Raffaello - 0
Bonbonetti - 0

" alt="

">

" alt="

">
semmi sehol

" alt="

">
asszem bafejeztem.....
Lidl - 40/0
Raffaello -9/0
Bonbonetti-6/0

" alt="

"> és ma még a párom autóját is feltörték..... céges papírok, sokminden hiányzik

" alt="

">
Lidl - 0
Raffaello -0
Pick - 0
Konyha ördöge - 0
nekem is

" alt="

">
Lidl - 0
Raffaello -0
Pick - 0
Konyha ördöge - 0
Lidl nem nyert, marcipán sem lett. Hmmm... majd legközelebb.
Lidl semmi
Raffaello semmi
Mivi télapós semmi. Itt hallkan azért megjegyzem, hogy én írtam be a fórumra, és velem ellentétben jó pár fórumos neve ott a nyerteslistán pedig gyorsasági volt..
2 Lidl-ben láttam a saját szememmel hogy a pénztárosok, kisimítva gyűjtögetik a blokkokat, nem adják oda. Lényegesen jobb eséllyel indultak mint mi, de én azért reménykedtem, és csalódott vagyok hogy nem sikerült. Nincs hozzánk közel a penny de oda jártunk vásárolgatni amíg tartott a játék..
én nem vagyok csalódott! lényegében ingyen játszottam, és sejthető volt, hogy ha ingyen lehet játszani, akkor sokan indulnak majd minden héten. ne mondja nekem senki, hogy 1x20, 2x20 stb. pályázatot saját vásárlásaival gyűjtötte össze.
0 lidl , de így is indultam neki

" alt="

">
Az enyém a 129-es, ott van 8 nyertes, de nekem semmi. Gondoltam hogy így lesz. Volt még blokkom a 132-ből és 103-ból is, itt is nyertek páran de nem én.

" alt="

">
nemetha85
Előre tudtátok: hány nyeremény van és hány bolt, ráadásul sokan ráizgultak:
Lehetett tudni, hogy ebben a játékban még a szokásosnál is nagyobb szerencse kell a nyeréshez.
mi boltunkból 3 összesen ..
Nórika!
Nálunk sincs...

" alt="

">... egy ideig biztos nem megyek a Lidl-be...nagy csalódás volt, annyi blokk után..

" alt="

">
nemetha
A mi boltunkból pl 1 db nyertes sincsen

" alt="

">
tudom, hogy győrinél is vészmadárkodtam, de most is a lidl-nél is: bemásoltam excelbe az eredményeket, és boltonként 3-5 nyertes van átlag. azért ez nem túl sok...
Lidl nagyon sokból semmi!

" alt="

">
Nagyon szomorú vagyok hogy még egy apróság sem jött össze a kulcsszavason!
nekem is minden hétre +volt a max és semmi..-( pedig már robogóztam álmomban:-((
Hihetetlenül sok pályázatból megint semmi.
A lidl kulcsszavasban nagyon bíztam, hogy vásárlással lehet nyerni!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások