Knorr nyeremény akció
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 101 / 143 oldal |
Szeretnék két knorr-os lapostányért venni vagy cserélni. cserébe jacobs-os bögrék vannak.
Keresek knorr leveses tálat. Ajállatokat várok.
Bocsánat-
Tányérok.
Tányérok.
Most jött szeptemberi-októberi-novemberi játékok. Passzol mind, mély-lapos. 

Húha, vége a játéknak, nekem meg van egy rakás kódom...:S Sebaj, majd lesz még!!!

Nekem még mindig tartoznak az aug-szept-okt-nov. tányérokkal. 4x2 db. 

Tegnap meghozták a szept, okt, nov-i tányérjaimat
Meglett a nyolc lapos és nyolc mély tányérunk
Meglett a nyolc lapos és nyolc mély tányérunk
Ide is beírom:
Lenne eladásra tányérom. Lapos és mély egyaránt. Nem tudom, hogy mennyiért mennek, ezért írjatok árat is ha érdekel benneteket. Illetve ha nem is ti szeretnétek venni, de tudjátok az árfolyamot, írjátok már meg, hogy nagyjából képben legyek.
Orsi
Lenne eladásra tányérom. Lapos és mély egyaránt. Nem tudom, hogy mennyiért mennek, ezért írjatok árat is ha érdekel benneteket. Illetve ha nem is ti szeretnétek venni, de tudjátok az árfolyamot, írjátok már meg, hogy nagyjából képben legyek.
Orsi
Tegnap meghozták az oktoberi és a novemberi tányérakat
megvan a 3x6 garnitúrám.
Most hozták a szeptemberi és novemberi tányérjaimat!
a páromnak viszont még a juliusival is lógnak
, anyukámnak meg meghozták a novemberit, de a szeptemberi sehol
na mindegy , hátha befutnak a jövőhéten!
a páromnak viszont még a juliusival is lógnak
, anyukámnak meg meghozták a novemberit, de a szeptemberi sehol
na mindegy , hátha befutnak a jövőhéten!Keresek 3 knorr leveses tányért megvételre, vagy laposért cserébe.
Akinek van, írjon levelet! Köszi.
Akinek van, írjon levelet! Köszi.
szomorka
Aki kíváncsi, az hamar megöregszik.
A tányérokat 5-6 (v. több) játékkal lehetett gyűjteni, vkinek az egyik jött be, vkinek a másik.
Aki kíváncsi, az hamar megöregszik.
A tányérokat 5-6 (v. több) játékkal lehetett gyűjteni, vkinek az egyik jött be, vkinek a másik.
Ma kaptam meg az okt.-nov.-i tányérokat
Végeredmény: 6 lapos,6 mélytányér. Biztos nem én vagyok a rekorder,de nekem ez elég
Nagyon jól jönne hozzá,egy evöeszköz készlet

Végeredmény: 6 lapos,6 mélytányér. Biztos nem én vagyok a rekorder,de nekem ez elég
Nagyon jól jönne hozzá,egy evöeszköz készlet

Szerintetek lesz még a későbbiekben a knorrnál játék tányérokért? Kinek van a legtöbb tányérja? Kiváncsi lennék, hogy mennyi lett a rekord a fórumosok között 

Tegnap a novemberi tányérjaim is befutottak!Kár,hogy vége a játéknak!!!!!!!!
Knorr leveses tálat keresek!
Végre megjöttek a tányérjaim.

Reacska!
Köszönöm, közben én is megkaptam, kivéve a novemberit. Remélem a novemberi is megjön .
Köszönöm, közben én is megkaptam, kivéve a novemberit. Remélem a novemberi is megjön .
Remélem rendeződik