Paint
Leirtad a gondolataimat, nagyjából.
Sajnos eddig 1 adidas foci sem jött össze, pedig nem is eladni szerettem volna...Lett helyette, egy csomó minden más. De nem is jutott eszembe ezen panaszkodni.
Nálam a sodas. -en való panaszkodás verte a biztosítékot...mert, hogy a szörp is játszik.....basszus az is 2000 ft, aki azt megveszi az másik patront sem sajnált megvenni....
A kupak gyűjtés meg stadionok - fesztivalok környékén nem újdonság, vagy 10 éve (de lehet hogy több) én is örvendezve szedtem össze a coca kupakokat mikor a párom az ave ásványvízzel nyert meccsen csücsült.....
Egyébként ennek pont semmi értelme, mármint az ilyen hozzászólásoknak. Mindenki azzal játszik amivel akar/tud és mindenki tudja mázli is kell hozzá. Jó példám van erre, a libresse játékon igen sok blokkal egy árva nyereményem sem lett, a fődíjas meg napok óta mindenhol nyer...és ki.tudja mennyivel nyert, lehet hogy több van benne neki mint amennyit megérne a játék, de az is lehet csak 1 pályázata volt....
Ez csak "hobbi" kéne, hogy legyen és nem vérre menő harc...
No, akkor értelmezzük a szöveget.
"Mosonmagyaróváron és Nyergesújfalun sok Pringles rajongó lehet...
Teszkóilag legalábbis..."
Miért? Mert sok nyeremény ott landolt. Ami engem nem zavar, mert sajnos a pringölsz labdák - bár adidas márkájúak - nagyon nulla minőségűek. A CBA-val nyert legalábbis egy műanyag rettenet. Nem méltó az adidas márkához.
Igen, a Pringles játéknál a blokkgyűjtés macerás, mert nem sokan vesznek kettőt egyszerre. De azért Tesco rengeteg van az országban (csak fel kell locsolni a betont és kinő magától), ergo azért komoly mák (és nyilván sok vásárlás kell), hogy valaki nyerjen. Tehát csak megjegyeztem, vagy ha úgy tetszik, észrevételeztem, hogy a két településről mennyi nyertes lett. Nem gyanúsítottam senkit. Csak ránézésre azért elég furcsa vala, hogy egy országos játékban ennyire koncentrált a nyertes települések neve. De még egyszer: engem nem zavar.
Ha esetleg mégis kitudódna, hogy nem vásárlásból ered a nyertesség, hanem valamilyen módon elkövetett blokkgyűjtésből, na az azért bosszantana. Mert ez a tisztességesen játszókkal szemben bűn.
Kupak: én a Puskásban indokolatlanul lenyúlt kupakokról írtam elsősorban. Az, hogy rengetegen eldobálják a promós sörösdobozt ill. az ásványvizes/teJás palackot kupakkal az egy dolog. Sokkal több ember van, akit nem érdekel a nyj, mint akit igen. És sajnos sokan abból élnek, hogy összegyűjtögetik a fémdobozokat és leadják pici pézér'. Én annak örülnék, ha ezek a sanyarú sorsú emberek ezzel a lehetőséggel tudnának élni és nyernének a nyitófüles kódokkal. De ez esélytelen.
A focilabdák: nyertem jópárat, nem volt nehéz, hiszen Riskát szinte mindenki nyert, az adidas játéknál pedig az volt a kulcs, hogy hajnalok hajnalán páHázz. Ez utóbbi labdák nagyon igényesek.
Ahogyan írtam, a Pringles adidas labdák nem azok. Vélhetően a Riska focik is gyenge minőségűek lesznek. De amiket nyertem, már mind elajándékoztam, mert bármilyen hihetetlen, nagyon jófej vagyok. Olyanoknak, akiknél fogyóeszköz a labda. De nem csak focilabdák mentek ajándékba, hanem temérdek kis értékű nyeremény is.
Az pedig, hogy hozzánk futott be a Belvita milliója ill. a rágós 300.000 pénze, nos ehhez ren-ge-teg vásárlás és iszonyat nagy mák kellett. De az, hogy én ezek ellenére sajnálnám valakitől a labdákat... Ez nonszensz.
Megkérném sadát, hogy hagyja abba a szokásos okoskodását (itt is és privát e-mail-ek útján is), de még inkább paintucit kérném meg, hogy a fröcsögő kommentjeit tartsa meg magának és gondolkozzon, mielőtt lesajnál másokat itt a Fórumon. Néhány évvel ezelőtt már összekötöttük a bajuszt, aminek bocsánatkérés lett a vége a részéről. Nincs kedvem még egyszer szócsatázni feleslegesen, ráadásul ilyen triviális téma okán.
Csóközön!