Prizee pc joypad-et (10,90 Bubz) cserélnék prizee plüss ördögre, vagy kulcstartóra! Ha van valakinek, írjon!

Madonna CD-t keresek, ha van valakinek bontatlan, új, várom emiljét!
Na jó, lehet bontott, de semmiképp sem agyonhasznált, lestrapált...
Ja, és az utóbbi 5 évből való legyen!
Új gazdáját keresi :
Hatalom Kártyái kezdőcsomag
Köszönöm, de már nem keresek Knorr tányérokat!

http://www.stellaartoisfilm.hu/index.jsp?id=promo_kor
abbi
bőrdzseki eladó vagy elcserélhető. KÉp a bőrdzseki nyereménynél megtekinthető. Ajánlatokat várok..pl érdekel welness hétvége...
Sziasztok!
Milka hátitatyót keresek. Akinek van cserére légyszi írjon!!
Sziasztok! Knorr tányérokat vennék 1000 Ft/db áron lehetőleg Budapesten, ha van valakinek felesleges, írjon mailt!

Nagyon köszönöm
karibi!
Gratulálok!
A Sparos játékon nyerted az utat? Csak azért kérdezem mert akkor kidobom a blokkokat!
és még cserére vár karácsonyra kapott sok-sok bonbon (ennyit azért nem tudok megenni szavatossági időn belül) fémdoboz nélkül.... :-))))
Cserére vár egy ezévi határidőnapló (nem cégjelzéses) és egy filofax (ez se cégjelzéses) akár vk-ra is cserélhető.... és még sok minden egyéb dolog listát küldök.....
Még egy lapos knorr tányérom hiányzik,lenne helyette mély vagy valami más cseretárgy.
Karibi kb. két napja irta be ide a hajóutat először és oda leirta az emailcimét.
karibi
sajna most nem tudok visszaolvasni,h megnézzem, hogy lehet veeld felvenni a kapcsolatot, mert itt ahogy néztem , nem publikus az emiled
Mennyiért adnád el a hajóutat? Az igaz,h azt írtad kb 1 millió az ára, de mégis mi a reális eladási ára?
Gladiátor, írtam 30-án megkaptad?
holnap este 8 órára lenne 2 jegyem A TÖKÉLETES TRÜKK c. előadásra(Eurocenterbe szól),akit érdekel írjon. szeretnék érte pl. Borsodi bivaly korsót vagy valami hasonló kisebb dolgot
krysztasz lehetne csinálni azt is valóban. De ezek a hajók nagy hajókikötőben állnak meg, ahol a közelben sincs olyan tengerpart, ahol fürdeni lehet.
Minya
Süttetem a hasamat, ezt is lehet a tengerparton csinálni, ráadásul csoki nélkül.
Nekem is tetszene egy ilyen út, de a gyenge nyelvtudásommal nem szívesen kívánkoznék el még a földrészről sem...
karibi, a helyek valóban nem drágák, de egy fakultatív kirándulás kb 70-80 EUR-tól kezdődik. A szigeteken meg nem nagyon tudsz mit csinálni. Ja és nyelvtudás nélkül, nem igazán érdemes elmenned fakultatív kirándulásra.
Na visszanéztem és beszámolok:
Még nem tudom a munkahelyemről hogyan tudnék elmenni, ezért kezdtem el hirdetni az utat. na és a gyerekeimmel se tudom mit csináljak, hiszen nem kicsi gyerekeknek való egy ilyen út.
Különben meglepően sokan jelentkeztek (és megfontolandó ajánlatok is érkeztek).
ja és költőpénz ide vagy oda: tudtommal ezek a helyek viszonylag olcsóak.......
mindenkinek BUÉK!
Sziasztok!
2 knorros mélytányért szeretnék elcserélni laposra. Még ki se bontottam. Sikerült beszereznem 8 mély és 4 lapos tányért... :-)))))))
zafrin@citromail.hu
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások