat - én már visszakértem és meg is kaptam -, de így... Ha van kedved hozzá, türelmed, stb., fénykép, postának levél, hogy küldjék vissza. Legfeljebb nem küldik, de legalább odahatnak a postásnak, hogy mutatkozzon már be...
ma visszajött egy elsőbbségi levelem,amit 8.-án adtam fel.hogy nem jó a címzés
megkérdeztem a cserepartnert, jó a cím,ilyenkor mi van???
krysztasz pont erre gondoltam én is és a "központi figurák" magukra vették

" alt="

">
Cirbolya neeem

" alt="

"> nem a korukkal volt a bajom

" alt="

">
de olyan jol esett

" alt="

">
pityesz76
az a gond az ajánlásukkal, hogy aki fent kitalálja, az még életében nem volt a postán az ablak mögött, hogy vkinek eladjon 2 bélyeget, miközben kérdezi az ügyfelet, hogy van-e lakásbiztosítása...
Mintha a fagyisnál két gombóc között megkérdeznék, hogy adott ma fel levelet? Mert pont szemben van egy posta... Értem én a fentieket is, hogy ezzel is lehet pénzt, ügyfelet keresni, de vajon egy hónap alatt mennyi új lakásbiztosítást vesznek fel? Egy statisztikát megnéznék, de nem erősen kozmetikázott,színezett, daueroltat...
pityesz,
ez bizony életkor szerinti diszkrimináció volt... Ejnye!

" alt="

">
ma beszaladtam pályázati borítékaimmal a helyi postára
fiatal kis postás hölgy akivel mindig jokat hülyéskedünk hol az ellőtem morgo idegbetegen hol meg azon mit nyertem..
ma hivatalos hangon mondta a szát mwjd miután kiadja a kért postakész borítékot reszkető hangon kérdi van e lakásbiztositásom meg nem akarok e kötni mert most 15% occob...
mondom köszi nem ..
ekkor vettem észre háta mögött két szigoru tekintetű(bocs a kifejezésért de tényleg)banyá, akiket még életben nem láttam tehát a szövge valoszinű nekik szolt..
na elővettem jobbik énemet és mondtam elég hangosan..
-Nagyon szépen köszönöm de mondd meg annak a hm,szoval aki kitalálta ezt nektek, ha biztositást akarok kötni keresek majd , nem két levél feladása mellett fogom megkötni...
na a két nő személy elviharzott kis postásunk meg meg se tudott szolalni...
szegények..
Kolléganőm ma mesélte, h. a lánya egyik pályázati borítéka visszajött, a szervezők írták neki, h. üres borítékkal nem tud játszani.

" alt="

">
Nem érti, hova tűnt a borítékból a pályázat???
Ahhoz nagyon vastag bőr kell, hogy az üres borítékot még tovább is küldjék a címzettnek!

" alt="

">
..vagy kiesett útközben és a boríték meg visszaragasztódott....???
Nekem furcsa volt amikor tértisen feladtam egy cserét,visszajött,de azon kívűl amit én ráírtam,cím,feladó,semmi más nem volt rajta,se azt hogy átvette,se semmi.de átvette,csak nekem fura volt,mert a többi nem így jött vissza.végül is a lényeg,hogy az illető megkapta a csomagot.
Paintuci
Pont ezt akartam írni,és ha a használt vmimet küldtem benne? Pl. a zoknimat?

" alt="

"> Eszmei érték, én hordom... És ha azt mondom diktáláskor, hogy vastag aranykarperecet tettem az ajánlottba? És? Nincs tiltva, akkor a kártérítési összeggel az ablakot törölhetem...
Tényleg csak hozzáértőnek szabad reklamálni, családtagot jó rábeszénének arra is, hogy még ő fizesse posta tintáját is...
Lebeszélni??? Miért nem telik kártérítésre? Nekem 20-25 ezernyi érték volt benne így csak ne nagyon próbáljanak lebeszélni...
....és ha csak 1 piroska kupak volt benne miért hagyjam ott a pénzt ha jár?

" alt="

">
Mondjuk engem nem érdekelt a próbálkozása, mert amit elhagytak egy PS3 játék volt, így nem is foglalkoztam a magánszámával.

" alt="

"> Na ja!

" alt="

">
De van Oscarjuk!

" alt="

">
Ez csak az ügyintéző próbálkozása volt.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások