weber
A blokkon nincs ilyen jellegű információ. Szólni kell a kasszás hölgynek, ha elfelejti (mint én ma délután... amúgy valószínűleg figyelmetlenség / véletlen volt, hogy nem adott egyből kaparós sorsjegyet. Csomó dologra figyelniük kell).
Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 101 / 9332 oldal |
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
Bakker, én meg ma reggel voltam az Aldiban és nem is kaptam kódot, most esett le. Na szuper. A blokkon nem kellene jeleznie, hogy adott-e?
Fcnv
Tegnap , legalább sikerűlt feltöltenem a kódot, ma, meg sem nyítja
" alt="
">
Tegnap , legalább sikerűlt feltöltenem a kódot, ma, meg sem nyítja
" alt="
">weber, nálam is
Nálam meg a bonafarm oldala tölt be igen nehezen(Mizo, Pick, stb.)
Angyal1960
Aldi játéknál már maga a weboldal is döcögősen tölt be...kódfeltöltésig el se jutok...
Aldi játéknál már maga a weboldal is döcögősen tölt be...kódfeltöltésig el se jutok...
Sziasztok!
Nekem az Everydayme blokk feltöltésnél csak az segített, amikor számítógépről és edge böngészőből léptem be. Bármilyen más próbálkozásnál csak az sms azonosításos kódot küldte újra és újra.
Illetve az IBAN szám megadásakor ha 2x8 a bankszámlaszám, akkor még 8db nullát be kell írni a végére, hogy elfogadja. Bár ez utóbbi lehet, hogy ez csak nekem okozott "gondot"...
Nekem az Everydayme blokk feltöltésnél csak az segített, amikor számítógépről és edge böngészőből léptem be. Bármilyen más próbálkozásnál csak az sms azonosításos kódot küldte újra és újra.
Illetve az IBAN szám megadásakor ha 2x8 a bankszámlaszám, akkor még 8db nullát be kell írni a végére, hogy elfogadja. Bár ez utóbbi lehet, hogy ez csak nekem okozott "gondot"...
Sziasztok.
Nektek is döcögősen, vagy egyáltalán nem műxik az Aldi kód feltöltése ?
Nektek is döcögősen, vagy egyáltalán nem műxik az Aldi kód feltöltése ?
Köszi sada,igen erre.
De,szerintem megváltozott az oldal,nem olyan mint régen volt,és nem találtam más bejelentkezési módot az oldalon,akkor így jártam.
Lenne cserére 2 old spice blokkom, más most játszós kódért,blokkért!
De,szerintem megváltozott az oldal,nem olyan mint régen volt,és nem találtam más bejelentkezési módot az oldalon,akkor így jártam.
Lenne cserére 2 old spice blokkom, más most játszós kódért,blokkért!
Lehet, hohy erre gondoltál.
TéglagyáriM
2024-08-14 :: 22:12
Az Everydayme játékoknál az a trükk, hogy nem csak a oldalon magán kell bejelentkezned.
Ha már egyszer pályáztál és a köszönő szöveget látod, akkor ha jól megnézed az adott játék az oldalon belül egy iframe-ben (weboldal a weboldalon belül) töltődik be. A megoldás az,
hogy ezen belül is be kell jelentkezned és akkor lesz lehetőséged egy újabb blokkot feltölteni.
Keress bármit a belső részen ami bejelentkezésre utal. Sajnos most nem tudom megmondani pontosan,
hogy hol van mert még nem játszottam a Jar-al.
Az OldSpice-os is így szívatott de valaki innen a fórumról nekem is segített (sajnos a levelet már töröltem és nem tudom név szerint megköszönni)
2024-08-14 :: 22:12
Az Everydayme játékoknál az a trükk, hogy nem csak a oldalon magán kell bejelentkezned.
Ha már egyszer pályáztál és a köszönő szöveget látod, akkor ha jól megnézed az adott játék az oldalon belül egy iframe-ben (weboldal a weboldalon belül) töltődik be. A megoldás az,
hogy ezen belül is be kell jelentkezned és akkor lesz lehetőséged egy újabb blokkot feltölteni.
Keress bármit a belső részen ami bejelentkezésre utal. Sajnos most nem tudom megmondani pontosan,
hogy hol van mert még nem játszottam a Jar-al.
Az OldSpice-os is így szívatott de valaki innen a fórumról nekem is segített (sajnos a levelet már töröltem és nem tudom név szerint megköszönni)
everydayme-ról van szó.
Régebben pár éve valaki írt itt hogy lehet kicselezni ezt a problémát,de már nem emlékszem ki volt és nem találom.
Belinkelné valaki,köszi.
Belinkelné valaki,köszi.
nem fogja engedni
everydamy évek óta ilyen..
everydayme.hu oldalon az Old Spice játéknál 1x játszottam és újabb blokkot akartam feltölteni,ezt írta ki:
"Hoppá, úgy tűnik, hogy már részt vett ebben a kampányban, vagy elérte a nevezések maximális számát."
2 böngészőben is próbáltam,de ugyanaz a szöveg.
Van valami megoldás,hogy tudjak még játszani vele, vagy csak 1 blokkot lehet összesen beküldeni?
"Hoppá, úgy tűnik, hogy már részt vett ebben a kampányban, vagy elérte a nevezések maximális számát."
2 böngészőben is próbáltam,de ugyanaz a szöveg.
Van valami megoldás,hogy tudjak még játszani vele, vagy csak 1 blokkot lehet összesen beküldeni?
törpilla, köszönöm szépen a választ, és gratulálok. 😊
Adigirl, weber
Köszönöm szépen az infókat! (Akkor inkább nézem a többi játékot...)
Köszönöm szépen az infókat! (Akkor inkább nézem a többi játékot...)
Nem szokott a Magyar termékcsomag túl gazdag lenni, sok repi cucc, meg olyan dolgok, amik gondolom kevésbé népszerűek, legalábbis én mindig olyanokat kaptam, aminek a felét nem esszük.
Johnny-X
Van benne egy sötétkék Naturaqua L-es softshell kabát, gyermelyi tészta, pölöskei szörp,Mizo tej, Magyar tej, sertés májkrém, Cornexi zabrudi, Cerbona granola, Detki zabálom és egy vaníliás karika, toll, Ceres kis összehajtható táska, és egy csoki.
Van benne egy sötétkék Naturaqua L-es softshell kabát, gyermelyi tészta, pölöskei szörp,Mizo tej, Magyar tej, sertés májkrém, Cornexi zabrudi, Cerbona granola, Detki zabálom és egy vaníliás karika, toll, Ceres kis összehajtható táska, és egy csoki.