Fa hűségprogramban piknik táska,labda,tollasszett,bevásárlótáska,strandgy
kény,abdofit véleményeket kérek szépen,ha rendelt màr valaki és meg is kapta
Koszonom trendy a valaszodat!:-D Kerem azt a cserepartneremet akitol negy szavazatott kaptam a nescafes csomagolasert,legyen szives atkuldeni a cimet ujra mert a telefonom egy kicsit zizis!:-! Koszonom.
Már megkaptam a címet,köszi

" alt="

">
galambfeher!
Én tavaly küldtem Franciaországba sima elsőbbségi levelet,az öcsém a feladástól számított kb.1 hét múlva tudta csak átvenni,mert nem kötöttek hamarabb ki a hajóval,de akkor már napok óta ott volt.
verus címét megkaphatnám,tudja valaki?Köszi

" alt="

">
veruss!!!!!!ÍRJÁL !!!!!Várom nagyon!!!
sada!köszi

" alt="

">tudtam ,hogy láttam valahol csak nem ugrott be

" alt="

">
Sziasztok! 12-En felsdtam egy levelet ajalva elsobseggel Franciaorszagba es meg mindig nem erkezett meg!13-an irtak hogy celorszagba ert. Valakinek van tapasztalata ilyen ugyben? Mennyi ido kell egy ilyen levelnek! Koszi ha valaszoltok.:-D
jojó
cba - VUK extra matrica márciusban:
2 db Rama tégla margarinhoz
2 db Domestos fertőtlenítőhöz
1 db 450 g-os Delikáthoz
2 db 450 g-os Globus ketchuphoz és/vagy 400 g-os Globus majonézhez
l.a magazin 9. oldalán
http://cba.hu/pages/static/cba_magazin
Pierre Cardin PS682BTS babakocsiba keresünk első Bolygókereket .
aki tudja hol találunk ne tartsa magában

" alt="

"> köszönöm
jojó: dobozos rama-hoz (2 db-hoz) ápr. 1-től fog járni. Az üzletben lévő plakáton egyértelműen olvasható/látható.
CBA Vukot milyen termékekhez adják a 2500Ft vásárláson kívül ?Bocs,hogy ideírtam,de mennék vásárolni,felkészülten szeretnék

" alt="

">,mert a pénztáros nem tud semmit

" alt="

">
Paintuci
Ovi:
Borsfai Kisvuk Óvoda
8885 Borsfa
Petőfi u. 3.
Köszi, ha nekünk küldöd

" alt="

">
1%
Kérjük, adója egy százalékát ajánlja az Alapítvány Károsodott Újszülöttek és Koraszülöttek Rehabilitációjára számára.
Adószámunk: 18051214-1-41
Kérek szépen egy alapítványt adó 1% miatt... Illetve egy szavazható ovit?
Cirbolya: az én bajomat, megoldottam, szeintem a szombati frissítéssel volt valami gond, vasárnap megint volt új frissítés, az ok.
Fotozd le a képernyőt, ha tudok segítek.
Én is számítástechnkai segítséget szeretnék: mit egyek, ha a laptopomon nem jelennek meg a felhasználói fiókok, és így nem tudok belépni és használni? (Szintén 64 bites Windows7-em van)
Köszi, ha tud valaki segíteni.

" alt="

">
Windows 7 64 bites home prémium órák óta frissít, szerintem nem normális, a program jogtiszta, eddig semmi gond nem volt a géppel, szerintem annak idején hamarabb telepítettem, mint most kínlódik. Másnál. Jelentkezett ilyen gond? Ötlet?
1m-es coca maciról kérhetnék egy képet? Ide: strandlabda@postafiok.hu
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások