sada
úgy próbáltam, lehet hogy én egy antitalentum vagyok de képtelen vagyok leszedni mert ezer felé szakad.

pedig szedtem már le néhány vonalkódot mióta játszom, de ezzel nem boldogulok

most fél literes műanyag üvegekbe töltöttem ki őket mert csak a műanyaggal együtt tudom kivágni őket

Látod sada, mégsem az ügyességen múlik a dolog, igazam volt...

antipatti játék.. első helyen elért eredmény 7850 pont.. érdekes.. ehhez 3925 pattanásnak kellene felbukkannia, azaz másodpercenként több mint 60-nak.. nekem nem bukkant fel ennyi - magyarul ****
Két éve egyik játékon (szintén flash) valaki megmutatta, hogyan lehet 1 mp alatt kirakni egy kb. 3 perces reversi-pályát. Akkor elhangzott, hogy van egy progi, ami amikor a flash-játék kéri az eredményt, akkor egy tetszőleges értéket ír be - gyanítom, ezt vagy hasonlót használt itt is az első. Hát..
A vk-ot, címkét még használatbavétel elött le kell szedni.
Ha sokat volt tapogatva, víz érte, akkor már reménytelen leszedni, de amíg "szűz", addig viszonylag könnyen lehúzható.
Vegyél lefolyótisztítót nagyon szépen lejön.
A többiről én is úgy szenvedtem le.

Ez az Ultra Aktív egy katasztrófa

nem lehet leszedni a vonalkódot mert úgy szakad

szerencsére egyet elhasználtam szőnyegtisztításra és műanyaggal együtt kellett kivágni a vonalkódot, de a többivel mit csináljak, hova öntsem mert nem lehet leszedni, csak műanyaggal együtt

6 smst buktam megint.Szöveg nélkül nem küldi el a telefonom.Beírtam már:board,snowboard,síelés,kitesurf-de semmi.Ne nézzetek hülyének,úgy csinálok mindent ahogy le van írva,de válasz nem jön soha.
Andi81
Én szöveget nem írtam, sem boardot, semmi mást, egyszerűen tovább léptem a telefonbeíráshoz. Próbáld szöveg nélkül. (Miért is írtál Árpi szöveget, vagy te is Andi?)
A számot +, 36 nélkül írtam, úgy ahogy te is írtad a fórumba: 06305555535
Andi81
szurkolok neked,hogy sikeresen küldd el az sms-t.
érdekes,hogy nem válaszolnak,nekem is rögtön jött válasz.
06 30 555 5535-erre küldtem ,meg úgy is ,hogy +36-al kezdtem.Mi lehet a baj?
hát akkor nem tudom...
(a szám biztos jó?)
Kösz arpi,de így sem jött válasz.Elküdtem a sielést is és a kitesurf-t is,de semmi.Se a húgom ,se a párom telójára-semmi.
ha elolvasod a papírt , akkor nem azt kell küldeni, hogy snowboard, csak annyit hogy board (próbálkozz így, nekem elsőre jött válasz)
Én a snowboard szót küldtem.Probálkozzak mással?
Andi81
Én is küldtem sms-t, és rögtön jött a válasz. Nem írtál nekik semmilyen szöveget, igaz?
Én 2 sms-t küldtem, mindkettőre azonnal jött válasz.
kitesurf ill. síelés szót küldtem el.
Andi81!
pontosan mit küldtél az smsben?
Hát,igen.A Kinderkastélynál is nagy csalódás ért

Gagyi ajándékok-Papírból a varázsládika,ami üres volt,papírból a varázsköpeny

Andi81
Kinderéknél nem érheti meglepetést az ember.Előző játékuk is egy nagy rakasz szar volt egy csomó embert megtévesztettek, átvágtak.
Átvevőhelyhez vittem 10 labdát,amire voltak min vagy 100-an.Postán meg senki ne mazt kapta amit kért...ha egyáltalán kapott valamit.mert én több mint 100 beküldésből semmit.Pedig a legelején küldtem be...
szóval nem érdemes a kinderékre pénzt,időt pocsékolni

Én is küldtem este is meg ma is,3 különböző számról,de nem jött válasz

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások